Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 13 od 13

Thread: Moč strežnike

Michał Podbielski (vBET osebja)

OK - posodobitev končana. Prav tako poslali na email nekaj namigov o tem, kako diagnosticirati, kaj se zgodi, če vprašanje še vedno obstaja.

Še en namig: razmišljati o onemogočanju nekaterih jezikih, če je vaša dejanska forum ne more ravnati vse te.

TUDI ZELO POMEMBNO! Prosimo, neobdelana namigi pod spodnjo povezavo. Vidim zdaj, da niste blok nepomembno strani v robots.txt, tako da lahko dokončno izboljša vašo učinkovitost. Podrobnosti tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Države

Text automatically translated from: Italian to: Slovenian
    Translated text
    Hello,
    Jaz tega še niso storile ničesar, še ni znan, vendar pa že dva problema:
    1. Sem se že poročanju stotine napak te vrste mysql_connect () [function.mysql-connect <a href='function.mysql-connect'> </ a>]: Preveč povezav / home / šola / domen / scuo.la / public_html / includes / class_core.php on line 311
    2. URL v prevedenih strani dobro delo z Firefox, vendar ne z explorer. Na primer to stran
      krila .. e-książki?
      prebere tako dobro v Firefox, ne pa scan.

Ne morete si popraviti, kaj?
    Moj gostitelj in moj webmaster toliko, da delajo teste, vendar ne za reševanje teh problemov.
    Plačam za storitev, ne skrbite.
    hvala
    Original text

Michał Podbielski (vBET osebja)

Hello,

O vaši vprašanja:
    1. To je MySQL konfiguracija vprašanje. Ti omogočajo več teme, kot Apache MySQL povezav, tako da, ko vaš strežnik ima veliko strank in Apache vse teme, ki so zasedeni ni dovolj povezav MySql. Spremenite MySQL fongiuration. Tukaj je ročno: MySQL:: MySQL 5.1 Reference Manual:: B.5.2.7 Preveč povezav
    2. Preveril sem ta URL v kabini IE in Opera ter v kabini deluje v redu. Prosimo, upoštevajte, da se v IE lahko ogledate to povezavo čudno, vendar je ustrezno povezavo - IE je samo samo brskalnik v tem beseda, ki ne podpira prikaza črk v zapis%. To je še vedno isto povezavo - glej samo HTML obsegu proizvodnje v Opera in boste videli isto% zapisu. Opera (in vsi drugi brskalniki, razen IE) le pokazal lepo. Prav tako upoštevajte, da je to svetovni standard, tako da Google (in drugi roboti), vedo, kako razlagati, in indeksa, ki ga ustrezno. Ni vprašanje tukaj (Ali nisem razumel, kaj je o tem )

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •