Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 3 од 3 FirstПрви 123
Резултати 21 на 30 од 30

Тема: Гоогле е-пошту Упозорење: Гооглебот је пронађено изузетно велики број УРЛ адреса на вашем сајту

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би mario06 View Post
    Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Ја сам користећи верзију 3.6.12, треба да знате ово, јер сам платио додатну таксу да би то радило (чине га компатибилан) због архива проблема тако да ако је архива Тхатс изазива ову онда је (без увреде) МОЈЕ МАНЕ од сте то урадили. : хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...тин-3-6-а.хтмл
    Имамо много корисника. Ми знамо шта смо укључени у актуелне теме. Хвала за давање вБуллетин ® Версион

О овом питању. Је обавештен сте да се интеграције не буде могуће, јер је ваша верзија не подржава, а ви одлучили да иде за то у сваком случају. Буг у архиви који сте на вБуллетин страни. Је такође сте обавештени АМ о томе.
    Тако да је био свестан не ради о архиву под-форуме на не подржава стару верзију вБуллетин, од самог почетка. Такође вам је то рекао јер је то СМФ грешку требало би да контактирате СМФ тим да га реши.
    Такође, као што видим у самом нит сте указују на тебе одбили нашу будућност подршку. Али, наравно, имате пуно право да криви никога ни за шта

Шта сада да радимо са архиву? Ви сада имате неколико опција:
    1. Контакт СМФ тим да реше своје грешке. Као што знате (из старе приче) вБуллетин 3.6 има грешку, а када додате додатне параметар у УРЛ-у архиву под-форуму страница онда се разбије. То је ван вБЕТ обима од старог СМФ понашају на овај начин чак и када вБЕТ није инсталиран - тако укратко речи: то је вБуллетин грешку. То је такође изван наше обима, јер није подржан верзија. Тако да можете питати вБулетин су они још увек су одговорни за њихов код и да ли ће се то исправи. Они могу да одбију ако и они сматрају вБ3.6 као није подржана.
    2. Можете блокирати целу архиву у роботс.ткт - не добра идеја да то не саветује.
    3. Можете да онемогућите превод архива страница. Ту ће бити мање страница у Гоогле индекс, али неће бити више раскинуте везе.
    4.. Можете да измените изглед вашег тема архива тако везе за архивирање Суб-Форумс неће бити укључени. Можете да га укључена и за увек није превео страницу и онемогућио за преведене један. На вашем главне странице форума архива постоје обавештења о неисправним везама на под-форуму ће и даље бити, али то је само неколико линкова а не на хиљаде на хиљадама страница архива нит. Чак и да сте направили 301 преусмеравање главну страну форума архива, тако да ће бити само у оригиналном језику.

Реците нам коју верзију волите, а ми ћемо вас водити више угодника.

Аутор је рекао да не штети Гоогле.
    Ја овде изгубио. Прво сте написали да је безбедно. Онда сте написали то није безбедно. Сада је сигурно поново. Оно што мене занима је оно што сам написао да вас о Алатки за вебмастере. Ми не занима шта МОД Аутхор вам говори - ово је између вас и њега. Заинтересовани смо како Гоогле види ваш форум. Уколико Гоогле види ваш форум као блокиран комуницирају онда мод штети Гоогле-а, зато што Гоогле види свуда исти садржај (тако сваки пост се сматра дуплирања садржаја). У овом случају саветујемо да не користите одбране више док то ће бити сигуран за Гоогле-у - тако да док не ће моћи да виде у алаткама за вебмастере да Гоогле видите све странице нормално и није блокиран. То је како се и ми немамо ништа више да кажем у овој области. То је ваш избор ће вам јелен савет или не. Па провери прво, а ако то није сигурно онда је своју одлуку који желите да слушате.

2. Не постоји апсолутно не треба бити непристојан, ја разумем како се користи роботс.ткт, али у Вашој оптимизацији водиче (моје мишљење) Ваш Сазнајте више у правцу вБуллетин подесавања, само имајте на уму да најмање 80% од СМФ корисника Дон ' Т користе вБуллетин тако да треба имати 2 одвојена тема када говорите о саветима, подешавања и оптимизације, на пример, "вБуллетин Оптимизација" и "Не вБуллетин Оптимизација" да би се лакши за руковање.
    Ја се извињавам ако се узме у обзир наш одговор на непристојно. Само сам додао у листи обавеза да се посебан робот.ткт датотека без СЕО линкове. Хвала на белешку.

3. Све Архива Линкови које си поставио као покварен изгледа да ради добро за мене, ево снимак свог сломљен пример архива линка:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Пажљиво прочитајте и још једном шта сам написао за вас у последњих одговора. Никада нисам написао да је веза:
    Code:
    је сломљен. Написао сам да то функционише - сломљена су линкови налазе на овој страници. Молимо вас да прочитате поново оно што је описано раније. Знам да је ова страница ради. Зато сам вам написао:
    Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    На пример:
    Code:
    Ово је линк ка Омотац архиви и то ради али у њој садржај постоје везе на врх странице на под форуми где се налази нит. Пример:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    И све те везе не раде - Само за главни форум. Све архиве под-форуме везе не раде.
    Сам вам написао да овај линк ради - не морате да ми дају снимке екрана и доказати да ми се да ради Само молим вас да пажљиво прочитате оно што пишем вама. А сада поглед на своју слику и обратите пажњу на врху линкове (везе до архива суб-форумс) - то су поломљене (Осим линк ка архиви главни форум)

Слушајте Мајкл Не желим да расправљају сваки писмо које је написано са вама, само желим лак 1. 2. 3. поправити и ништа више.
    Велики Надам се да разумете области издавања сада и знају шта су избор. Реците нам које једна желите и ми ћемо вас водити у том правцу.

Од онога што Гоогле представник ми је рекао, УРЛ структура испод се индексирају 4 пута, али у некретнине за њих је сматра да је 1 и треба да буду индексиране, као што су и то је вероватно разлог зашто сам добио е-маил. Испод поруке је само пример;

хттп://ввв.мисите.цом/сховтхреад.пхп?т = 64661 Оригиналан
    хттп://ввв.мисите.цом/сховтхреад.пхп?т = 64661 & лангуаге = ср Преведено
    хттп://ввв.мисите.цом/сховтхреад.пхп?т = 64661 & лангуаге = ср Преведено
    хттп://ввв.мисите.цом/сховтхреад.пхп?т = 64661 & лангуаге = ен Преведено
    Сви они имају потпуно различите стране садржаја и свако покретање није могао рећи да је то исто када текст је потпуно другачији. То су различите странице које служе различитим садржајем мета за различите пријемника, а одговор нема смисла за нас уопште. Молим вас ми ПМ целу поруку сте добили, са контакт на извору ове поруке. Желимо да објасним. Највероватније особа која провери да не виде прави садржај, али само блокирање порука (као што сам урадио сада) - па инс том случају повратне информације немају вредност. Још једном - молим вас детаље АМ ми ћемо то потврдити.
    Последњи изменио vBET; 22-01-11 U 19:21.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Овде можете јасно да је овај линк не ради (погрешна значи исто) означени црвеном бојом, а сада кажете да сте то никада није рекао!?

Ја овде изгубио. Прво сте написали да је безбедно. Онда сте написали то није безбедно. Сада је сигурно поново. Оно што мене занима је оно што сам написао да вас о Алатки за вебмастере. Ми не занима шта МОД Аутхор вам говори - ово је између вас и њега. Заинтересовани смо како Гоогле види ваш форум. Уколико Гоогле види ваш форум као блокиран комуницирају онда мод штети Гоогле-а, зато што Гоогле види свуда исти садржај (тако сваки пост се сматра дуплирања садржаја). У овом случају саветујемо да не користите одбране више док то ће бити сигуран за Гоогле-у - тако да док не ће моћи да виде у алаткама за вебмастере да Гоогле видите све странице нормално и није блокиран. То је како се и ми немамо ништа више да кажем у овој области. То је ваш избор ће вам јелен савет или не. Па провери прво, а ако то није сигурно онда је своју одлуку који желите да слушате.
    Пошто сам енглески и познају језик врло добро, увек сам је рекао да Министарство одбране ограничен гост не боли, повреде, сметају, врховни, потисне Гоогле ботови.

О овом питању. Је обавештен сте да се интеграције не буде могуће, јер је ваша верзија не подржава, а ви одлучили да иде за то у сваком случају. Буг у архиви који сте на вБуллетин страни. Је такође сте обавештени АМ о томе.
    Тако да је био свестан не ради о архиву под-форуме на не подржава стару верзију вБуллетин, од самог почетка. Такође вам је то рекао јер је то СМФ грешку требало би да контактирате СМФ тим да га реши.
    Такође, као што видим у самом нит сте указују на тебе одбили нашу будућност подршку. Али, наравно, имате пуно право да криви никога ни за шта
    Ви ми рекли да за додатну накнаду би сте направили своју верзију компатибилан онда након посла сте рекли да је њихов био проблем са архиве која нисам нашао, јер све везе су радили за мене. Контактирао сам вбуллетин (када ми је рекао да) и они су рекли да је све у реду.

Контактирао сам СМФ Подршка данас поново и добио сам сличан одговор као годину тако пре, у једноставним речима мојој архиви РАДОВИ како треба! Прочитајте у наставку вБуллетинс коментаре, сакрио сам име за пиваци разлога, али могу да вас уверим да је он најстарији члан има тако шта сад?

ПС. Ако је ваш и даље незадовољни њихов одговор и желиш да питам још техничко питање да га поставе овде и ја ћу цопи / пасте да СМФ тим за подршку директно у реду?

Од СМФ рекао је да нема грешки и све ради фино проблем на крају тако да сам чекао поправити.

Срдачан поздрав
    Последњи изменио mario06; 24-01-11 U 09:36.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Овде можете јасно да је овај линк не ради (погрешна значи исто) означени црвеном бојом, а сада кажете да сте то никада није рекао!?
    Ви стварно губите време. И опет ниси пажљиво прочитао. Молим вас - Прочитајте целу тачку. Ако вам писати: "Ја сам мало збуњен" - Хоћеш ли да ми докаже да сам вам написао да сам мало? О чему се ради уопште? ...

То је оно што сам написао:
    3. Као што сам написао на почетку вашег везе са под-форумима у архиви не раде уопште. Само на главни форум и да се теме. То чини на хиљаде погрешне линкове на архиву страницама. На пример:
    Code:
    Ово је линк ка Омотац архиви и то ради али у њој садржаја постоје везе на врх стране за Суб Форумс где нит је укључен. Пример:
    Code:
    И све те везе не раде - Само за главни форум. Све архиве под-форуме везе не раде. Ово чини да хиљаде не ради линкове на хиљаде архивске теме страница.
    Дао сам вам пример локација где ћете пронаћи о неисправним везама и следећи пример поломљених самог линка (сломљен након превод). Извините - али оно што је овде проблем? Да ли још увек не знамо о чему се ради или ви покушавате да докажете нешто овде?
    Такође, имајте на уму да можете да користите наводнике - укључујући слике није неопходно

Ви ми рекли да за додатну накнаду би сте направили своју верзију компатибилан онда након посла сте рекли да је њихов био проблем са архиве која нисам нашао, јер све везе су радили за мене. Контактирао сам вбуллетин (када ми је рекао да) и они су рекли да је све у реду.
    Није тачно - шта сам ти написао имате у премијера, а ја такође. ЕОТ. Поново прочитате ако је потребно да подсети ово. Ми смо већ почели цитирајући нашег премијера у другим тема (можете га повезано овде) тако да нема потребе да га покренете поново. Било који други садржај АМ укључене јавно овде ће се сматрати као СПАМ, јер је већ у другој теми. Било дуплирање од стране истог корисника се сматра као СПАМ на овом форуму и на било ком другом форуму ја знам. Зато вас молим - не почну да СПАМ.

Контактирао сам СМФ Подршка данас поново и добио сам сличан одговор као годину тако пре, у једноставним речима мојој архиви РАДОВИ како треба! Прочитајте у наставку вБуллетинс коментаре, сакрио сам име за пиваци разлога, али могу да вас уверим да је он најстарији члан има тако шта сад?

Архива Суб-Форум стране на СМФ 3.6 пада ако оглас додатне параметар на УРЛ. Можете га проверити чак и на чистим пример - без вБЕТ нити било који други мод. Проверио сам то на форуму са вБЕТ онемогућен. Тако је вБуллетин грешку, јер СМФ има плугин архитектура и подржава да се додатак додатну функционалност. Архива има своје тачке проширења што значи да архива је такође предвидео да буде продужен. Уколико додавање било којег параметра на УРЛ паузе целу страницу, то значи да постоји грешка у СМФ код и то је СМФ тимски рад да га реши.

ПС. Ако је ваш и даље незадовољни њихов одговор и желиш да питам још техничко питање да га поставе овде и ја ћу цопи / пасте да СМФ тим за подршку директно у реду?
    Не разумем шта они значе за писање да се не намерава да подфоруме који ће бити приказан у архиви - то је и да је генерисана вБуллетин ... Можда нисте разумели једни друге. Само им УРЛ:
    Code:
    И рећи да ће сломио ако додате било који параметар на УРЛ - то је грешка. Такође можете им дати претходног става.

Од СМФ рекао је да нема грешки и све ради фино проблем на крају тако да сам чекао поправити.
    Не значи да они не знају шта значи или су само за вас испирање искључен. То неће учинити своје грешке нестане из њиховог кода и скочите на наш код, само зато што је написао да не постоји грешка. Не функционише на овај начин. И ја те написао како можете сами да проверите да ли је вБуллетин грешку. Написао сам га да вас онда сам то написао сада. Дакле, само је чек и молимо Вас да заустави писање да је на нашој страни, јер неће да се појављује на нашој страни након понављања опет и опет. Да ли сте чак и проверио? Да ли сте онемогућили вБЕТ и проверава се да ће веза удес са било којег параметра додаје на УРЛ? Да ли сте?
    Последњи изменио vBET; 24-01-11 U 19:08.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Крстарица члан је виши члан и ја не верујем у све што је направио грешку провере архиве (он приступа форуму, као админ), нити да ме брушеног искључен. "Можда" ми погрешно једни другима тако да сам питао за даљу помоћ од њих, тако да видимо шта они опет кажу.

Тражећи за подршку се сматра да је СПАМ за вас? Ако је то случај ја се извињавам на питању на подршци! Ви озбиљно мора погледати на овом питању са моје тачке гледишта, СМФ каже да нема грешку, ви кажете да је СМФ тако грешке се ставите у ципеле и питајте кога треба да верујем?

ПС. Никада нисам цитирао све, од АМ послат или од вас, ја сам само цитирао своје квоте.

ПС2. Пошто нисам кодер ми говори да провери ствари нема никаквог смисла, па сам или мора веровати ви или СМФ у овом тренутку.

ПС3. Пошто живимо у цивилизованом свету ми демократски расправља одређеним питањима, рекао је ствари и различите тачке гледишта и ништа више. Нема љутње са моје стране. Ја само желим да пацифицалли реши проблем

Срдачан поздрав
    Последњи изменио mario06; 25-01-11 U 09:41.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Крстарица члан је виши члан и ја не верујем у све што је направио грешку провере архиве (он приступа форуму, као админ), нити да ме брушеног искључен или да смо погрешно једни друге, јер је енглески матерњи језик наш. Снимци говоре јасно. Ви не желите или не можете да решите проблем, а ја ћу прихватити то.

Траже помоћ сматра се СПАМ!? Ако је то случај ја се извињавам на питању за подршку! Рекли сте да постоји грешка, ВБуллетин је рекао да не постоји! Који морам да верујем?

ПС. Никада нисам цитирао све, од АМ послат или од вас, ја сам само цитирао своје квоте.

ПС2. Ако нит је ван теме то није моја кривица, Ја сам вас питао више пута да ми једноставно поправити у 1. 2. 3. смислу, али сам само добио ово
    1. То је његова грешка
    2. То је твоја кривица
    3. То је њихова кривица.

Пошто живимо у цивилизованом свету ми демократски расправља о одређеним питањима, рекао је ствари и различите тачке гледишта и ништа више. За мене је питање затворено тако да можете да затворите ову тему. Нема љутње са моје стране.

Срдачан поздрав
    То није оно што о верујете - да је о томе шта се стварно дешава и једноставно можете да га проверите сами - ми смо вам дали упутства како да то урадите. Тако да Вас молимо веровати вашем верује у гостима, јер они вас води у погрешном правцу и Само проверите да. Да ли сте га проверили?

Имајте на уму да ми не савет да напусти питање као што је. Препоручујемо да га реши. Смо вам дали друге могућности ако СМФ тима не желе да коригују своје грешке. Можете да користите један од оних који су привремено решење и даље контакт СМФ тим да реше своје грешке. Ако желите да га реши молимо вас реците нам које могућности желите и ми ћемо водити више у том правцу. У овом тренутку, по Вашој жељи - Тема сматра решено.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Ја сам им дао информацију тако да чекам на одговор, нисам још увек блиски овом питању.

Поздрав

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ја сам им дао информацију тако да чекам на одговор, нисам још увек блиски овом питању.

Поздрав
    Тако сам и поставите овде није решен још. Ми заиста желимо да Вам помогне да се ради

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Зашто поновног коришћења архиву? То је огроман износ непотребне дупле садржаја.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Quote Оригиналли постед би tavenger5 View Post
    Зашто поновног коришћења архиву? То је огроман износ непотребне дупле садржаја.
    Архива се препоручује да се диссаблед ако се користи вБуллетин од вБуллетин тим, ја не користим вБуллетин или Зоинтс тако да нема користи у томе онемогућити за мене.
    ПС. Гоогле одваја и изаберите боље од 2 из нормалне теме на форуму и архиви форума теме тако да вас не казни за то, тако да то није разлог. Ево Гоогле водич Дупликат Водич садржај са Иоутубе, обратите пажњу:

хттп://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=6хСоКсутуј0г
    Последњи изменио mario06; 29-01-11 U 09:31.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Тако сам и поставите овде није решен још. Ми заиста желимо да Вам помогне да се ради

Ево одговора од вБуллетин подршку тима, сам их послао целу листу УРЛ адреса у Гоогле е-пошту (као што сам ти послао) и ваш брокен линк примера.

ккккккккккк
    Јан 25тх '11 11:14 пм
    Code:
    http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
    Као што можете видети, одлазак у било коју од тих УРЛ адреса не постоји "Црасх" Дакле, нисам сигуран шта су они причају.

Ако постоји грешка, молимо Вас да ме пријаве грешке. Али нема пад дешава.

Све најбоље,
    ккккккккккк
    Тим за подршку, вБуллетин

Куповина вБуллетин, најмоћнији форуму софтвер доступан.
    маилто: суппорт@вбуллетин.цом

кккккккккккк
    Јан 26тх '11 01:12 пм

Особа сте разговарате рекао је да грешку, и да је радио са нама о томе. Ја не видим проблем са својим архива УРЛ адресе, они нису пад форуму. Волео бих да чујем о овом пријаве грешке, јер архива није променио код у векове.

Све најбоље,
    ккккккккккккк
    Тим за подршку, вБуллетин

Куповина вБуллетин, најмоћнији форуму софтвер доступан.
    маилто: суппорт@вбуллетин.цом
    Дакле, овде идете Мајкл, они су навели у бројним одговоре који архиву нема проблема, сада шта је следеће?

Поздрав
    Последњи изменио mario06; 29-01-11 U 09:27.

Страна 3 од 3 FirstПрви 123

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •