Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 24

Thread: belih strani pri prevajanju RSS

Brezupen

Default belih strani pri prevajanju RSS

dobim prazno stran, ko vidim katero od prevedene virov RSS, kakršne koli ideje, zakaj?

hvala.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Katero vrsto RSS ste testiranje - pošljite celoten URL. Ali se zgodi na originalni RSS tudi ali pa samo na prevedeno eno?

Brezupen

Samo prevedeno RSS, je normalno RSS redu, imaš moj forum URL, ga lahko preskušate tam.

OK - sem ga videl na vašem forumu. Na žalost nismo mogli razmnoževati na naših forumih.

To bi bilo najbolje, če bomo dobili dostop do vašega foruma in preverite - to je lahko tudi preizkus primer / copy - to samo še, da se obnašajo enako. Brez reprodukcijo vprašanje ne moremo delati na tem. Ali lahko prosim PM me dostop do podrobnosti vašega Admin CP in FTP? Kot sem napisal, da je mogoče nekatere preizkus primer - jaz šele potreba vedenje ni vsebine. Ali pa vsaj Ali imate kakšne napake dnevniki o RSS? ...

Kot si lahko ogledate tukaj in na tem forumu RSS delajo v redu. Na našem testu forumih tudi. V tem trenutku ste edini, ki ima vprašanje in vaš forum je edino mesto, kjer lahko preverite.

Brezupen

Jaz sem samo admin na moj forum, prosim dajte mi navodila za odpravljanje težav.

Bojim se, da je preveč zapleteno in zahteva interakcijo - moramo najti vzrok tega vprašanja. Jaz bi lahko, da vam hitro popraviti navodila, če sem vedel, kaj se dogaja tam in se lahko reproducira na moji strani. Ne da bi vedel, če je bug preprosto nimajo pojma o tem, kako, kaj storiti in to popraviti (to je lahko posledica konfliktov z nekaterimi drugimi mod, napačna konfiguracija ...). Brez možnosti, da ga reproducirajo, ne vemo pa naše spremembe odpravlja težavo. In vi ste edini, ki so vprašanje. Zato bi bilo najbolje, če imamo dostop - celo vaš test forum. Kot sem že napisal mi ni treba svoj forum vsebino sem šele potreba, da je vedenje. Razumem, da ne želite, da imajo dostop do vašega pravi forum. Ali imate preizkus primeru, ko ista stvar se zgodi?

V tem trenutku za najpreprostejši navodila prosim odpreti datoteke / Includes / vbenterprisetranslator_functions_external.php in določiti, kje kodo ustavi ocenjevanje s postavljanjem echo "TEST 1"; (In številka spremenljive za vsako echo) med vrstic kode. Če veste, kaj je binarno iskanje potem uporabite ta algoritem. Ocenjevanje se začne v funkciji vbet_translateExternal.

Če menite, da ste sposobni ugotoviti, kje je vprašanje, potem lahko to storite na ta način, vendar bo potrebno mnogo več časa - še posebej na tvoji strani, kar ni potrebno, ker imate našo podporo. Seveda razumemo, da ne želite, da našo popolno podporo, tako da je poskusil storiti svojo pot.

Brezupen

Getting še eno vprašanje tukaj Computer Juice - Site Spy

Izgleda, da scenarij ne dobiva datoteko css pravilno in išče na napačnem mestu, za slik ...

- Bom poskusil, kar si rekel za druge izdaje.

Brezupen

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Bojim se, da je preveč zapleteno in zahteva interakcijo - moramo najti vzrok tega vprašanja. Jaz bi lahko, da vam hitro popraviti navodila, če sem vedel, kaj se dogaja tam in se lahko reproducira na moji strani. Ne da bi vedel, če je bug preprosto nimajo pojma o tem, kako, kaj storiti in to popraviti (to je lahko posledica konfliktov z nekaterimi drugimi mod, napačna konfiguracija ...). Brez možnosti, da ga reproducirajo, ne vemo pa naše spremembe odpravlja težavo. In vi ste edini, ki so vprašanje. Zato bi bilo najbolje, če imamo dostop - celo vaš test forum. Kot sem že napisal mi ni treba svoj forum vsebino sem šele potreba, da je vedenje. Razumem, da ne želite, da imajo dostop do vašega pravi forum. Ali imate preizkus primeru, ko ista stvar se zgodi?

V tem trenutku za najpreprostejši navodila prosim odpreti datoteke / Includes / vbenterprisetranslator_functions_external.php in določiti, kje kodo ustavi ocenjevanje s postavljanjem echo "TEST 1"; (In številka spremenljive za vsako echo) med vrstic kode. Če veste, kaj je binarno iskanje potem uporabite ta algoritem. Ocenjevanje se začne v funkciji vbet_translateExternal.

Če menite, da ste sposobni ugotoviti, kje je vprašanje, potem lahko to storite na ta način, vendar bo potrebno mnogo več časa - še posebej na tvoji strani, kar ni potrebno, ker imate našo podporo. Seveda razumemo, da ne želite, da našo popolno podporo, tako da je poskusil storiti svojo pot.
    Vaš mi pravi, če ste bili vrednotenje tega problema, ki bi jih porabili ure dodal "TEST 1" echo, pod vsako vrstico kode v tej datoteki ... res?

Ne - nisem nikoli napisal kaj takega. Nimam pojma, zakaj si sploh razmišljati o tem, da je ...

Tisti, kjer namigov za vas, saj tam, kjer najlažje opisati. 1. - ste zgrešili bistvo o binarno iskanje. 2. - moramo načine, da to storijo brez izhoda spreminjajo in smo sposobni to storiti hitro, ker smo vedeli, naše kode in imajo veliko izkušenj pri iskanju hroščev ali v nasprotju z drugimi plugins.

Kakorkoli že - na vaše vprašanje vam ne daje kakršne koli korak bližje rešitvi. Ponujamo vam našo popolno podporo. Lahko sprejmete tisto, kar ste ga plačali za, ali pa jo zavrne. Bomo čast vam odločitev in poskusite, da vam pomaga tudi, če zavrne našo podporo. Še vedno prosim osredotoči na vprašanje - ki jo želite poskusiti, da to storijo sami, potem se prosimo praha naših nasvetov. Želite, da varna svoj čas, nam noter Prosimo, upoštevajte, da se vse naše namere, da vam pomaga.

Brezupen

Desno, in točko, jaz sem se kar sem lahko sledite navodilom, tako da, prosim dajte mi navodila.

Ne želim, da vam zagotovi dostop, kot ste jih na spletu ne ugled, le ljudje i omogočiti dostop do mojih forumov, so me, vBulletin in vbseo, saj jim zaupam.

Ste novi na mene, tako da, jaz bi raje, da imajo navodila, niso polno podporo.

Hvala.

Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •