Prosimo, monitor strežnika na CPU in pomnilnika področju in določi, katere vir je potrebno.
Ne pozabite, o onemogočanju nekaterih jezikih, če vaš strežnik ne bo lahko z vsemi (začetek z malo, in dodati več od časa do časa, če jih ima strežnik).
Prav tako - vidim v naši bazi, da nikoli ne prenesli vse vBET pod vašim licenco. Kako veste, da vaš strežnik ni dovolj za vBET? ...
Zelo mi je žal - to je moja napaka. Preveril sem naši bazi podatkov, kjer vidimo, ki je bilo prenesenih datotek, ki jih naše stranke. Zdaj sem preveril vaše naročilo, in vidim, da ste kupili namestitev storitev - to je razlog, zakaj nisem videl koli naloženo datoteko.
Še enkrat - zelo mi je žal. Sem bil preverjanje, da vidite, kaj je vaš forum in URL, katero različico vBET ste tekmovanje v teku.
Ali lahko prosim pošljite forum URL in povem, ki vBET različico imate nameščen.
Nazadnje urejal vBET; 22-04-10 pri 20:35.
Pomagali vam bomo z veseljem. Če želite to narediti, da potrebujemo več informacij. Prosim odgovor na moje zadnje vprašanje. Poleg tega, katero različico vBET uporabljate?
Vidim, da so prevodi zelo hitro. Še vedno ...
Zdaj, dokončno vam povem, da ste izgubili veliko uspešnosti ker morate dvojno preusmeritev, ki so že odpravljena v najnovejši različici vBET. Prosimo najnovejšo različico vBET in ne vBSEO povezovanje znova (tukaj imate podrobnosti o novih povezovanje korake: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
Če se ne počutite dobro v posodobitve in integracij, lahko to storimo za vas - samo potrebujete yo kupiti naše nadgradnja storitev.
Še ena stvar - Vidim, da imate resen problem s prevedenimi URL. Na vaš strežnik ne delujejo povezave, ki imajo posebne črke.
IE: ta v poljščini deluje, ker nimajo posebne črke:
Nowa definicja magnetyzm
In tale imajo posebne črke (az) in ne deluje:
Szkoły - Tags Forum przez Zoints
To je zelo pomembno - sedaj jezikih, kot so arabske ali japonske (in nekatere druge) ne delujejo na vse na vašem strežniku, saj so le posebni znaki za tiste.
Nazadnje urejal vBET; 23-04-10 pri 03:11.
Ne zbiramo dostopa do podatkov z naših uporabnikov za namene varnosti. Prav tako je mogoče tiste, spremeniti kadarkoli. Zato vas prosimo, vsakokrat za dejanski dostop do podatkov.
Nujno: Oglejte si našo pošto informacij.