Vetëm ndryshimet e vogla para hapjes zyrtare të shitjes:
  • Corrected bug për redaktorët WYSIWYG dhe lang BBCode
  • Gjuha e albumit për përdoruesit ndryshuar në fusha që nuk kërkohet
  • Added mbështetje të plotë për përkthimin e faqeve të krijuara nga vBulletin jashtë directory forum, por ende në fushë forum.


Disa detaje rreth fundit. Nëse forum juaj është në subdirectory, por faqet e jashtë kësaj directory janë të krijuara gjithashtu nga vBulletin, atëherë vBET do të përkthehet se si duhet

Have Fun!

PS.
Ne jemi pothuajse gati për të hapur shitjen për vBET 3.x