---
АДМИНИСТРАТОР НАПОМЕНА: Ovo mesto uključuje lažne informacije o Google za automatski preveden sadrzaj. Takođe u saopštenju ne važi za vBET. Molim Vas, pogledajte ovde za podatke: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост7873
Нажалост, био сам на одмору када је порука направљен и велики број погрешних информација био је укључен у ову тему - то је разлог корекције је овде укључена.
---
Здраво
Само сам хтео да вас обавестим да Мет Цуттс рекао да је ауто-превод Веб страница спада у њихове "Ауто генерисани садржај" упутства која се кажњавају од Гоогле-Панда ажурирање.
Дакле, баш као упозорење можда ћете желети да поново размотри са додавањем свих преведена страница на ваш Ситемап.
У ствари, можда ћете желети да размотрите да блокира Гоогле из листе аутоматског преведен језика на свим преко роботс.ткт.
Ево видео: ИоуТубе - Како да рукује локализовани садржај?
Поздрав
СтарБуГ

Цитирај и одговори
Да бисте избегли лоше осећања и плаши оне који не процита цео тема само заглавља ћу мењати наслов ове теме. Уз пуно уважавање аутора - ми радимо ово само да би се избегло неразумевање, јер је тему претпоставља нешто што је веома лоше за који верујемо да то није истина. Надам се да је ОК за аутор