Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 20 од 20

Тема: Након надоградње ранкбадгес добија одузети.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Цео код око Корисничке групе имате у датотеци / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_усергроупс.пхп.

Постоји само једна функција која се користи као реакција на вБуллетин логици (за куку: усердата_пресаве) И функције име вбентерприсетранслатор_фунцтионс_усергроупс.пхп (7 мечева).

Друга 2 функције у фајл који прави промене се користе за уклањање вБЕТ Корисничке групе током вБЕТ УН-инсталације и нигде другде.

Pa ako je pogresno zbog vBET-a, onda to moze biti samo zbog funkcije вбет_цхангеДефаултЛангуагеГроуп. Ништа друго није било каквих промена на корисничке групе.

Дакле, ако желите да га искључите, онда најједноставнији начин је да се само онемогућити "Подесите одговарајуће Дефаулт Лангуаге групе" додатак. Али ово ће онемогућити аутоматско руковање за вБЕТ корисничке групе. Дакле, ако желите те да се уклони само га уклони од Админ ЦП.

Препоручујемо само да прво онемогућили додатак. Ако пронађете ваш проблем нестане, онда можемо да га проверите поново (ми и проверио већ два пута), још увек имамо исту ствар - ми не знамо како да репродукује проблем.

Такође можете да проверите и друге додатке за куку усердата_пресаве i promenite nalog za izvršavanje koji će biti izvršen pre/posle vBET dodatne komponente.
    Последњи изменио vBET; 06-06-11 U 20:41.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Након онемогућавање да плугин ради и без њега око 48 сати сада, нисам опет имао ово питање. Тако да мислим да би било претпоставити да је то зато вБЕТ додаје и додатне корисничке групе, и ако имате неколико већ, из неког разлога остали добија одузето са неким црон ради. Д, то звучи помало нејасно знам, али без додатак је све добро поново.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду, тако - ми ћемо га проверите поново. Ово је била једина промена које сте направили - онемогућавање плугин? Да ли вБЕТ Корисничке групе су још увек на форуму или сте уклонили оне? Шта је тачно верзија вашег вБулеттин (желимо да пажљиво погледате, не само у наш код, али иу окружењу кука)?

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Да, то је једина промена сам направио. И ја сам узео крпеља из Корисничке за вБЕТ. Али, они су и даље ту ипак. Да ли постоји једноставан начин да уклоните те? Зато што заузима пуно простора.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Taurus View Post
    И ја сам узео крпеља из Корисничке за вБЕТ.
    Шта то тачно значи? Сте шта?

O uklanjanju vBET grupa - to možete uraditi pomoću Admin CP-a u vBulletin opcijama, ili izvršavanjem funkcije вбет_ремовеДефаултЛангуагеГроупс од / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_усергроупс.пхп

Имајте на уму да ако уклоните оне које неће бити але да погледате детаљније питање, јер се то дешава само на вашем форуму.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Шта то тачно значи? Сте шта?
    Ја искључени из Корисничке групе вБЕТ. Као када изаберете корисника у АЦП имаће крпеља / знак по рецимо "шпански" као додатну корисничке групе. То сам искључени.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Као што сам вам написао у ПМ ми још увек не знамо шта је разлог овог питања на форуму. Ипак сам направио неке измене у вБЕТ кода у овој области. Тренутно вБЕТ ће руковати Корисничке групе Корисничке групе само када неки променити или када корисник подразумевани језик цханес. Тако да је у куку је додат услов:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    Немам појма ће помоћи да се ваш проблем, јер не знамо шта је узрок. У сваком случају могуће је да ће то помоћи. Као што сам вам написао у ПМ, у историји често промене корисничких група из Испред колоне је ослобођен - можда због тога што оне у којима не учитава из базе података уопште. Са овим стање у таквим случајевима вБЕТ не ради ништа, јер се у кабини случајевима када корисник мења податке Усер ЦП или админ Админ ЦП, онда Корисничке групе су учитан.

Ово ће бити укључени у следеће издање, па проверите га. Ако то неће онда радити ћете онемогућити кука опет и ми ћемо се истрага поново.

Молимо потврдите након ажурирања то помоћи.

ЕДИТЕД - то је потврђено. За брзо поправити молим:
    1. Иди на Админ ЦП -> Плугинс и Производи -> Плугин Манагер
    2. Пронађи куку под називом Поставите одговарајућу групу Подразумевани језик за куку усердата_пресаве и кликните на дугме Уређивање за њега
    3. Додајте на почетку кода:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4.. Додајте на крају код:
    PHP Code:

5. Сачувајте га
    Последњи изменио vBET; 01-07-11 U 01:27.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

У реду, сада унапређен, па ће проверити да ли још увек имам тај проблем. Ја ћу вас обавестити. Хвала.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Након покретања са упдате за више од 2 дана сада, и без онемогућава да додатак или било шта друго, нисам опет имао ово питање. Тако да мислим да је безбедно рећи да је ваш поправити није трик. Хвала јос једном Михал. Прави Велико хвала! Знам да ово питање је присутан само на мом форуму, а ја искрено ценим ноге сте отишли да ми помогне на овом!

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

хвала за овај потврду

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове