Као што сам вам написао у ПМ ми још увек не знамо шта је разлог овог питања на форуму. Ипак сам направио неке измене у вБЕТ кода у овој области. Тренутно вБЕТ ће руковати Корисничке групе Корисничке групе само када неки променити или када корисник подразумевани језик цханес. Тако да је у куку је додат услов:
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
Немам појма ће помоћи да се ваш проблем, јер не знамо шта је узрок. У сваком случају могуће је да ће то помоћи. Као што сам вам написао у ПМ, у историји често промене корисничких група из Испред колоне је ослобођен - можда због тога што оне у којима не учитава из базе података уопште. Са овим стање у таквим случајевима вБЕТ не ради ништа, јер се у кабини случајевима када корисник мења податке Усер ЦП или админ Админ ЦП, онда Корисничке групе су учитан.
Ово ће бити укључени у следеће издање, па проверите га. Ако то неће онда радити ћете онемогућити кука опет и ми ћемо се истрага поново.
Молимо потврдите након ажурирања то помоћи.
ЕДИТЕД - то је потврђено. За брзо поправити молим:
1. Иди на Админ ЦП -> Плугинс и Производи -> Плугин Манагер
2. Пронађи куку под називом Поставите одговарајућу групу Подразумевани језик за куку усердата_пресаве и кликните на дугме Уређивање за њега
3. Додајте на почетку кода:
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
4.. Додајте на крају код:
5. Сачувајте га