Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 8 од 8

Тема: Поруке нису преведени.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Default Поруке нису преведени.

Чак и када чланови су поставили подразумевани језик, то не значи преведен на постове. Ништа, само оригинални страном језику.
    Када сам замотати ознаке језик око текста ручно ради.

Шта није у реду?

Хвала

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Шта стратегија коју користите за одређивање језика поруку? Молимо идите на Гоогле-вБЕТ опције и проверите га.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Управо сам схватио да је компатибилност питање. Чини се да је ово [Нев Версион 3/1/2010] МАРЦО1 Сакриј све са групе дозволом - Поруке менаџер - вБуллетин.орг форум Ministarstvo odbrane je efekat na vBET. Kada sam onemoguće to, vBET radi dobro. Da li znate nešto da to možda?

Хвала!

ЕДИТ: Како то мислиш? Да ли сте се односи на "Гоогле-Откривање језика"?
    Који је подешен као "Увек веруј корисника"

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ако увек имате поверење корисника, онда би требало да буде опакуед према кориснику подешавање подразумевани језик.

Da li je razlog. To je neki problem integracije. Mi ne znamo šta je odgovoran za to. Ima vBET neproziran trostran paravan koriste najlon невпост_процесс - Molimo vas da proverite da li Marko1 plugin koristi. Ako da - molim vas, pokušajte da promenite izvršenje naloga, tako da obavlja pre/posle vBET - samo da se stvarni. To bi moglo biti dovoljno - ako ne ćemo pogledati za druga rješenja.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

МАРЦО1 не користи овај плугин.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду тако. Молим вас детаљи АМ приступ Администратор КП и ФТП. Ја ћу проверити га на место и тражити решење. Такође, можете контактирати са аутором других мод за савете ако не желите да пошаљете детаље приступ. Аутор одбране увек најбоље зна како то функционише.

Такође - молим вас проверите поново да бисте били сигурни да ли је Министарство одбране заиста утицај вБЕТ опакуинг процес.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Хвала Михал. Одлазим МАРЦО1 је производ онемогућен за сада. Такође, не чини оно што ја желим да урадите. Дакле, ако ја могу добити да би правилно радим, тада ће омогућити поново, и моземо га узети даље. Хвала!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Као ја разумем у овом тренутку не треба више подршке у овом питању и може бити затворен. Ако не - молим вас дати више информација

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •