Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 8 od 8

Thread: functions_vbseo_createurl.php napake

Default functions_vbseo_createurl.php napake

Pravkar sem kupila vBET in branding pristojbino.

Sem že to v mojem httpd dnevnike, ko poskuša zagnati sitemap generator in vBET ne prevaja CMS sploh niti, ali denarno kazen v forumih.

Code:

[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error:  Call to undefined function  vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true

Imam "vb optimizirati Pro", in zadnji in največji vbSEO nameščen deluje odlično. (Ali pa vsaj, da so bili **********. lol)

Preveril sem in vse rechecked urejanja.

Prosimo, svetuje.

Hvala,

PS: WTF! Ni mogoče celo po url v oznake (15 objave b4 **********)

Michał Podbielski (vBET osebja)

Red face

Hello.

Ali ste "Link Type'To VBSEO_URI? Prosimo, upoštevajte, da vaš sporočilo o napaki pomeni, da vBET datoteke vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php ni bila vključena in vBET vključuje, če je konfiguriran za vBSEO povezave.

O prevod CMS - opišite več. Ali imate prazno stran ali prazne strune ali samo izvirno vsebino? Prosimo, da URL (PM, če ne lahko to storite tukaj) na stran, kjer bomo lahko videli.

O PS: Ne pozabite, da zaradi SPAM je bilo treba omejiti možnost dodajanja URL na našem forumu. To bo odblokiran po nekaj delovnih mest. In če vidite *** to pomeni, da je v URL uporabila nekatere cenzuriranih besed - samo, da bi nam s presledki, bomo vedeli, kaj storiti z njim

Počutim se neumno sooooo (Kako sem pogrešal, da je), Mate ...

To je vse, da je ustavitev kazalo.

Povzetek:
    ============================
    Forum Display: 1522
    Prikaži Thread: 10088
    Pokaži sporočila: 204
    Države Profili: 3
    Poll Results: 0
    Blog Prijave: 0
    Blog Tags: 0
    Album URL-jev: 0
    Interesne skupine URL-jev: 1
    Tag URL-jev: 1
    Arhiv: 1521

Skupaj Indexed URL: 13344
    Skupaj procesa: 47,004.40 sekund
    3400 je bil nekaj ....

Ampak CMS še ne prevajanje.
    Stran krat ven pozabim.

Bom poslal PM Mate.

Hvala,

OK, dobim več info uporabi "Safari spletni brskalnik".

Code:
    Safari can’t open the page.

Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.
    Hvala Mate,

OK, vidim zdaj. Prav tako, kot sem si, da se zgodi le za izdelke CMS - CMS glavna stran deluje v redu.

Problem je na ravni vbenterprisetranslator_seo.php datoteka. Smo tam, da kodo, ki bi morali zaščiti pred takimi vBSEO redirections. Nimam pojma, zakaj to ne deluje na strežniku. Moram tudi FTP dostop do vašega forum, check it - prosim PM. Bomo dodali naših dnevnikih, v datoteko in preverite, zakaj so ti parametri niso odstranjeni s poizvedbo.
    Nazadnje urejal vBET; 19-06-10 pri 00:24.

Poslano Mate. In hvala.

Hvala,

Zadnje vBulletin Fixed to vprašanje, kako nekaj. (Primer zaključen)

Great slišati

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •