Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 28

Тема: Хтаццесс питања.

Default Хтаццесс питања.

Ја користим СМФ 4.1 са вБуллетин 3.5.2.

Купујем ВБТ данас.

Испод је мој фајл хтаццесс који ради. ... ууу тачка сателлитегуис тачку нама / хтаццесс.ткт (не могу да поставим свој ткт каже да постоји дозволе грешкама на вашем серверу и не можете писати УРЛ-ова док нисам порука 15 пута.)

Био сам у стању да се правилно предложио ВБТ да ради, када сам га убаците Добијам грешку која каже страница није преусмеравање правилно

Фирефок је открио да је сервер преусмерава захтев за ову адресу на начин који никада неће потпуно. Када покушам ће моју почетну страницу.

Молим Вас да ми јавите исправан Хтаццесс. Тако да ја могу добити то ради? Хвала!
    Последњи изменио scottct1; 03-12-10 U 04:23.

Наредио сам инсталацију услуге синоћ. Пустит ћу про то схватим као што сам сигуран његов нешто једноставно.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Тај право.
    Извињавам се за наше касно.

Молим вас пошаљите ми премијер ваше админцп, ФТП и вБуллетин детаље.

Сада имамо викенд. ми ћемо то урадити у понедељак. Да ли је право за вас? Извињавам се због закашњења.
    Последњи изменио kamilkurczak; 03-12-10 U 20:00.

АМ послат.

Хвала!

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Овог викенда Камил је бесплатно. Он ће бити у стању да га реши и одговор који понедељак. Нада то је у реду

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

. Јер не можете мењати своје хтаццесс фајл - молимо замените хтаццесс фајл са овим:.
    Code:
    DirectoryIndex    cmps_index.php index.php cmps_index.php index.html index.htm

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.satelliteguys\.us
    RewriteRule (.*) http://www.satelliteguys.us/$1 [L,R=301]               

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
    #RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
    #RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin

#Those rules have to be in domain main folder
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#This rule must be in each directory which have to be supported (without forum directory itself)
    #RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    #RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.satelliteguys.us$

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Готово.
    -Ја изменили вБСЕО фајлова (интеграција са вБЕТ)
    -Ја едитед вашег хтаццесс (сада имате доброг правила).
    -Сам поставио потребне опције у админцп-вБЕТ и админцп-> општа подешавања
    -Тестирао сам ваш сајт и све (превод форума и линкова) ради добро.

Можете тестирати га?
    ако нешто не слаже напишите овде.
    Ако је све у реду Хвала на сарадњи и срећно

Имам неколико питања ...

1) Ако кликнете на немачки га преводи на немачки у реду. Међутим, ако желим да се вратим на енглески и кликните на енглеском заставом да се врати на енглески и остаје немачком језику.

Уместо ме води сателлитегуис.ус / ср само ме води назад у сателлитегуис.ус

2) Моја почетна страница је цмпс_индек.пхп али из неког разлога то није товарите као да користи да уместо индек.пхп се учитава. Да бисте решили овај темпорарли имам копије мој цмпс_индек.пхп на индек.пхп.

3) Један од мојих корисника исказало је следеће питање ... "Прву непроцитану поруку карактеристика изгледа бити сломљен ћу прву поруку теме, уместо нових порука.."

Молимо Вас да обавестите.

Више питања ...

Улазећи у АдминЦП онда ВБТ Алати онда Непровидни Игнорисани речима, добијам следећу поруку о грешци.

Упозорење: рекуире_онце ([пут] / админцп / вбентерприсетранслатор_игноредвордс.пхп) [фунцтион.рекуире-једном]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / админцп / мисц.пхп (2067): евал () ' д цоде он лине 4

Фатал еррор: рекуире_онце () [фунцтион.рекуире]: Фаилед опенинг рекуиред '/ уср / хоме / Сателит / публиц_хтмл / админцп / вбентерприсетранслатор_игноредвордс.пхп' (инцлуде_патх ='.:/ уср / либ / пхп: / уср / лоцал / либ / пхп ') ин / уср / хоме / Сателит / публиц_хтмл / админцп / мисц.пхп (2067): евал ()' д цоде он лине 4

И то из кеша за чишћење ...

Упозорење: рекуире_онце ([пут] / админцп / вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп) [фунцтион.рекуире-једном]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / админцп / мисц.пхп (2067): евал () ' д цоде он лине 9

Фатал еррор: рекуире_онце () [фунцтион.рекуире]: Фаилед опенинг рекуиред '/ уср / хоме / Сателит / публиц_хтмл / админцп / вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп' (инцлуде_патх ='.:/ уср / либ / пхп: / уср / лоцал / либ / пхп ') ин / уср / хоме / Сателит / публиц_хтмл / админцп / мисц.пхп (2067): евал ()' д цоде он лине 9

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

1) сателлитегуис.ус / је добро. Зашто не са "/ ср"? зато што је ваш енглески главни форум језика и када кликнете на енглеском заставом имате УРЛ оригинални форуму.
    Где видите немачки? ако кликнем на немачки имам немачки превод. Ако кликнем на енглеском - Имам енглески.

Ако желите да имате бржи форуму:
    Можете да онемогућите неким преводима на просјачење - када ће кеш бити испуњен можете додавати нове с времена на време. Почевши од свих 52 преводима значи 52 пута више садржаја за кориснике и корена. Неки форуми могу лако руковати овим, за неке је боље да почнете са неколико превода.
    Да се то уради: идите на Admincp->vBET->Zastave

2) Да ли је то сада раде?
    3) Сада имам слободног времена. Ја ћу га поправити сутра. Ако је У реду је за вас.

Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •