Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 7 od 7

Thread: Google Bot napake

Države

Default Google Bot napake

Text automatically translated from: German to: Slovenian
    Translated text
    Hello,

Sem prispela na naslednje sporočilo iz Google Webmaster Tools iz Googla:
    Googlebot je naletel med iskanjem po vsebini spletnega mesta "http://www.2-wheel-planet.de/" problem.
    Googlebot je našel na vaši strani izjemno veliko število povezav. To lahko nakazuje problem v URL strukturo vaše spletne strani. Morda morali Googlebot nepotrebnem plazil več različnih spletnih naslovov, ki se nanašajo na enako ali podobno vsebino, ali plazil dele vaše spletne strani, ki niso dejansko namenjeni. To Googlebot ne sme indeks celotno vsebino vaše spletne strani ali porabijo precej več pasovne širine, kot je potrebno.
    Za več informacij o tej težavi
    Tukaj je seznam URL-jev vzorca, ki bi lahko povzročili težave. Prosimo, upoštevajte, da se ta seznam ne nujno vsebuje problematične naslovi na spletnem mestu.

Original text
    Nazadnje urejal vBET; 13-09-10 pri 14:13. Razlog: BBCode

Michał Podbielski (vBET osebja)

Jaz sem preverjanje te povezave zdaj. Pelase povem imaš blokiran dostop do neustreznih straneh, ki jih robots.txt (tj. član strani in tako naprej?)? Če ne najdete tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508

Vse strani od te povezave so razdeljene - na nogo, tam je je veliko vidnih kode JavaScript. In to se pojavi na vsaki prevedeno stran na vašem forumu. Obvestite morate asist s tem vprašanjem - če da, podrobnosti dostop PM. Nisem prepričan, da je lahko zaradi tega sporočila Google, vendar ga je mogoče povezati.
    Nazadnje urejal vBET; 13-09-10 pri 14:21.

OK - mislim, da je lahko povezana in je lahko zaradi tega vprašanja. Prosimo, upoštevajte, da se vse strani, oblika te povezave imajo majhno količino vsebine, tako da večinoma vključeni besedilo je od tega zdrobljen scenarij. Zato Google vidi vse tiste strani, kot zelo podobne. Reševanje tega vprašanja je treba rešiti Google

Države

\u003cbr /\u003e Hi, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e hvala za vaš pregled. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Sem poslal Admin Dostop preko PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Hvala! \u003cbr /\u003e

Going tam v nekaj minutah.

Pravkar sem dobil ustrezne podrobnosti dostop, je prišel tam, in ni nobenega vprašanja. Samo šla - sem storil ničesar za kanalizacijo ... V tem trenutku nisem sposoben razmnoževati vprašanje. Zdi se, da ne obstaja več. Ne vem, da je nekaj konfiguracijskih sprememb, ki jih administratorji.

Če boste videli to vprašanje ponovno pišite tukaj. V tem trenutku se zdi rešiti.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •