Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast
Rezultati 11 do 20 od 28

Thread: Test: Ta tekst je napisan v jeziku francoščina

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Ahhhhh! Zdaj sem to jasno in glasno. To je del nisem razumel. Zdaj sem spremenila svoj jezik francosko v Usercp in napisal drugo preskusno sporočilo v francoščini. Deluje brezhibno tukaj. Hvala, da ste si vzeli čas, da jo razloži, da me na preprost način.

Ampak na svoj lasten forum, forum moj jezik je v francoščini, sem tudi (po želji, kot si rekel), ki moje UserCP v francoščini, in sem poskušal pisanje sporočil v arabščini in italijanskem jeziku. Rezultat je pokazala v arabščini in italijanski brez prevajanja ničesar. Zato sem še vedno ne razumem. Zdi se, da ne bodo delali na mojem forumu.

Prav tako, povej mi: jezik addon (glej screenshot) za BBCode (izberejo ali ne), ko smo sestavite sporočilo in v hitri odgovor, kot tudi, je to addon v različici 3.1.2, ker sem še vedno niso še nadgraditi in jaz ga nimajo v 3.1.1?
    To vse deluje, kot je imenovana. To pomeni - mod bodo dodali Lang BBCode le, ko ste nastavili jezik uporabniškega privzeto in samo ta jezik. Če to ni primerno, lahko samo povem, da ne dodate v urednik.

Na vseh ostalih primerih morate dodati lang BBCode ročno. Torej si napisal sporočil v dveh drugih jezikih, in vam povem, mod, ki so to v francoščini, vendar to ni, zato so bile te niso prevedene.

Prevod sporočila napisana v jeziku, ki se bo zgodilo samo, ko je dodana lang BBCode. V nasprotnem primeru bi dobili Google zmeden in se vrne šele isto besedilo (to je kot greš na francosko-angleški prevajalec, in mu omogočiti besedilo v poljščini - on bo samo vam to besedilo nazaj, ker on ne bo razumel). Torej dodal lang BBCode v sporočilo pove mod, na katerega prevajalec naj gre za prevod.

Prav tako upoštevajte, da so možnosti za urednike dodal le, če je uporabnik, ki svoje privzeto jeziku, ki forum privzeti jezik. Sicer nima smisla, ker to pomeni, da uporabnik piše v jeziku, forum in ni lang BBCode dodati. Zato prosim za test šele sprememba privzetega jezika v drugi jezik, ki forum in boste videli, da se bodo možnosti v vašem uredniki

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    To vse deluje, kot je imenovana. To pomeni - mod bodo dodali Lang BBCode le, ko ste nastavili jezik uporabniškega privzeto in samo ta jezik. Če to ni primerno, lahko samo povem, da ne dodate v urednik.

Na vseh ostalih primerih morate dodati lang BBCode ročno. Torej si napisal sporočil v dveh drugih jezikih, in vam povem, mod, ki so to v francoščini, vendar to ni, zato so bile te niso prevedene.

Prevod sporočila napisana v jeziku, ki se bo zgodilo samo, ko je dodana lang BBCode. V nasprotnem primeru bi dobili Google zmeden in se vrne šele isto besedilo (to je kot greš na francosko-angleški prevajalec, in mu omogočiti besedilo v poljščini - on bo samo vam to besedilo nazaj, ker on ne bo razumel). Torej dodal lang BBCode v sporočilo pove mod, na katerega prevajalec naj gre za prevod.

Prav tako upoštevajte, da so možnosti za urednike dodal le, če je uporabnik, ki svoje privzeto jeziku, ki forum privzeti jezik. Sicer nima smisla, ker to pomeni, da uporabnik piše v jeziku, forum in ni lang BBCode dodati. Zato prosim za test šele sprememba privzetega jezika v drugi jezik, ki forum in boste videli, da se bodo možnosti v vašem uredniki
    V redu sem, da je preveč dela ... Samo eno vprašanje:

Ko si rekel, to na mesto # 6:
    lang BBCode se samodejno doda po uporabnikov privzeti jezik. Če ni določeno, ali je isti kot jezik forum, potem pa je nastavljena nič.
    Dajmo primer:

-Moja forum jezik je francoski
    -User jeziku je španski, a ga niso ustanovljena v Usercp
    -User piše na delovno mesto v španski

Tukaj je primer iz nastavitev zgoraj:

Ali to pomeni, če uporabnik, ki ni določena, je svoje uporabniško jezik (kaj pravijo, da je špansko, ampak na moj forum, bo forum predvidevam, da bo francosko, saj naj bi jih uporabite forum jezik, če to ni določeno) in da je forum jezik je francosko ...? če uporabnik, ki piše v španščini, bomo domneva, da ga videli BBCode s prevedenega besedila v francoskem jeziku. Je to to?

Ker, če to ne drži in besedilo v španščini ni preveden sploh v tem primeru, ta sega nazaj v mojo prošnjo tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...-language.html :

Res lep izdelek. Še enkrat hvala za to kramp.

Jaz bi potreboval pomoč ali imate prošnjo storiti. Za nove uporabnike na forumu, to je OK, saj imajo polja, da izberete privzete jezik, ampak za vse obstoječe uporabnike, ni določeno vrednost, to šele postavlja "Not set". Ali mi lahko poveste poizvedbo za izvedbo, da bi se samodejno privzetega jezika namesto "Not set" (v mojem primeru je to francosko za privzeto vrednost)? To je zato, ker tudi če si dal nit na forumu povedal, da uporabnikom, da gredo spremeniti svoje podatke, mnogi od njih ne bo prebral, da je nit.

Bilo bi lepo, če lahko spremenim to samodejno za moje obstoječe uporabnike.

Hvala.
    Ali razumete, kaj mislim? Če to ni mogoče, to počne s poizvedbo, vsaj, bi morala obstajati možnost v admincp za administratorje, ki bi želeli spremeniti poseben jezik uporabniškega na želeni jezik ...
    Nazadnje urejal Cybershaolin; 16-11-09 pri 06:23.

Thats pravilno. Deluje na ta način.

Torej, ob predpostavki, ki jo želite dodati možnost, da nastavite jezik uporabniškega nesposobnosti Admin CP - kajne?

Države

Thats pravilno. Deluje na ta način.
    Moje zadnje sporočilo je bilo malo dolgo, žal. V vašem quote zgoraj, je to vaš odgovor na moje vprašanje sem vprašal tukaj:

Primer:

-Moja forum jezik je francoski
    -User jeziku je španski vendar uporabnik ni njegove ustanovitve leta Usercp
    -User piše na delovno mesto v španski
    -Rezultat post na forumu se bodo v francoskem jeziku s BBCode vstavljena?
    Natančneje, je to vaš odgovor na zadnje vprašanje?

Torej, ob predpostavki, ki jo želite dodati možnost, da nastavite jezik uporabniškega nesposobnosti Admin CP - kajne?
    Ja, to bi bilo super. Prav tako bi bilo lepo dodati privzetega jezika, izbranega s strani uporabnika, ki kažejo na njihovo stran uporabnikov profil ko gremo preveriti njihovo stran. To bi bil tudi odličen addon, da bi admin, če želite izvedeti o izbranih uporabnikov jezikih.

Moje zadnje sporočilo je bilo malo dolgo, žal. V vašem quote zgoraj, je to vaš odgovor na moje vprašanje sem vprašal tukaj:

Natančneje, je to vaš odgovor na zadnje vprašanje?
    Ne pozabite, da mod vedno ohranja izvirno besedilo (v resnici, kot se objavljena vsebina hranijo samo izvirno besedilo). Tako bo v tem scenariju mesto bivanje v originalni (kot vedno) in BBCode se ne bodo samodejno dodani, ker ni uporabnikov ni nastavljen privzeti jezik. Tako na koncu ne bo preveden, saj je v drugem jeziku, in pravi, da je v forumu privzeti jezik.
    Bom dodal na TODO seznamu, da samodejno prepozna jezik (bo nastavljiv, saj bo to imelo vpliv na uspešnost in ne vsakdo bo to potrebno).

Ja, to bi bilo super. Prav tako bi bilo lepo dodati privzetega jezika, izbranega s strani uporabnika, ki kažejo na njihovo stran uporabnikov profil ko gremo preveriti njihovo stran. To bi bil tudi odličen addon, da bi admin, če želite izvedeti o izbranih uporabnikov jezikih.
    Ok. Dodano na seznam TODO:
    - Počakamo, da se jezik uporabniškega privzeti od Admin CP
    - Prikaži uporabnikov privzeti jezik v državah info.
    - Samodejno prepozna resnično pošti sporočilo, če Google omogoča, da to storijo z CURL (nastavljiv + emails obvestiti administratorja, da preverim, v primeru, če bo Google napako).

Ali je to v redu?

Države

Ne pozabite, da mod vedno ohranja izvirno besedilo (v resnici, kot se objavljena vsebina hranijo samo izvirno besedilo). Tako bo v tem scenariju mesto bivanje v originalni (kot vedno) in BBCode se ne bodo samodejno dodani, ker ni uporabnikov ni nastavljen privzeti jezik. Tako na koncu ne bo preveden, saj je v drugem jeziku, in pravi, da je v forumu privzeti jezik.
    Bom dodal na TODO seznamu, da samodejno prepozna jezik (bo nastavljiv, saj bo to imelo vpliv na uspešnost in ne vsakdo bo to potrebno).
    To je logično in iz tega sledi, kar sem eksperimentiral. Zato sem bil še posebej prosi za vse obstoječe uporabnike na moj forum, pred namestitvijo ta kramp. To nima nobenega dejanskega vpliva na nove uporabnike registracijo na forum, saj morajo izbrati privzeti jezik postopka registracije, vendar ima nekaj vpliva na stare uporabnike, ki ne izberejo katero koli privzeti jezik. Če tiste uporabnike, piše v svojem jeziku, in se razlikuje od foruma jezika (brez izbrani privzete jezik, ki bi v tem primeru ostala enaka kot privzeti jezik foruma) bo nič prevedeni (če ne dodamo BBCode ročno, vendar morajo vedeti, da je ...). To je nekaj, da povem vse moje stare uporabnike, da gredo in nastavite privzete ali dodajte jezik BBCode ročno, ampak to je nekaj drugega, ob predpostavki, da bo.

To je izčistil moje vprašanje. Hvala, ker je pojasnila, da je. Ja, bi bilo super, če je mogoče vse, kar zazna samodejno. Ali ste prepričani, da je mogoče doseči to?

Ok. Dodano na seznam TODO:
    - Počakamo, da se jezik uporabniškega privzeti od Admin CP
    - Prikaži uporabnikov privzeti jezik v državah info.
    - Samodejno prepozna resnično pošti sporočilo, če Google omogoča, da to storijo z CURL (nastavljiv + emails obvestiti administratorja, da preverim, v primeru, če bo Google napako).

Ali je to v redu?
    To zvok super. To bi pomagalo veliko. (Vsaj zame).
    Nazadnje urejal Cybershaolin; 17-11-09 pri 03:31.

IThis izčistil moje vprašanje. Hvala, ker je pojasnila, da je. Ja, bi bilo super, če je mogoče vse, kar zazna samodejno. Ali ste prepričani, da je mogoče doseči to?
    Št Nisem prepričan, da - sem samo še v mislih, da lahko Google prepozna jezika, vendar nisem pa še preveriti, je ta funkcija na voljo CURL API. Prav tako ne vem, kako bo to obnaša za res kratka sporočila. Ali pa kaj če Google ne bodo prepričani. Ali pa, kako naj mod obnašati, če je uporabnik, ki privzeti jezik, vendar pa Google pove, da je v neki drug jezik (mislim, da se bo nastavljiva: zaupanje uporabnikov, zaupanje Google + pošljete e-poštno obvestilo vsakič, ko se zgodi). Zato je malo izziv, tukaj, ampak nam je všeč
    Nazadnje urejal vBET; 17-11-09 pri 21:25.

Države

Kakorkoli že, bi mnogi od teh problemov ali zaslišanja se potrjeni, ki jih impementation tega tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...ot-do-yet.html

Torej, morda bi bilo dobro, da ne bi stvari bolj zapletene in ostati z dejanskim način dela, vendar je še vedno odvisno od vas, da gredo naprej ali ne ...

OK - zdaj vem, da je mogoče prepoznati jezik CURL. Tudi, da Google dela napake, vendar pa je tako prijazen, da pove, kako je prepričan, da je o svojem guess (0 - sploh ne, 1 - 100%, vse, kar med - veš, kaj).

Torej v tem trenutku moj predlog za to funkcijo je, da bi bilo mogoče konfigurirati z možnostmi:
    - Vedno zaupanje uporabnikov (najboljše za delovanje - Google ni vprašal, ko je novo sporočilo, ki prihajajo, bodo vse druge možnosti vprašati Google resnične jezik)
    - Vedno zaupaj Google (Google rezultat se vedno uporablja kot pravi jezik, - ni dobro za kratka sporočila)
    - Zaupanje uporabnikov pa vprašajte Google (v tem primeru, če obstajajo razlike med tem, kar uporabnikom znamk in kaj Google je povedal administrator bo dobil email o tem)
    - Trust Google, ko rezultat je zaupanja vreden (še en parameter bo povedal, kako zagotoviti, mora biti Google uporablja svoj rezultat - to je 0,3)

In še nekaj - Google ne bo vprašal, če uporabnik v katerem koli mestu sporočila, ki lang BBCode ročno.

Kaj menite o tem?
    Nazadnje urejal vBET; 20-11-09 pri 01:38.

Države

Dobra ideja.

Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •