Приступи

Виев Фулл Версион: Решити Деинсталирај проблем - МиСКЛ Еррор

Snake
29-09-11, 14:13
Када покушам да уклоните производ добијам ову грешку.

Грешка у бази података у СМФ 3.8.7:

Неважећи СКЛ:
УПДАТЕ СЕТ корисника усергроупид = 2 где усергроупид УЛАЗ ();

МиСКЛ Еррор: Ви имате грешке у СКЛ синтаксу, проверите приручник који одговара на МиСКЛ сервер верзија за право Синтакса за коришћење у близини ')' ат лине 1
Грешка број: 1064
Захтев Датум: четвртак, 29. септембра 2011 @ 01:11:58 АМ
Грешка Датум: четвртак, 29. септембра 2011 @ 01:11:58 АМ
Сценарио: Приступи - Цомпутер Сок - Енглисх Админ Цонтрол Панела (хттп://ввв.цомпутер-јуице.цом/форумс/админцп/плугин.пхп?до=продуцткилл)
Реферрер: Приступи - Сок рачунара - Енглисх Админ Цонтрол Панел-
ИП адреса: 62.255.192.162
Корисничко име: хибр Д!
Версион_наме: вБ_Датабасе
МиСКЛ верзија: 5.1.58

Snake
29-09-11, 14:59
Здраво ово је хитно молим вас, ја сам само половина деинсталиран!

r.dziadusz
29-09-11, 15:29
Морам да веит, трудимо се да репродукују ову уинсталл грешка у ван теста форуму

tsak76
29-09-11, 15:48
се дешава и овде, морам да превише унинстал

vBET
29-09-11, 16:46
Здраво ово је хитно молим вас, ја сам само половина деинсталиран!

Молим те, само онемогућите вБЕТ до времена смо брзо обезбеди поправити за ово питање. Када мод је искључен она нема утицај на ваш форум.

Simon Lloyd
29-09-11, 20:13
Ја онемогућен вБЕТ као што наложио (не не деинсталирате, али мој сервер изгледа да забрљао јер надоградњу на вБЕТ3.4.1 од вБЕТ3.4.0 синоћ), и имам на стотине на стотине ових вбентерприсетранслатор_сео.пхп ради у серверу процесима, како да зауставим њих?

r.dziadusz
30-09-11, 10:43
Змија, тсак76: Покушао сам да репродукује овом питању, али у мом форуму ради тестирања све, ако желите да у потпуности уинсталл производа молимо Вас АМ ваш приступ и ја ћу покушати да га поправите о месту
Сајмон Лојд: ово је други проблем, тако да отворите нову тему за ово питање

tsak76
30-09-11, 12:05
маубе то мора да уради да смо обрисати све средње Корисничке групе које вбет додаје

r.dziadusz
30-09-11, 13:11
Имате брисати нешто ручно? Ако не може да гледа на њега може само нагађати шта је се десило

tsak76
30-09-11, 14:38
нажалост вбет је и даље врло нестабилна, то се десило са мојим сајт такође и морао сам да се ВБ надоградњу, како би се то средити. сада видим тачно исту ствар и овде тако да је њен вбет вези

хттп://имг23.имагесхацк.ус/имг23/831/вбетт.пнг (хттп://имагесхацк.ус/пхото/ми-имагес/23/вбетт.пнг/)

Уплоадед витх ИмагеСхацк.ус (хттп://имагесхацк.ус)

tsak76
02-10-11, 16:50
може да обезбеди поправити тако да можемо деинсталирати? ТХКС

vBET
02-10-11, 22:27
маубе то мора да уради да смо обрисати све средње Корисничке групе које вбет додаје

Ово је сјајно наговештај. У ствари, овај упит извршава током чишћења додатних корисничке групе. Нисмо у стању да га репродукује, јер ми је тестирање вБЕТ - сте мењали вБЕТ, тако да је ово понашање, чак није буг, само решавање проблема у вези са вашим личним променама у вБЕТ. И то је разлог зашто имате празан () у вашем упиту (нема вБЕТ улоге пронађен је и оних претпоставимо да постоји).

У реду, тако да се избегне ово питање молим вас:
1. Отвори фајл / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_усергроупс.пхп
2. Пронађи:

function vbet_removeDefaultLanguageGroups() {
3. Коментар или уклоните свој цело тело - еверитинг до затварања} раније функције вбет_ремовеГроупФромМемберс (али без њега)
НАПОМЕНА: овај наговештај није тестиран и да се сматра да већ уклоњена вБЕТ додатне улоге, тако да не морате чишћење током деинсталацију.

Молим вас, реците то да помогне:)

vBET
02-10-11, 22:31
нажалост вбет је и даље врло нестабилна, то се десило са мојим сајт такође и морао сам да се ВБ надоградњу, како би се то средити. сада видим тачно исту ствар и овде тако да је њен вбет вези

хттп://имг23.имагесхацк.ус/имг23/831/вбетт.пнг (хттп://имагесхацк.ус/пхото/ми-имагес/23/вбетт.пнг/)

Уплоадед витх ИмагеСхацк.ус (хттп://имагесхацк.ус)

Ово је ван теме за ову тему. За нове емисије отворити нову тему. Убрзо - највероватније није грешка и да је управо блокирао превод провајдера. Нема више овде - молимо отворио нову тему, ако вам је потребна помоћ у овој области. Како сам разумео то није случај, јер сте током деинсталацију вБЕТ.

tsak76
05-10-11, 16:48
Ово је сјајно наговештај. У ствари, овај упит извршава током чишћења додатних корисничке групе. Нисмо у стању да га репродукује, јер ми је тестирање вБЕТ - сте мењали вБЕТ, тако да је ово понашање, чак није буг, само решавање проблема у вези са вашим личним променама у вБЕТ. И то је разлог зашто имате празан () у вашем упиту (нема вБЕТ улоге пронађен је и оних претпоставимо да постоји).

У реду, тако да се избегне ово питање молим вас:
1. Отвори фајл / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_усергроупс.пхп
2. Пронађи:

function vbet_removeDefaultLanguageGroups() {
3. Коментар или уклоните свој цело тело - еверитинг до затварања} раније функције вбет_ремовеГроупФромМемберс (али без њега)
НАПОМЕНА: овај наговештај није тестиран и да се сматра да већ уклоњена вБЕТ додатне улоге, тако да не морате чишћење током деинсталацију.

Молим вас реците да ли то помаже :) Ја га уклонити, али када покушавате да деинсталирате ..

Фатал еррор: Цалл то ундефинед вбет_ремовеДефаултЛангуагеГроупс функција () плугин.пхп (1522): евал () 'д цоде он лине 14

vBET
06-10-11, 00:43
сам га уклонио, али када покушава да деинсталирате ..

Фатал еррор: Цалл то ундефинед вбет_ремовеДефаултЛангуагеГроупс функција () плугин.пхп (1522): евал () 'д цоде он лине 14

Нисте Претпостављам да уклони функције - само своје тело (тако да је све после функцију потписа и пре него што затворите}). Сама функција треба да остане. Извини ако нисам јасно.

vBET
09-10-11, 12:30
Да ли и даље потребна помоћ овде или Последњи одговор дозволити да реши проблем? :)

vBET
18-10-11, 12:37
Без одговора - претпоставља да је реши. Ако се проблем и даље постоји молим вас само написати овде.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations