Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 4 od 4

Thread: vbseo in. htaccess

Države

Default vbseo in. htaccess

Jaz sem z uporabo vbseo za različne funkcije, seo, razen jaz ne Reportaža koli urls uporabo vbseo

Jaz še vedno morali dodati:
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmerjen = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & preusmerjen = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    ali samo:
    RewriteRule index.php? jezik = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $? Jezik = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]
    - Če ne reportaža urls z vbseo

(Prav tako bi lahko mogoče objavite svoje htaccess datoteko tukaj. - Za ogled primer, kako izgleda za vbseo + vBET)
    Nazadnje urejal krisp; 04-11-09 pri 15:01.

Michał Podbielski (vBET osebja)

Če uporabljate vBSEO boste morali uporabiti pravila ustvarjena za forume z vBSEO - vBSEO sicer ne bo dela na vseh. Ta pravila omogočajo vBET sodelujejo z vBSEO.

Če uporabljate pravila za forume brez vBSEO, potem zahteva ne bo šel z vBSEO in vBSEO bo storila ničesar za to zahtevo.

Države

Prosimo, upoštevajte, da nimam. Htaccess sploh. Ker sem dont Reportaža URL z vbeso njeno ni potrebna. Jaz samo uporabljajo različne funkcije, kot so = nofollow, podaljša meta oznak itd Vsi ti vbseo funkcije delajo čisto v redu brez htaccess sploh..

Drugi uvozim vBET izdelek tako admincp in forum gre completly prazno in nimam dostopa do obliki na vseh.

Ustvarjanje htaccess z obeh.:

Na RewriteEngine

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmerjen = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & preusmerjen = / $ 2 [L, QSA]
    ali

Na RewriteEngine
    RewriteRule index.php? jezik = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $? Jezik = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]

- Ni pomembno. Stil ni mogoče sporazumevati z forum sploh.

Michał Podbielski (vBET osebja)

Quote Originally Posted by krisp View Post
    Prosimo, upoštevajte, da nimam. Htaccess sploh. Ker sem dont Reportaža URL z vbeso njeno ni potrebna. Jaz samo uporabljajo različne funkcije, kot so = nofollow, podaljša meta oznak itd Vsi ti vbseo funkcije delajo čisto v redu brez htaccess sploh..

Quote Originally Posted by krisp View Post
    Drugi uvozim vBET izdelek tako admincp in forum gre completly prazno in nimam dostopa do obliki na vseh.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8

Prav tako se prepričajte, da ste jih naredili vsi namestitev in integracijo korakov ustrezno.
    V primeru, da vam ne bo poskrbel za to PM me dostop do podrobnosti vašega Admin CP in FTP.
    Nazadnje urejal vBET; 05-11-09 pri 00:25.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •