Ko sem prevesti stran vidim te namestitve. lahko to omogoča?
Ko sem prevesti stran vidim te namestitve. lahko to omogoča?
v trenutku, ko sem ročno vstavi oglas v predlogo, sledite procesu auto vstavljanje, ki sem jih omenil v pm
ok, zdaj ga lahko reproducira na vas forum. To se bo določen.
hello,
i zares potrebujejo to dostopu
hello,
Prosimo, opazite: Če onemogočite vBSEO, da ta dodatek deluje odlično in prevajanja deluje odlično. Torej vBET deluje normalno, vendar vBSEO zlomil te namestitve.
Našla sem ga: Če onemogočite plugin global_complete od vBSEO ta oglas bo dobro, tako da to kavelj je konflikt.
Ko sem uporabo print_log, da se prijavite Vidim, da ko vBSEO je omogočiti, da moj prevod funkcijo sem dobil $ izhod s tem zdrobljen oglas. ne da bi ta plugin (global_complete) je deluje dobro.
Torej imamo integracijo vprašanje.
Opazil sem tudi, da ga uporabljate vBSEO 351 PL1 vendar sem uporabo vBSEO 351 brez različico PL1, tako da moram posodobiti to vBSEO na različico PL1.
po tem bom ga potrdite.
ehh, še vedno ne morem reproducirati na moj test forum, tako da sem še vedno potrebujejo dostop do vašega foruma. Hvala.
Onemogočil sem vse oglase, ki jih admincp-> oglaševanja-> vodja, ki jih še vedno lahko vidim te namestitve na vaš forum? kako ga lahko onemogoči? imaš te namestitve v predloge?
Nazadnje urejal kamilkurczak; 26-08-10 pri 16:16.
rešiti.
To je vBSEO vprašanje, ne vBET. To je vprašanje, v global_complete kljuko vBSEO.
rešitev (že opravljeno na vašem forumu)
1. pojdite na admincp-> Plugins & izdelki-> plugin Manager
2. Najdi global_complete kavelj v vBSEO
3. je za izvedbo naročil za 1001
4. Shrani
Jaz preizkušen in vBSEO povezave delo dobro in prevod te povezave deluje preveč dobro.
Ne pozabite:
po posodobitvi vBSEO vedno morate nastaviti to, da Izvršbe na 1001
Prosimo, da potrdite.