Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 3 od 5 FirstFirst 12345 ZadnjeLast
Rezultati 21 do 30 od 43

Thread: vBET 3.3.4 sprosti

Brezupen

Hvala za pojasnilo, zdaj razumem, i nega pogled zastave žičnih skupaj, zato sem jih razporedi z nekaj meri stopnjo css.

Še zadnja stvar, Novo kodo ne potrditi w3.

[Invalid] Markup Validacija http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ - W3C Markup Validator

Brezupen

Tudi drugo napako, ko sem lahko vBET, na nekaterih straneh Orodja teme odmori, tj povezavo na vrhu - spustni meni odmori. Potem nit orodja na dnu nit manjka, da je ikone. Tudi "Odgovori" ikona izgine. Ta bug sam določa, če onemogočim vBET. in to se dogaja samo za goste. Hvala.

Oglejte si tukaj - Eternal "pridobivanje omrežnega naslova" na omrežno kartico - Computer Juice

Michał Podbielski (vBET osebja)

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Hvala za pojasnilo, zdaj razumem, i nega pogled zastave žičnih skupaj, zato sem jih razporedi z nekaj meri stopnjo css.

Še zadnja stvar, Novo kodo ne potrditi w3.

[Invalid] Markup Validacija http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ - W3C Markup Validator
    Ja - imaš prav. Bomo korak naše css povezujejo na drug kraj. Hvala za opombe

Michał Podbielski (vBET osebja)

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Tudi drugo napako, ko sem lahko vBET, na nekaterih straneh Orodja teme odmori, tj povezavo na vrhu - spustni meni odmori. Potem nit orodja na dnu nit manjka, da je ikone. Tudi "Odgovori" ikona izgine. Ta bug sam določa, če onemogočim vBET. in to se dogaja samo za goste. Hvala.

Oglejte si tukaj - Eternal "pridobivanje omrežnega naslova" na omrežno kartico - Computer Juice
    Prosimo, odprite novo temo za to v Bugs Poročanje o delu Bomo mogli upravljati. Tudi, ko ga boste napisali tam prosimo, potrdite, pa se zgodi z Polna datoteke Cache za goste vklopljen, ali to ni pomembno.
    Nazadnje urejal vBET; 22-06-10 pri 17:21.

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Imamo svoj email in preverite. Ne moremo ga reproducira na strežniku. Imaš odgovor z vprašanjem o točno URL, ki imajo to zanko. Prosimo, jih preveri in odgovori obstaja
    Pozdravljeni!

hvala

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Treba bi bilo nič takšnega kot negativnega vpliva uspešnost zaradi cache datotek. To pa zato, ker datoteke cache ne raste ... Ustvarjamo ločene datoteke za vsako zahtevo URL. Torej, vsak cache datoteke preprosto statično HTML datoteko (cached izhod za zahtevo). Ko se vaš strežnik caches bolj in bolj vBET enostavno ustvari več in več datotek.
    Odlično, cache imenik na enem od naših forumih je več kot 10GB po zagonu za približno 12 ur, zmogljivost je fantastično svoje super rešitev.

Brezupen

Sem nujno potrebujejo pomoč. Po nadgradnji sem to napako na vrhu mojih forum:

Opozorilo: array_merge () [function.array-združita]: Argument # 1 ni niz v [pot] / global.php (400): eval () d oznaka "on line 1153

Moja celoten forum je popolnoma zamočil. Iz neznanega razloga to zgodi le, če niso prijavljeni Torej za goste. Če je prijavljen, vse je v redu.

EDIT: OK sem spoznal, da ko sem onemogočena uporaba "popolno dokumentacijo Cache Za goste (BETA!)", je vse v najlepšem redu. Torej mora biti nekaj narobe tam. (In sem CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Nazadnje urejal Taurus; 23-06-10 pri 11:22.

Države

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Sem nujno potrebujejo pomoč. Po nadgradnji sem to napako na vrhu mojih forum:

Opozorilo: array_merge () [function.array-združita]: Argument # 1 ni niz v [pot] / global.php (400): eval () d oznaka "on line 1153

Moja celoten forum je popolnoma zamočil. Iz neznanega razloga to zgodi le, če niso prijavljeni Torej za goste. Če je prijavljen, vse je v redu.
    Kakšen je vaš URL?

Države

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    EDIT: OK sem spoznal, da ko sem onemogočena uporaba "popolno dokumentacijo Cache Za goste (BETA!)", je vse v najlepšem redu. Torej mora biti nekaj narobe tam. (In sem CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Ok, sem potreboval, da zatreti PHP napake, cache je bil za preverjanje starosti datoteko na datoteke, ki ni obstajal in je bil nečistnik ven. Datoteka cache je super dodatek, če ga lahko uporabite navada vam žal.

Brezupen

Ja, vem, to. Resnično upam Michael lahko razvrščate s tem.

Strani 3 od 5 FirstFirst 12345 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •