I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Google API dhe optimizim të reja po vijnë!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Default Google API dhe optimizim të reja po vijnë!

Përshëndetje

Google është duke punuar në v2 për API përkthim. Kjo nuk është e qëndrueshme ende, por ai do të lejojë që të dërgojë më shumë të dhëna në një kërkesë. Tani limit është karaktere 2K dërguar nga GET metodës, në v2 nuk do të jetë kufiri 5k dërgoni me metodën POST. Pra, kjo do të lejojë që të kufizojnë kërkesat Google cilat janë pengesa kryesore e përkthimit (të komunikimit me servera të tjerë).

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në këtë moment, pasi disa teste të performancës është tejmbushur se Translation Google API v2 është shumë më e ngadalshme ... Ne shpresojmë se ajo është vetëm e përkohshme (më pak burime për të serverit Google Labs version) dhe ajo do të ndryshojë, pasi Google bëjnë zyrtare. Ne do të monitorojë ndryshimet dhe vBET mendje për ata. Në këtë moment duket se është më mirë të qëndrojë me v1 API.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Unë jam duke kërkuar para për të parë se si kjo del

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne gjithashtu

Dallime kryesore:
    - Pyetje është më (5000 karaktere në vend të 2000)
    - Shkurtër Google kryesore (shumë më e shkurtër)
    - Google kryesore të detyrueshme (nuk është për versionin e parë)
    - Limiti ditor për numrin e pyetjeve - mund të shtyhet në qoftë se ju kërkoni Google shpjeguar se pse ju duhet me shume (nuk ka asnjë kufizim në versionin e parë)
    - Secured lidhje https (tani është vetëm http)
    - Në këtë moment është e ngadalshme se versioni i parë, por ne besojmë se kjo është e përkohshme (burimet më pak kur ai është në laboratoret)

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •