Це текте ЕСТ ецрит ен францаис ет је девраис ле воир ср сербе.
Је репете:
Зашто још увек видим текст на француском изнад када је мој форуму подесите језик овде енглески на овом форуму? Ја би требало да видите текст на енглеском са малим заставицама не?
Последњи изменио Cybershaolin; 14-11-09 U 18:10. Разлог: Словослагач
Што се тиче моје питање, то је више о знајући да ли ББЦоде може да се дода аутоматски или не? Имам проблема да схвате концепт. Приметио сам у другом нит која вас су говорили да ББЦоде могу додати ручно или аутоматски. Дакле, аутоматски не значи да сам видео мало заставе у пост # 1 и # 2? Ја не разумем жао и ја сам прочитао овде свој пост: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...е-суппорт.хтмл
Последњи изменио Cybershaolin; 14-11-09 U 19:42.
Зато што није "кажу" да је на францускомОвде имате брзо и лако упутство како да то урадите: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...е-суппорт.хтмл
У неколико речи - можете да поставите подразумевани језик у Усер ЦП, или ручно описати поруку lang ББКод
Уколико желите можете чак можете мењати ваше претходне поруке и додајте ту ово ББКод, и магија ће се десити![]()
сад ББКод се аутоматски додаје у складу са језиком подразумеваног корисника. Ако није постављен или је исти као форум језика, онда ништа није скуп.
Гоогле је могућност да препозна језик на поруку, али због учинка разлога не уради - такође нисмо истражити овај Гоогле функцију. Ако мислите да то може бити од помоћи, онда пишите о томе овде Карактеристика Захтеви - Енглисх предузећа преводилац (вБЕТ) - Ми смо увек можете да додате ту могућност уз могућност да искључите и![]()
Последњи изменио vBET; 14-11-09 U 23:52.
Али то је проблем.
У реду изгледају, овде на свој форум, мој језик је подешен на енглески ... тако да је мој текст у порукама # 1 и # 2 (да ли су је на француском) су другачији него на форуму језика (у мом УсерЦП). Дакле, зашто је мој текст још увек у француском? Да ли то кажете морам да ручно додати ББКод? Онда ако је то случај, зашто причаш о ББЦоде бити аутоматски додају?
Ја не би то разумео, али сам ишао на линк да сте у вези и то је начин на који сам га добио. Мислио сам, ово је аутоматски успео, без потребе да пишу ББЦоде себе.
Да ваше постове # 1 и # 2 су на француском, али је рекао да је систем на енглеском језику. Тхатс је разлог зашто није преведена.
Имате 2 начина поступања са порукама на различитим језицима.
1. поставља на ваш кориснички језику КП подразумевани за ваш профил. У овом случају вБЕТ ће претпоставити да је ваша поруке на том језику и да ће додати сад ББКод аутоматски. Још увек имате могућност да кажем вБЕТ да не уради за одређену поруку (на сваком уредник нове поруке ће се појавити додатна опција да додате ББЦоде или не - као подразумевани постављено Да).
2. је да га додате ручно.
Ви сте збуњени због других чланак, молимо Вас да прочитате поново пазљиво што је написано:
"аутоматски знак порука корисника која је поставила њихова подразумевани језик који није језик форуму подразумевани"
Ако мислите да неки део није јасан, молимо Вас тренутку и ми ћемо је тачно да учине га јаснијим![]()
Аххххх! Сада сам га јасно и гласно. То је део нисам разумео. Сада сам променио језик Француски у УсерЦП и написао још један тест поруку на француском језику. То савршено ради овде. Хвала за узимање времена да објасним да ми на једноставан начин.
Али на моје форуму, мој језик форум на француском, и ја (опционо као што си рекао) утврђује мој УсерЦП на француском, а ја сам покушао писања порука на арапском и италијанском језику. Резултат је показао на арапском и италијанском без превођења ништа. То је разлог зашто сам још увек не разумеју. Чини се да се не ради на мом форуму.
Такође, реците ми: Аддон језик (види снимак екрана) за ББКод (бира или да не) кад смо саставите поруку и на брз одговор, као и, је ово аддон у верзији 3.1.2, јер сам још увек није надоградња још и ја немају га у 3.1.1?
Последњи изменио Cybershaolin; 15-11-09 U 20:13.