Имамо много корисника. Ми знамо шта смо укључени у актуелне теме. Хвала за давање вБуллетин ® Версион
О овом питању. Је обавештен сте да се интеграције не буде могуће, јер је ваша верзија не подржава, а ви одлучили да иде за то у сваком случају. Буг у архиви који сте на вБуллетин страни. Је такође сте обавештени АМ о томе.
Тако да је био свестан не ради о архиву под-форуме на не подржава стару верзију вБуллетин, од самог почетка. Такође вам је то рекао јер је то СМФ грешку требало би да контактирате СМФ тим да га реши.
Такође, као што видим у самом нит сте указују на тебе одбили нашу будућност подршку. Али, наравно, имате пуно право да криви никога ни за шта
Шта сада да радимо са архиву? Ви сада имате неколико опција:
1. Контакт СМФ тим да реше своје грешке. Као што знате (из старе приче) вБуллетин 3.6 има грешку, а када додате додатне параметар у УРЛ-у архиву под-форуму страница онда се разбије. То је ван вБЕТ обима од старог СМФ понашају на овај начин чак и када вБЕТ није инсталиран - тако укратко речи: то је вБуллетин грешку. То је такође изван наше обима, јер није подржан верзија. Тако да можете питати вБулетин су они још увек су одговорни за њихов код и да ли ће се то исправи. Они могу да одбију ако и они сматрају вБ3.6 као није подржана.
2. Можете блокирати целу архиву у роботс.ткт - не добра идеја да то не саветује.
3. Можете да онемогућите превод архива страница. Ту ће бити мање страница у Гоогле индекс, али неће бити више раскинуте везе.
4.. Можете да измените изглед вашег тема архива тако везе за архивирање Суб-Форумс неће бити укључени. Можете да га укључена и за увек није превео страницу и онемогућио за преведене један. На вашем главне странице форума архива постоје обавештења о неисправним везама на под-форуму ће и даље бити, али то је само неколико линкова а не на хиљаде на хиљадама страница архива нит. Чак и да сте направили 301 преусмеравање главну страну форума архива, тако да ће бити само у оригиналном језику.
Реците нам коју верзију волите, а ми ћемо вас водити више угодника.
Ја овде изгубио. Прво сте написали да је безбедно. Онда сте написали то није безбедно. Сада је сигурно поново. Оно што мене занима је оно што сам написао да вас о Алатки за вебмастере. Ми не занима шта МОД Аутхор вам говори - ово је између вас и њега. Заинтересовани смо како Гоогле види ваш форум. Уколико Гоогле види ваш форум као блокиран комуницирају онда мод штети Гоогле-а, зато што Гоогле види свуда исти садржај (тако сваки пост се сматра дуплирања садржаја). У овом случају саветујемо да не користите одбране више док то ће бити сигуран за Гоогле-у - тако да док не ће моћи да виде у алаткама за вебмастере да Гоогле видите све странице нормално и није блокиран. То је како се и ми немамо ништа више да кажем у овој области. То је ваш избор ће вам јелен савет или не. Па провери прво, а ако то није сигурно онда је своју одлуку који желите да слушате.
Ја се извињавам ако се узме у обзир наш одговор на непристојно. Само сам додао у листи обавеза да се посебан робот.ткт датотека без СЕО линкове. Хвала на белешку.
Пажљиво прочитајте и још једном шта сам написао за вас у последњих одговора. Никада нисам написао да је веза:
је сломљен. Написао сам да то функционише - сломљена су линкови налазе на овој страници. Молимо вас да прочитате поново оно што је описано раније. Знам да је ова страница ради. Зато сам вам написао:Code:http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
Сам вам написао да овај линк ради - не морате да ми дају снимке екрана и доказати да ми се да радиСамо молим вас да пажљиво прочитате оно што пишем вама. А сада поглед на своју слику и обратите пажњу на врху линкове (везе до архива суб-форумс) - то су поломљене
(Осим линк ка архиви главни форум)
ВеликиНадам се да разумете области издавања сада и знају шта су избор. Реците нам које једна желите и ми ћемо вас водити у том правцу.
Сви они имају потпуно различите стране садржаја и свако покретање није могао рећи да је то исто када текст је потпуно другачији. То су различите странице које служе различитим садржајем мета за различите пријемника, а одговор нема смисла за нас уопште. Молим вас ми ПМ целу поруку сте добили, са контакт на извору ове поруке. Желимо да објасним. Највероватније особа која провери да не виде прави садржај, али само блокирање порука (као што сам урадио сада) - па инс том случају повратне информације немају вредност. Још једном - молим вас детаље АМ ми ћемо то потврдити.

Само молим вас да пажљиво прочитате оно што пишем вама. А сада поглед на своју слику и обратите пажњу на врху линкове (везе до архива суб-форумс) - то су поломљене
Цитирај и одговори