Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 16 od 16

Thread: Kako do dela vBET v litespeed?

Prepovedani

Default Poskušal googletest

Poskušal sem googletest tudi in sem dobil nekaj napak. Moja gostiteljica mi je povedal, da je povezava z google v redu. Pravzaprav imam google sitemap, ki deluje v redu.
    Kot sem teči googletest, včasih sem dobil zaslon omrežje napak in včasih tudi to:
    Začetek Prevod
    Rezultat testa:
    Test napaka: ne more povezati z gostiteljico
    Povezava čas (ms): 3003,3449707031

Brezupen

Quote Originally Posted by symbianist View Post
    Poskušal sem googletest tudi in sem dobil nekaj napak. Moja gostiteljica mi je povedal, da je povezava z google v redu. Pravzaprav imam google sitemap, ki deluje v redu.
    Kot sem teči googletest, včasih sem dobil zaslon omrežje napak in včasih tudi to:
    Sem imel isti problem pred nekaj dnevi. Jaz se obrnite na gostovanje podjetje in ga prosite za pregled dovoljenj in požarnega zidu. Dajte jim povezavo za vaše googletest.

Prepovedani

Default Prosim, pomagajte admin

Prosim, pomagajte admin o tem vprašanju.

Michał Podbielski (vBET osebja)

Hi Žal mi je za zamudo - Just vrnil iz počitnic in sem tukaj, da vam stor z našo podporo

Oglejte si tukaj za litespeed razpravo z odgovorom, kako jo uporabljati: http://www.vbenterprisetranslator.co...litespeed.html - Ni preizkušen še, samo na podlagi odgovora uporabnika, vendar vas prosimo, da ga test z brezplačno različico. V primeru vprašanj - pišite obstaja natančen opis vprašanje in bomo delo na tem

Kako do dela vBET v litespeed? Opazil sem, vBET ne deluje na litespeed. To se kaže
    Neveljavna določeno Forum. Če ste sledili veljavno povezavo, prosimo, obvestite administratorja
    Prosim za pomoč.
    Samo uporabljajo obvezne. Htaccess pravila

To je vprašanje med strežnikom in Google. Mi je zapisal Google preizkus točno določiti takšnih situacijah. To nima nič skupnega z vBET - vaš server samo še težave s povezavami Google - si mora upoštevajte, da svojega ponudnika gostovanja.

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •