Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: Цонфиг проблем након инсталације ...

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    3

Angry Нерешени - цонфиг проблем након инсталације ...

Ја инсталиран вБет 4.0.0 на мом форуму и на језику ЕН, посао сасвим лепо, али у све језичке други кажу ми:

Фатал еррор: Цалл то ундефинед цурл_инит функција () у .... \\ форуму \\ укључује \\ вбентерприсетранслатор_фунцтионс.пхп он лине 647
    Мислим да треба да подесимо ово сомевере производ, али ја нисам разумео шта да раде, читају ову у РЕАДМЕ.хтмл од до_нот_уплоад:

Неки кораци су означени као (само за УТФ-8 цхарацтерсетс) или као (потребно за НЕ УТФ-8 цхарацтерсетс) - то значи да ћете је ова кораке у складу са твоје форуму цхарацтерсет (како проверити моју цхарацтерсет форуму).

(Потребно) Подесите "Мета опис" - чак и ако користите неке мод који мења мета десцриптион за теме, поставите овде неку вредност - у супротном РСС може бити сломљен.
    (Потребно) Подесите "извршава Канонски УРЛ адреса" да "Строго" - у супротном вБулетинТМ може да проузрокује ломљење неке знакове узимање више од 1 бајт (тј. од јапански).
    (Потребно за НЕ УТФ-8 цхарацтерсетс) Подесите "Број знакова пре Прелом текста" на '0 '- у супротном вБулетинТМ може да проузрокује ломљење неке знакове узимање више од 1 бајт (тј. од јапански).
    (Потребно за НЕ УТФ-8 цхарацтерсетс) Слободан "бланко карактера Стриппер" вредност - у супротном вБулетинТМ могу сломити неки јапански знак (тих знакова су део јапанске знакова)
    Где да поставите ово ... лакше помоћи су за ову Цоз у мом ЛангуагеМанагер донт појавити:

Мета десцриптион

само енглески и едитујте / Превод ....

Морају да бисте додали све језик унутра, мануелно?

Шта да се ради, да раде и за друге језик, као и грчки, румунски, ... више?

На 647 линија је ово вбентерприсетранслатор_фунцтионс.пхп:

PHP Code:
    $connection curl_init(); 
    ПС: Нема вБуллетин инсталиран, само форум и неколико производа ... са мојом (посвети)
    Последњи изменио legendofmir; 16-11-10 U 09:38.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молим вас дајте нашу УРЛ адресу форума - Желим да видим овакво понашање.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    3

Цоз директна веза и цант напишите овде, цоз ја донт имати еноугхт теме, ја ћу написати овако

Форум (минаме).. ро

Када покушате да промене у свим другим језиком ... видећете грешке. Да бисте се вратили на подразумевани језик (ср) користе ХОМЕ и промените језик.

Хвала.
    Последњи изменио legendofmir; 14-11-10 U 18:59.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Поздрав,
    Не могу да репродукују ово питање на мом тесту форуму. Ако сте овде налепите УРЛ адресу форума и линк на ово питање (писати како то да репродукује) ја ћу га поправити за вас.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    3

ЈА донт разумем шта ви кажете, у сваком случају ... како ја кажем мом веза форуму се

хттп:// форуму. легендофмир.рс
    И цант напишите овде директну везу Цоз ја донт еноугхт теме овде, али мислим да ово схватите ... везе се ова, али без размака

Нормално на енглеском језику раде исто у реду, али ако желите да промените језик другима
    и појавиће се ова грешка ...

Code:
    Fatal error: Call to undefined function curl_init() in ....\forum\includes\vbenterprisetranslator_functions.php on line 647

ПС: онемогућити од АдминЦП / оптион све Производи (хацкс), али грешке су исти.
    Ово се појавити ако сте на мом форуму, а ако сте променили на језику другима.

Веза су веома једноставни.

================================================== ========================

Едитед данас 17.11.2010

У реду јер је ово мод донт посао за мене, ја да одлучи да искључите ову хацк, јер нису добра опција за мене ... тако веза
    за мој форуму су доступне без језика преводилац ... ионако га покушати да направе нешто са вашим производом.

Уживајте у Ур живот,
    Последњи изменио legendofmir; 17-11-10 U 10:28.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •