Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: 404 следећих порука на страном језику

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Default 404 следећих порука на страном језику

Ја тренутно користим вБСЕО'д линкове на мом форуму.

Када корисник поднесе порука на страном језику користећи пуни уредник (не брз одговор), добијате 404 после преусмеравање (порука је и даље обавља, иако). Покушао сам ово са и без ХТМЛ-чишћење омогућен, без резултата. Сте могли да погледате ово?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Text automatically translated from: Polish to: Serbian
    Translated text
    Ова порука је написана на неком другом језику. Овај форум не дешава ситуација описана. Зато молим вас пошаљите ми приватну поруку адреса вашег форума (и линк ка овој теми), тако да могу да га проверимо.
    Original text

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Ја више не морају овај проблем, након онемогућавање вБуллетин-а хтмл чишћења. Хвала у сваком случају за одговор!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да - то је веома важно да не користите ништа што чисти ХТМЛ-коментара - иначе ће изгубити вБЕТ информација о томе шта је већ преведена (односно ББцодес сад и лангтитле) и које области не треба да се преведе, али и даље морају да се поново кодира.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Уместо тога сам инсталиран мод фроум вБ.орг и подесите извршења налога за 65.000 - то не омета вБЕТ чини се, за разлику од система вБуллетин, који је забрљали.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да - вБЕТ користи 1000 извршење налога, тако да ако сте направили нешто са коментарима након тога немамо никакав утицај на то како вБЕТ ради.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •