Përshëndetje

Ju mund të gjeni lirimin e re e lirë vBET version for vB3.8 këtu:
vB Translator Enterprise - vBulletin.org Forum

Dhe këtu janë detajet e publikimit:
vBulletin.org Forum - Shiko Postimin Tek - vB Translator Enterprise

Gëzojnë vBET!