Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 4 од 6 FirstПрви ... 23456 ПоследњиLast
Резултати 31 на 40 од 56

Тема: Гоогле Транслате АПИ-искључивање или ће бити плаћено? Није битно - вБЕТ подржава други АПИ

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Већ смо решење како да подржи друге услуге превођења и како да га руковање чак и када неки сервис не Преведи све на свим језицима.

У овом тренутку ми смо само завршили кодирање га и ми ћемо почети да тестира данас / сутра. Ће бити тестиран само са Гоогле сада, али када ће бити тестиран и ради, онда додавање нових услуга ће бити сасвим лако - само нову класу са 4 методама.

Стварна решења и даље претпоставља да је језик откривање ако укључено ради само са Гоогле-ом, али ако ће бити потребно и другим АПИ ће обезбедити такву могућност ми ћемо проширити ову област.

Još uvek čekamo odgovor korporacije Microsoft o mogućnosti korišćenja njihovog API prevoda u vBET. Kao što sam već napisao nismo našli ograničenje u njihovim uslovima korišćenja usluge, ali želimo da budemo sigurni. Ako bude bilo kakvog ograničenja, onda ćemo razmisliti o nekim rešenjima. Kao što je obezbeđivanje datoteke sa Microsoft Translation API upotrebom besplatno - samo otpremite na ostatak vBET-a i on radi. Ili tako nešto - videćemo. Prvo nam treba odgovor iz Microsoft Translation API stvari

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Нова шифра је већ тестиран и ради. У овом тренутку смо спремни да додате подршку за друге услуге преводјења у сасвим једноставан начин. Ми ћемо вас информисани када ћемо имати имплементиран алтернативно решење

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ја званично да потврдим: ми имамо решење за подршку алтернативних АПИ-Превод.

У овом тренутку већ имамо радни раствор који користи Мицрософт превод АПИ-ја (још увек нека мало проблема са неким специјалним карактерима, али ће бити решен).

Када смо затворите све мало питања и тестирати га и он ће бити укључене у следећу верзију

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Тестирали смо преводе које је Мицрософт на форуму, блогу, ЦМС, РСС канали блогу РСС канале и архиве. То је ради фино Већ Такође смо конфигурације додате, тако брзо Sledeće puštanje vBET će podršku drugih prevoda API-ja!

У овом тренутку имамо само неколико ситница као што је - колико дуго можемо да кеш Мицрософт преводе. Како да кредите бити приказан (логотип, само текст). И тако даље. Тако да смо заиста близу следећем издању

Сви наши корисници могу добро спавати имамо алтернативу, чак и када Гоогле ће бити исплаћена ћете бити у могућности да користите бесплатно АПИ. Сада једина алтернатива је Мицрософт, али лако можете додати нове АПИ јер ће бити потребно. Направили смо више генеричких решење које нам омогућава да га додате лако
    Последњи изменио vBET; 12-06-11 U 12:35.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Управо сам прочитао целу ТОС из Мицрософт Превод АПИ-ја и нашли никакво ограничење у вези кеширање резултате. Можда сам нешто недостаје. Да ли ико наћи нешто о кеширање могућност за Мицрософт Превод АПИ?

Модератор
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    138

Велика вест момци. Браво

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Могуће је да ћемо направити бета верзије и данас. Наши код за подршци Мицрософт превода је завршена и тестирана. Сада ми само провере једна ствар изван ове области.

Text automatically translated from: Dutch to: Serbian
    Translated text
    Који је тренутни статус Мицрософт превод интеграције? Се слаже са тренутном верзијом система Мицрософт ВБЕТ могуће преводе за коришћење?
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

U ovom trenutku vBET je već integrisan sa Microsoft Translation. U ovom trenutku već možete da koristite vBET sa Microsoft Translation API pod vBET4.x. Još uvek nije implementiran za vBET 3.x verziju - tako da još uvek ne možete da ga koristite sa vBulletinom 3.x, ali možete sa vBulletinom 4.x Mi ćemo naravno dodati i Microsoft Translation API podršku za vBET 3.x

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    14

Плаћени верзија Гоогле Транслате АПИ-ја сада отворена за посао - званична Гоогле Цоде блогу

Среда, 24. август, 2011
    Плаћени верзија Гоогле Транслате АПИ-ја сада отворена за посао

Џеф Брада, Менаџер производа

Назад у мају, објавили смо негодовање слободног Превод АПИ-В1. Данас, ми смо увођење плаћене верзије Гоогле Транслате АПИ за предузећа и комерцијалних софтвера. Гоогле Транслате АПИ обезбеђује интерфејс програмски приступ Гоогле најновијом технологијом машинско превођење. Ова АПИ подржава преводе између 50 + језика (више од 2500 језика парова) и омогућено је облак инфраструктуру Гоогле и велика алгоритме за учење машина.

Платио верзија Превод АПИ-ја уклања многе од коришћења ограничења претходне верзије и сада се може користити у комерцијалним производима. Превод кошта $ 20 по милиону (П) карактера текста преведена (или око $ 0.05/паге, под претпоставком 500 речи / страна). Можете да се региструјете на мрежи преко АПИ-конзола за коришћење до 50 м карактера / месечно.

Програмери који су креирали пројекте у АПИ-конзоле и почео да користим Превод АПИ-В2 пре данас ће наставити да примају граница захваљујући 100К карактера / дан до 1. децембра, 2011 или док не омогуће наплату за своје пројекте.

За академске кориснике, ми ћемо наставити да нуди бесплатан приступ Гоогле Транслате истраживање АПИ-ја преко нашег Универзитета истраживачки програм за Гоогле Транслате. За сајт преводи, саветујемо вам да користите Гоогле гаџет Сајт Преводилац, који ће и даље бити слободан за коришћење на свим сајтовима. Поред тога, Гоогле преводилац, преводилац алата, мобилни Аппс преводи за ****** и Андроид, као и превод карактеристике у оквиру Цхроме Гмаил-а, итд ће и даље бити доступне свим корисницима без накнаде.

Јефф Брада је Продуцт Манагер за Гоогле Транслате. Кад год он путује, Џеф ужива учење и покушавају да говоре локални језик, и проналажење добре локалне ресторане и храну да једе.

Страна 4 од 6 FirstПрви ... 23456 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •