о Друго питање:
1. Отворите, уредите и направите копију ове датотеке:
Форум роот / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс.пхп
2. у овом фајлу наћи:
3. и замени са:PHP Code:$result =& str_replace('\u003d', '=', str_replace ('\u0026', '&', $result));
4.. чување и тестирати га.PHP Code:$result =& str_replace(array('\u003d','\u0026', '\u200b'), array('=', '&', ' '), $result);
о првом издању:
Да ли сте инсталирали неки нови мод? Можда постоји сукоб са мод. пре да све ради добро?
како проверити конфликта? само омогућити свим Модс без вБЕТ и проверите линкове поново.
Последњи изменио haiduongbk; 06-04-11 U 09:35.
шта о овом проблему:
је и даље након превод?Code:\u200b
Да ли сте налепите код из мог претходног пост у добром месту? овај код би требало да овај проблем решио.
О питању са заставама - молим вас покушајте да нађете у сукобу са неким Мод.
молимо Вас да онемогућите све Модс без вБЕТ и поново покушајте да пронађете ово питање.
Такође, - можете користити вБЕТ УРЛ-у СЕО облику.
да само идите на Admincp->vBET->glavni и подесите Превод везе типе да Направите СЕО веза према консензус (тј. '/ ср / адреса) УРЛ-ове. Nakon toga okačiti na vaš glavni forum našeg .htaccess file od pak vBET.
РевритеЦонд% {КУЕРИ_СТРИНГ} (хл = | језик =) (зх-ТВ | зх-ЦН | ..)
РевритеРуле ^(.*)$ хттп://% {ХТТП_ХОСТ} /% 2 / $ 1? [Л, Р = 301]
пример хтаццесс фајл.:
о Друго питање: Да ли сте сигурни да лепите мој код у добром месту?Code:RewriteEngine On #RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links) #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
плеае налепите део ове датотеке са овом променом.
РевритеЕнгине Он
Како Дозволите Дени
Одбиј од 74.125.127.95
Одбиј од 217.172.179.50
Одбиј од 10.0.8.254
Дозволите из свих
РевритеРуле архива / индек.пхп / $ 2? и језик = $ 1 [Л, КСА]
РевритеРуле индек.пхп језик = $ 1? [Л, КСА]
РевритеРуле $ 2 = $ 1 језик? [КСА]
РевритеРуле ^ ((урллист | мапа) .* \\ (КСМЛ |.. Ткт) (\\ ГЗ))? $ Вбсео_ситемап / вбсео_гетситемап.пхп мапа = $ 1 [Л]
ДирецториИндек форум.пхп индек.пхп Индекс пхп3 мессагебрд.пл индек.хтмл индек.хтм.
РевритеБасе /
РевритеЦонд% {ХТТП_ХОСТ} ^ виндовсз \\!. Нето $ [НЦ]
РевритеРуле ^(.*)$ хттп://виндовсз.нет/ $ 1 [Р = 301, Л]
ЕррорДоцумент 404 ХТТП грешка 404
ЕррорДоцумент 401 ХТТП грешка 404
ЕррорДоцумент 403 ХТТП грешка 404
ЕррорДоцумент 500 ХТТП грешка 404
РевритеЕнгине Он
Како Дозволите Дени
Одбиј од 74.125.127.95
Одбиј од 217.172.179.50
Одбиј од 10.0.8.254
Дозволите из свих
РевритеРуле архива / индек.пхп / $ 2? и језик = $ 1 [Л, КСА]
РевритеРуле индек.пхп језик = $ 1? [Л, КСА]
РевритеРуле $ 2 = $ 1 језик? [КСА]
РевритеРуле ^ ((урллист | мапа) .* \\ (КСМЛ |.. Ткт) (\\ ГЗ))? $ Вбсео_ситемап / вбсео_гетситемап.пхп мапа = $ 1 [Л]
ДирецториИндек форум.пхп индек.пхп Индекс пхп3 мессагебрд.пл индек.хтмл индек.хтм.
РевритеБасе /
РевритеЦонд% {ХТТП_ХОСТ} ^ виндовсз \\!. Нето $ [НЦ]
РевритеРуле ^(.*)$ хттп://виндовсз.нет/ $ 1 [Р = 301, Л]
ЕррорДоцумент 404 ХТТП грешка 404
ЕррорДоцумент 401 ХТТП грешка 404
ЕррорДоцумент 403 ХТТП грешка 404
ЕррорДоцумент 500 ХТТП грешка 404
Ок овде имате пример хтаццесс ако не користите вБуллетин.:
али био сам на вашем сајту и превод ради добро!Code:RewriteEngine On Order Allow,Deny Deny from 74.125.127.95 Deny from 217.172.179.50 Deny from 10.0.8.254 Allow from all RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA] DirectoryIndex forum.php index.php index .php3 messagebrd.pl index.html index.htm RewriteBase / RewriteCond %{HTTP_HOST} !^windowsz\.net$ [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://windowsz.net/$1 [R=301,L] ErrorDocument 404 HTTP ERROR 404 ErrorDocument 401 HTTP ERROR 404 ErrorDocument 403 HTTP ERROR 404 ErrorDocument 500 HTTP ERROR 404
пример:
хттп://виндовсз.нет/ја/сховтхреад.пх...7864 # пост57864