Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 25

Тема: Ауто преведено страница вс Гоогле смернице садржаја

Default Ауто преведено страница вс Гоогле смернице садржаја

---
    АДМИНИСТРАТОР НАПОМЕНА: Ovo mesto uključuje lažne informacije o Google za automatski preveden sadrzaj. Takođe u saopštenju ne važi za vBET. Molim Vas, pogledajte ovde za podatke: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост7873
    Нажалост, био сам на одмору када је порука направљен и велики број погрешних информација био је укључен у ову тему - то је разлог корекције је овде укључена.
    ---

Здраво

Само сам хтео да вас обавестим да Мет Цуттс рекао да је ауто-превод Веб страница спада у њихове "Ауто генерисани садржај" упутства која се кажњавају од Гоогле-Панда ажурирање.

Дакле, баш као упозорење можда ћете желети да поново размотри са додавањем свих преведена страница на ваш Ситемап.

У ствари, можда ћете желети да размотрите да блокира Гоогле из листе аутоматског преведен језика на свим преко роботс.ткт.

Ево видео: ИоуТубе - Како да рукује локализовани садржај?

Поздрав

СтарБуГ
    Последњи изменио vBET; 07-04-11 U 14:54.

Модератор
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    138

Упс ... Изгледа прилично јасно да Гоогле не свиђа оно што ради Вбет тада. Зашто Гоогле и даље индекса аутоматски преведен страницама, иако? Нема смисла.

Јер када га посете страницама не знају да су ауто-преведени.
    Се похрањују у бази података и не служи преко своје АПИ-ја на њихове пописивач.

То је потпуно у реду што вБЕТ међутим не у смислу већина људи покушавају да га користе.

То је превод функција која помаже људима да говоре различитим језицима да разуме садржај.
    Међутим, то није начин да се размножавају садржај ваше странице.
    Ако га користите да ће начин Гоогле-ово виде као лошег квалитета "Ауто генерисани садржај" и казни вашег сајта за то пре или касније.

Модератор
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    138

Хвала.

Камил,

Могу ли само потврдити молимо Вас да, уколико желим да Вбет ради на мом форуму, али не желите да Гоогле да видим аутоматски преведена страница да сам само треба да урадите следеће:

1. Унесите 'Дисаллов: / форум / кк /'У роботс.ткт где је кк означава страни језик (е) у употреби на мом форуму

2. Преокрене кораке у овај пост за Ситемап интеграције: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...тегратион.хтмл

3. Поново генерисати и поново поднесе мапа.
    Последњи изменио norku; 31-03-11 U 10:42.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Да. Ако онемогућите своје странице за Гоогле ботова - имаћете ваше странице не индексиране од стране Гоогле.
    наравно ако обрнути све измене Мапа сајта - исто - страна није индексиран.

наравно већ имате странице индексиране од стране Гоогле вам је потребно да поново учитате нову мапа.
    Аддед би Мицхаł Подбиелски:
    Не морате да блокирају било преведен садржај, погледајте:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост7873
    Последњи изменио vBET; 07-04-11 U 14:49.

Модератор
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    138

Хвала Камил. Мислим да је то прави срамота да Гоогле не као садржај генерисан на овај начин. Мислим да би требало направити изузетак за форуме, јер Вбет је фантастична идеја, па чак и у кратком року сам га у потпуности ради видео сам напредак у Ми Статс. Није све изгубљено иако, наравно, јер заиста паметан део Вбет - да страни језик говоре учествује на форуму у свом језику - је наравно и даље постоји.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

ХРМ је Гоогле на крају ће само кап оне преведене странице? Ако се то деси Питам се да ли да ће утицати на рангирање матерњи језик странице?

Quote Оригиналли постед би tavenger5 View Post
    ХРМ је Гоогле на крају ће само кап оне преведене странице? Ако се то деси Питам се да ли да ће утицати на рангирање матерњи језик странице?
    Гоогле чини се да су сада уклоњене ВБЕТ страница: погледајте дискусију на мом блогу.

Ја лично не мислим да су ове странице спам, они имају легитимну сврху ...
    Изгубљени у преводу: Гоогле Алго Упдате 06-04-2010 | СЕО блог са СЕОфорумс.орг

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би StarBuG View Post
    Здраво

Само сам хтео да вас обавестим да Мет Цуттс рекао да је ауто-превод Веб страница спада у њихове "Ауто генерисани садржај" упутства која се кажњавају од Гоогле-Панда ажурирање.

...

Ево видео: ИоуТубе - Како да рукује локализовани садржај?

То је НЕ тачно. Молимо погледајте видео још једном. Он је рекао да је то МОЖЕ примењују се аутоматски генерисан смернице за садржај и онда говори о томе погрешан утисак када страна је у потпуности није читљив за људе. Дакле, заиста Гоогле-роботи нису у стању да таква страница, као ауто-генерисани садржај и то би могло да се уради само људски и само ако је превод је чак и не недеље, али потпуно срушио, јер има преведен страница је сама по себи веома добра што је описано у филму о контекст како УРЛ би онда требало да изгледа.

Такође, желим да се смири све наше кориснике, да оно што је рекао Мет Цуттс о аутоматском превода који се пада Гоогле аутоматски генерисан садржај смерницама износи Није применљиво Da vBET. To je zato što je:
    1. Мат јасно каже да он говори о једноставним превод целог садржаја и вБЕТ не преводи цео садржај - он штеди корисничка имена и друге области ако означени као не за превођење за вБЕТ.
    2. вБЕТ се не ради о аутоматски превод, али о подршци вишејезична заједница, где свако може писати на свом језику у истом нит. Дакле, још једном то није само једноставан превод целу страницу, а не ради се о аутоматски превод већ о вишејезичким заједницама.
    3. Преводи се доносе од стране Гоогле-сама која је веома доброг квалитета и као Мет јасно рекао ти преводи могу бити третирани као ауто-генерисани садржај само ако су заиста није људски читљив.

Тако да се надам наших корисника осећају боље сада Да бисте избегли лоше осећања и плаши оне који не процита цео тема само заглавља ћу мењати наслов ове теме. Уз пуно уважавање аутора - ми радимо ово само да би се избегло неразумевање, јер је тему претпоставља нешто што је веома лоше за који верујемо да то није истина. Надам се да је ОК за аутор

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би norku View Post
    Хвала.

Камил,

Могу ли само потврдити молимо Вас да, уколико желим да Вбет ради на мом форуму, али не желите да Гоогле да видим аутоматски преведена страница да сам само треба да урадите следеће:

1. Унесите 'Дисаллов: / форум / кк /'У роботс.ткт где је кк означава страни језик (е) у употреби на мом форуму

2. Преокрене кораке у овај пост за Ситемап интеграције: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...тегратион.хтмл

3. Поново генерисати и поново поднесе мапа.
    Да не морате да блокирају било коју преведених садржај! Молимо погледајте поново филм - цео овај филм о томе како да имена УРЛ-када имате преведене садржај, тако да је преведен садржај је сасвим довољан за Гоогле!

Напомена о аутоматски преведен садржај не примењују се на вБЕТ и СтарБуГ пишу лажне информације да се сматра садржајем дуплирања оно што није истина (то може бити, а не "то је", а то може да се не односе на вБЕТ) - види мој претходни пост.

Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •