Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 3 од 3

Тема: буг 4.1 -> 1.4

Default буг 4.1 -> 1.4

Поздрав,
    приметио сам следеће грешке данас:
    Бот темпорар доле веген ВоВ патцх 4.1 (Исправан)

Бот привремено доле за ВоВ патцх 1.4 (Погрешан)
    Последњи изменио vBET; 27-04-11 U 19:03. Разлог: ББЦоде исправљена

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Имајте на уму да су то резултати враћа Гоогле превод. Тако да је до Гоогле не вБЕТ. вБЕТ само тражи преводе и приказује га. Гоогле не даје превода.

Такође, као што видим у нит тело 4.1 није променио - можда зато што постоји више текста. Покушајте да неке нит теста и играју са својим насловом - проверите да ли ће се променити ако 4.1 ће бити у средини а не у крају. Знам да то звучи врсту лутке, али као што сам написао је на Гоогле и Гоогле изгледа да се мењају у зависности од контекст ... Ако пронађете одговарајући један можете променити наслов у реалном нит.

Такође можете непрозирно 4.1 од наслова у (без размака):
    Code:
    [ langtitle=not]4.1[/langtitle]
    Зато што не постоји код језика као што су не то не треба да буде преведен на све - тако да треба да остане као 4.1

Реците нам је да помогне.
    Последњи изменио vBET; 27-04-11 U 21:36.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Без одговора - решен. Ако не, молимо Вас да вирите овде и ја ћу отворити ову тему поново.
    Хвала

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •