Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Укључи преводи текстова на резултате претраге

Модератор
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    138

Default Укључи преводи текстова на резултате претраге

Вбет тренутно не подржава преводе у резултатима претраге. Ако корисник врши претрагу у другом језику осим на форуму подразумевано, нема резултати су се вратили, иако постоје термини у свом језику. То може да буде исправљене у будућности издање молим вас?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да. Ми то не подржава сада. И мислим да је важно питање да дају подршку. Дакле, захтев је прихваћен.

Имајте на уму да ће решење бити ограничен. У могућности смо да преведемо упита за претрагу који нису у језику форуму подразумеване језичке форуму подразумеваној вредности, тако да ће боље бити претраге, још увек:
    1. Преведеног упита не могу бити тачне за корисника намере тако да резултати не могу бити савршена, али би требало да буде много боље него сада
    2. Ово неће радити за теме на другим језицима - подаци се чувају у бази података СМФ у изворном тексту (као што је написао аутор) тако да је ово оригинални текст индексирани од стране претраживача. Превођење упит форуму подразумевано ће пропустити оне теме које су написане у другом језику

Такође, морамо да мислимо о томе када да преведемо:
    - Уколико користимо корисника подразумевану поставку језик за то (не ради за госте)
    - Да ли превести упита за претрагу када су ти иду од преведених страница
    - Треба ли да провери сваки пут од стране Гоогле-детекција језика оно што је упитни језик и онда превести?

Имајте на уму да за упите претраге откривање језик није добра идеја јер су веома кратко жице. Дакле, детекција ће највероватније не дају добре резултате. Мислим да бисмо само могли да претпоставимо да ако неко тражи од странице преведене на немачки, тј, онда претпостављамо да упит је такође на немачком и увек га превести на форум подразумевани (чак и ако је то - без детекције). Ово је најједноставније решење и треба да буде прикладно за најмање 90% ако упита. Као што сам написао бисмо могли и да покуша да открије прави језик, али за 1-2 речи упита Гоогле ће највероватније дати не превише добре резултате. Колико се сећам Гоогле не подносе добро детекције за сувише кратке поруке. Можете га проверити сами писање теста поруке у тест делу који се налазе у другом језику и имају само 1-2 речи. Ако то неће бити непрозиран примереније сад ББЦоде - то значи да Гоогле откривање није за такве краткој реченици.

Молим вас дајте нам повратне информације како га видите

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •