Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Питајте кориснику да изабере језик на заседању почетка

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Default Питајте кориснику да изабере језик на заседању почетка

Здраво свима, сам поставио вБет да пита корисника који језик они воле за своју седницу (свој матерњи језик или форум подразумевана вредност), поставља се питање на матерњем језику, али тастери су у енглсх, поврх тога што је " Да / Не "типа питање, али тастери су" У реду "и" Откажи ", тако да им под претпоставком да сте управо користили ХТМЛ упозорење оквир у кућу питање и схватам да се текст на ових дугмади не могу мењати.

Да ли постоји у сваком случају било код правилно питање кутија са правилно дугмади која текст може мењати или (и мислим да ће то бити лакше) код кутију и имају везе као одговор дугмад, тако да би своју преведена питање и онда за дугме Иес имају везу текст на матерњем језику овако:

[Ланг = ср] [урл = "хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/пл/"] Пољски [/ урл] [/ Ланг]

а за Но дугме сте могли

[Ланг = ср] [урл = "хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/ен/"] енглески [/ УРЛ] [/ Ланг]

Да ли је ово могуће?

Поздрав,
    Симон

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Поздрав,
    Био сам на вашем сајту а ја сам имао оквир за поруку са текстом у мом родном (Пољска) језику. Тастере (први је био "У реду" други је био "Анулуј" - што значи "Откажи")

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Захваљујући Камил, то је био само да корисник рекао да је ОК и Цанцел, он није рекао да су у његовом језику, молимо вас идите напред и знак овог решити

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Хвала на потврду - решен

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове