Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 6 FirstFirst 1234 ... ZadnjeLast
Rezultati 11 do 20 od 56

Thread: Google Translate API izklop ali pa bo treba plačati? Ni važno - vBET podpira druge API-jev

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Mi trenutno onemogočeno prodajo vBET licenc. Dokler imamo druge rešitve za podporo prevodov ne bomo prodati več licenc če sem iskren z naših uporabnikov.

Imamo že pol leta, da bi našli drugo rešitev in upam, da bomo našli. Še vedno v tem trenutku časa, smo se odločili, da imajo prodajo. Bomo spet prodati, ko bo vBET podporo nekaterih drugih API prevod.

Brezupen

Države

ste pravilno očitno lahko uporabimo HTTP

Države

Več informacij tudi tukaj Microsoft ® Translator Developer Ponudba

Brezupen

Res upam, da si fantje so sposobni prenesti svoje (odlično) mod čez na drugo API kmalu. Moje člani uporabljajo vBET več in več in jaz sem vsekakor pritegniti nove člane (in stara člani post) zaradi jezika objekta. Ker pa Google je nejasen razlog za zaprtje API sem odkrito malo skrbelo, da bi jih začeli za kaznovanje teh forumih da jo uporabljajo, kljub temu njihov TOS trenutno dovoli taka uporaba. Če lahko smetišče API v tako kratkem roku potem morda bi lahko spremenili TOS preveč in pusti vse nas z velik problem.

Zato, ker mi je bila že večkrat vprašal o polaganju vBET mogoče kupiti zdaj smo ponovno odpre prodajo vBET. Še vedno smo dodali jasno opozorilo na strani nakupa tako vsem, ki želijo kupiti se zaveda, da bo 1. december 2011 Google prevod API zaprt in vBET nimajo v tem trenutku alternativni način za podporo prevajanja.

Tukaj je izjava awailable na strani nakupa:
    OPOZORILO:! Google bo ustavil, da podajo svoje prevajalske API na 1. december 2011. Trudimo se, da podpora prevodov, ki jih druge storitve. Tu lahko najdete vse informacije o našem napredku tukaj: Google se izklopi prevodi API

Smo blokirali prodajo vBET, dokler ne bomo imeli alternativnih rešitev za prevode, vendar smo prosili, da bi omogočili nakup vBET vseeno. Smo iskreni podjetje in menimo, da prodaja izdelek, ki v prihodnosti lahko kmalu konec, tudi, ko kupec dogovorita o, da v licenca ni način, da bi podjetja (mnogi uporabniki ne berejo licenco na vse). Ker smo prosili za to smo se ponovno začne prodaja za vBET z opozorilom. Zavedati - 1. December Google odstrani posodobitve API. Ne moremo povedati, zdaj koliko jezikov bo podprta po tem ali bomo našli nobene alternative posodobitve API na vse. In, da ne pride do napak - tukaj je del vBET licenco: vBET dela, uporaba Google Storitev Prevajanja in mora vam biti dovoljeno, da ga uporabljate. PREPROST Podbielski Michał vam ni nadomestila v primeru, če je vaš forum je blokirana/prepovedane ali omejene v kateri koli drugi način za Google Prevajalske Storitve.
    Torej ne bo nadomestila, v vseh. Mi se bomo potrudili za podporo prevodov, ki jih drugi API-ji, Še vedno v tem trenutku ne moremo zagotoviti, bo to pravno mogoče niti ne, koliko jezikov bo podprt.
    Torej, če še vedno želite kupiti, ki se zavedajo te prosim, uporabite naše Kupite! link.

Hi. O vseh drugih stvari na tem področju - možnosti in tako naprej. Kot sem že napisal bomo vas obvešča o napredku. Zdaj imamo začetku meseca, zato nekatere dodatne naloge, je bilo treba storiti. Poleg dejanskega vprašanja kupcev, iskanje alternativnih rešitev prevod imajo najvišjo prioriteto. Vsaka druga funkcija za vBET ni pomembno zdaj.

Quote Originally Posted by norku View Post
    ... Zato, ker Google je nejasen razlog za zaprtje API sem odkrito malo skrbelo, da bi jih začeli za kaznovanje teh forumih da jo uporabljajo, kljub temu njihov TOS trenutno dovoli taka uporaba. Če lahko smetišče API v tako kratkem roku potem morda bi lahko spremenili TOS preveč in pusti vse nas z velik problem.
    Jaz ne bi skrbeti za to - Google izjava je jasen: API je na voljo le do 1. decembra 2011, zdaj bo edina omejitev bo približno število dnevnih prošenj.

To je jasno in uradno - ni nič bolj zadaj, in ni nobenega smisla, da je nekaj v ozadju. Google bo samo shutdown API kadar hočejo, in želijo, da to stori 1. december in vse, kar je že načrtovano. Osebno ne vidim smisla, da bi večji nered in ga narežemo brez razloga. Google kot partner izgubila zdaj veliko točk za veliko ljudi (samo poglej okrog o ljudeh reakcije na različnih forumih), ni nobenega občutka za njih, da dajo dodatne razloge, da ne zaupajo Google.

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Jaz ne bi skrbeti za to - Google izjava je jasen: API je na voljo le do 1. decembra 2011, zdaj bo edina omejitev bo približno število dnevnih prošenj.

To je jasno in uradno - ni nič bolj zadaj, in ni nobenega smisla, da je nekaj v ozadju. Google bo samo shutdown API kadar hočejo, in želijo, da to stori 1. december in vse, kar je že načrtovano. Osebno ne vidim smisla, da bi večji nered in ga narežemo brez razloga. Google kot partner izgubila zdaj veliko točk za veliko ljudi (samo poglej okrog o ljudeh reakcije na različnih forumih), ni nobenega občutka za njih, da dajo dodatne razloge, da ne zaupajo Google.
    Nekaj novega v prosveti

http://googlecode.blogspot.com/2011/...-our-apis.html

UPDATE 3. junij: V dni, odkar smo objavili Negodovanje iz Prevedi API, smo videli strast in zanimanje, ki ga tako veliko od vas, skozi komentarje tukaj (verjemite mi, beremo vsak od njih) in drugod. Vesel sem, da delež, da se trudimo za reševanje vaših vprašanj, in se bo sprošča ažuriran načrt, da ponudijo plačan različico Prevedi API. Prosimo, ostanite z nami, mi pa bomo objavili celotno posodobitev v najkrajšem možnem času.
    Nazadnje urejal Jncocontrol; 04-06-11 pri 10:27. Razlog: 'S

To je dobra novica - vsaj tam bo še vedno tako, da imajo tako veliko prevodov. Lets upanje Cena bo ustrezno ... Vsekakor bomo na preiskavo o drugih rešitvah, saj je to več kot čenče novic.

Hvala za vse info vam Če kdo kaj za dodati - tudi kaj mislite o dejanskem stanju - samo pisati.

Strani 2 od 6 FirstFirst 1234 ... ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •