Nazadnje urejal vBET; 13-09-10 pri 14:13. Razlog: BBCode
Jaz sem preverjanje te povezave zdaj. Pelase povem imaš blokiran dostop do neustreznih straneh, ki jih robots.txt (tj. član strani in tako naprej?)? Če ne najdete tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508
Vse strani od te povezave so razdeljene - na nogo, tam je je veliko vidnih kode JavaScript. In to se pojavi na vsaki prevedeno stran na vašem forumu. Obvestite morate asist s tem vprašanjem - če da, podrobnosti dostop PM. Nisem prepričan, da je lahko zaradi tega sporočila Google, vendar ga je mogoče povezati.
Nazadnje urejal vBET; 13-09-10 pri 14:21.
OK - mislim, da je lahko povezana in je lahko zaradi tega vprašanja. Prosimo, upoštevajte, da se vse strani, oblika te povezave imajo majhno količino vsebine, tako da večinoma vključeni besedilo je od tega zdrobljen scenarij. Zato Google vidi vse tiste strani, kot zelo podobne. Reševanje tega vprašanja je treba rešiti Google![]()
\u003cbr /\u003e Hi, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e hvala za vaš pregled. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Sem poslal Admin Dostop preko PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Hvala! \u003cbr /\u003e
Going tam v nekaj minutah.
Pravkar sem dobil ustrezne podrobnosti dostop, je prišel tam, in ni nobenega vprašanja. Samo šla - sem storil ničesar za kanalizacijo ... V tem trenutku nisem sposoben razmnoževati vprašanje. Zdi se, da ne obstaja več. Ne vem, da je nekaj konfiguracijskih sprememb, ki jih administratorji.
Če boste videli to vprašanje ponovno pišite tukaj. V tem trenutku se zdi rešiti.