Већ смо решење како да подржи друге услуге превођења и како да га руковање чак и када неки сервис не Преведи све на свим језицима.
У овом тренутку ми смо само завршили кодирање га и ми ћемо почети да тестира данас / сутра. Ће бити тестиран само са Гоогле сада, али када ће бити тестиран и ради, онда додавање нових услуга ће бити сасвим лако - само нову класу са 4 методама.
Стварна решења и даље претпоставља да је језик откривање ако укључено ради само са Гоогле-ом, али ако ће бити потребно и другим АПИ ће обезбедити такву могућност ми ћемо проширити ову област.
Još uvek čekamo odgovor korporacije Microsoft o mogućnosti korišćenja njihovog API prevoda u vBET. Kao što sam već napisao nismo našli ograničenje u njihovim uslovima korišćenja usluge, ali želimo da budemo sigurni. Ako bude bilo kakvog ograničenja, onda ćemo razmisliti o nekim rešenjima. Kao što je obezbeđivanje datoteke sa Microsoft Translation API upotrebom besplatno - samo otpremite na ostatak vBET-a i on radi. Ili tako nešto - videćemo. Prvo nam treba odgovor iz Microsoft Translation API stvari![]()