Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 4 od 4

Thread: vBET odsotnosti zaposlenih za 2 delovna dneva

Zvezni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post
    Michał Podbielski (vBET osebja)

Default vBET odsotnosti zaposlenih za 2 delovna dneva

Hi

Ob ming v najboljšem interesu naših kupcev Rad bi oficially sporočamo, da vBET podpiranje ekipa bo odsoten v 08-11 julij. To je 2 delovnih dni + 2 dni vikenda. Prosimo, da ne načrtujejo kakršne koli posodobitve v tem času - mi ne bo lahko pomagal v primeru nekaterih vprašanj.

Rad bi, da mi je žal za takšno stanje, ki se zgodi prvič v vBET zgodovine. Vem, da se ne bi že kdaj zgodilo, ampak Kamil že načrtoval in plačane počitnice, preden se mu pridružite se nam in sem bil načrtovanje moje počitnice, ki imajo v mislih, da bom moral nadomestiti. V kratkih besed: I scrued in res mi je žal za to. Kot opravičilo bomo dobili dodaten 1 meseca brezplačno posodobitev za vse naše stranke.

Danes bom blizu toliko vprašanj, kot bom lahko, preden zapustijo. Ostalo bo ročaj Kamil - on se bo na forumu od: ponedeljek. Bom na morje, tako da bo nimam nobenih možnosti, sploh za ravnanje vseh vprašanjih - prosim, ne me PM. Pišite na forum, tako da Kamil bo lahko pomagal.

Za vse naše stranke: Še enkrat zelo žal, in upam, da bo 1 mesec od bonus brezplačnih posodobitev, da imate občutek, da nam je mar za vas.
    Za vse moje prijatelje: Wish me veliko časa!

Cheers
    Michal

PS.
    Bom dal additinal 1 meseca posodobitve po vrnitvi. Bom nazaj iz morja 19. julij. Vas prosimo, da me spomni, če ne boste videli še za en mesec po tem, ko 20..
    Nazadnje urejal vBET; 07-07-10 pri 11:30.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •