Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Преведено РСС канале

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default Преведено РСС канале

вБЕТ 3.к подржава превођење РСС канале у свим видовима. То значи за: РСС2, РСС1, РСС, КСМЛ и ЈС.

Стварање преведених РСС канал не може бити најлакши. Све што треба да урадите је да додате код језика на канал УРЛ-а. Дакле, ако моје нормалне РСС канал су УРЛ:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....пхп?типе=РСС2

Онда да би се на јапанском додате само ja/ пре ектернал.пхп za SEO veze ili &language=ja Za normalne veze. Ovde imate primer za SEO link:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....пхп?типе=РСС2

Хајде - кликните линкове штанд. Види разлику. Играј мало Променити код језика, промените тип канала (дозвољене вредности: РСС2, РСС1, РСС, КСМЛ, ЈС).
    Последњи изменио vBET; 10-10-09 U 05:03.

Забрањен
    Регистрован
    Нов 2009
    Локација
    САД / Мароко
    Поруке
    14

Воов
    Vbulletin + vBulletin Enterprise Translator (vBET) biće prvi web softver na svetu koji podržava Multi-Lanaguage Syndication .
    Биће нам драго да га инсталирате што је пре.
    Последњи изменио RootShell; 04-11-09 U 22:36.

Default РСС не ради за мене

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    вБЕТ 3.к подржава превођење РСС канале у свим видовима. То значи за: РСС2, РСС1, РСС, КСМЛ и ЈС.

Стварање преведених РСС канал не може бити најлакши. Све што треба да урадите је да додате код језика на канал УРЛ-а. Дакле, ако моје нормалне РСС канал су УРЛ:
    <! [ЦДАТА [СМФ предузећа преводилац (вБЕТ)]]>

Онда да би се на јапанском додате само ja/ пре ектернал.пхп za SEO veze ili &language=ja Za normalne veze. Ovde imate primer za SEO link:
    Крстарица によって エンターフライス トランスレータ (вБЕТ)

Хајде - кликните линкове штанд. Види разлику. Играј мало Променити код језика, промените тип канала (дозвољене вредности: РСС2, РСС1, РСС, КСМЛ, ЈС).
    Text automatically translated from: Spanish to: Serbian
    Translated text
    Original text

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,
    Отворите нову тему са својим питањем у грешку извештавање одељку и ми ћемо га поправити.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •