Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 8 од 8

Тема: Промена језика код у пост питање.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Default Промена језика код у пост питање.

Ово питање ме је мучи већ дуже време. Зашто када је, рецимо члан је изабрао погрешан језик, је уписао нешто, и поставио га, не можете мењати код језика ручно у поруку? Када сам га едит рецимо 'БГ' у 'ти' се не прави разлику. Језик само остаје исти у пост.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,

Таурус, као што сам схватити - овај чланак није преведен. Наравно да можете изменити поруку и ставите у другој кода језик?
    Запамтите да ако још увек покушавају да ставе погрешан сад код - још увек није преведена.
    Можете да проверите помоћу Гоогле порука језик - само користите преводилац за Гоогле и да се "пронађе језик" опцију. После тога - ставио доброг програмског кода језик унутра поруке.

Ако и даље није добро - Молимо Вас да залепите овде УРЛ са овај пост.

Хвала

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Не могу да променим шифру језик. Направио сам сасвим сигуран да је сувише исправан код језика. Али било који пост који је први у реду, а затим уредник да убаците исправан код језика, такође неће превести.

Ево поруке:

Виндовс 7 Теме: Уорлд оф Уарцрафт је ТхеБулл - Страна 8

То је у Тајландски језик, па чак и уређивање га Тајландски не прави разлику. Само остаје да је непреведеном.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

право - то је Тхаи.
    Бик молимо вас да за мене рачун са приступом да објави издање - Ја ћу да проверим себе.
    Хвала

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Text automatically translated from: Malay to: Serbian
    Translated text
    Приступи детаље ПМ'д. Хвала Камил.
    Original text

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Ок, Хвала - Ја ћу га проверити за вас и решити

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Хвала Камил. Дакле, зашто је мој пост изнад добио неке заставе, а шта не. "Малезија"?

Подразумевани језик постављен на енглески. Зашто је мој пост изнад показује другачије?

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,

Био сам на вашем сајту - Ово изгледа као проблем са базом података кеша. Промени језик није узрокују промене у бази података кеш.
    Вероватно је то један буг, јер сам направио тест порука на форуму и Еверитхингс ради добро (пост Едит и сл.) - Зар то није порука је обрисана наравно.

За овај један поруке када свако издање овај чланак, кеш у бази података није преписана
    Сада - изгледа решен - додавање једног печат (као што је простор) је приморан поновни улазак у базу података кеш (наравно порука је још увек у изворном облику - можете проверити - само изменити поруку). И после поновног уласка ваш пост је преведена добро.

У овом тренутку не могу објаснити шта није у реду са овим једним грешку - можда привремено одсуство везе са Гоогле-а.
    Ако се то деси поново и Уколико можете да поново репродукују ову грешку - само описати корак по корак и ја ћу покушати да га репродукује на пробном форуму и решити.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •