Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 11

Thread: Bo vsebin za nazaj prevedeno?

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post
    Države

Default Bo vsebin za nazaj prevedeno?

Michał Podbielski (vBET osebja)

Št - vBET ni samodejno ustvari 52 prevode za vsako sporočilo. To je prepovedano z TOS Google. vBET prevaja na zahtevo in seveda je z uporabo predpomnilnika, če so rezultati že cached.
    vBET bo prevesti vso vsebino - staro in novo, saj je prevod na zahtevo. Lahko se počutijo nekaj stran je bila že prevedena, ker je prvi prevod vzame več časa (saj smo morali počakati na rezultate Google) po tem, da je veliko hitreje. Ni vam treba na silo osvežujoč koli vsebine - prevedeno stran, imajo različne URL.

Države

OK, zdaj razumem. Mislim, da sem bil zmeden z opisom, ki se pojavi na domači strani vBET, ko pravi: "vBET takoj naredi svoj forum imajo 52-krat več vsebin, v 52 jezikih! To pomeni 52-krat več URL-jev na teme, ki bodo sedaj obiskali uporabnikom, ki iščejo vsebino v svoj materni jezik. "
    Prosimo, da veš, da sem zelo zadovoljen z rezultati sem že videl od vBET. Vendar pa je opis, kako deluje vBET pomeni, da če nekdo, na primer, Španija, vnese poizvedbo Google v španščini za nekaj, kar je bila vpisana v angleškem jeziku na moji strani ne bodo mogli najti? Še enkrat, mislim, da vBET je revolucionaren in odličen primer dobre prakse programiranja. Moram biti prepričan, da razumem, kako se je v celoti deluje. Samo točka mi je, da obstoječi vir, če ste to že bilo pojasnjeno. Hvala!

Google in drugi roboti plazil zdaj vaš prevedenih strani in kazala je v ustreznih jezikih. Torej, če bo nekdo iz Španije dani v poizvedbi Google v španščini, potem lahko najde svoj prevedene vsebine

Če imate še kakšna druga vprašanja - prosim kar vprašaj

Države

Ne očala brez prevajalec storijo enako stvar?

Quote Originally Posted by hotslot View Post
    Ne očala brez prevajalec storijo enako stvar?
    No Google brezplačno prevajalec vam ne bo dala 52-krat več URL-jev, ki so indeksirane in vam prinaša dodatne prometa. Google ne bo vodila vaš URL. Google ne bo dovolil, da vaši uporabniki pišejo sporočila v različnih jezikih. Google samo prevaja. vBET podpira večjezične družbe, in vam daje boljši SEO.

Države

Strinjam se, bom odkup zelo kmalu.

Vendar pa sem imel prijatelj pred kratkim kupil ta "4 dni nazaj« in mu še ni videti vseh indeksiranih strani za različne jezike, tudi na različnih iskalnikov Google državi.
    Nazadnje urejal hotslot; 18-04-10 pri 02:37.

Države

Quote Originally Posted by hotslot View Post

Vendar pa sem imel prijatelj pred kratkim kupil ta "4 dni nazaj« in mu še ni videti vseh indeksiranih strani za različne jezike, tudi na različnih iskalnikov Google državi.
    Stari, to navadno traja tedne, če ne celo mesecev. Njegova splošno znano, ljudi, ki so v iskalnik optimizacijo.

Tudi jaz osebno ne bi niti priporočam downloading to, če imate vbSEO kot dobro. vbSEO naredi URL je iskalnik prijazna .... in vBET naredi vaš forum berljivi v vseh jezikih in tudi indeksira jih v veliko več iskalnikov iz cele države.

Ko iskalnik priznava vsebino vaše strani, ki so sprejemljive za iskalnike (jezik), jih bodo lahko noter

Quote Originally Posted by mikeinjersey View Post
    Tudi jaz osebno ne bi niti priporočam downloading to, če imate vbSEO kot dobro. vbSEO naredi URL je iskalnik prijazna ....
    vBulletin 4.x je bilten prijaznih URL-funkcionalnost - jih ne potrebujete vBSEO za to več. Seveda obstajajo razlike med konfiguracijo možnosti v maternem prijazni URL-vBulletin in vBSEO URL.

Države

Quote Originally Posted by mikeinjersey View Post
    Stari, to navadno traja tedne, če ne celo mesecev. Njegova splošno znano, ljudi, ki so v iskalnik optimizacijo.

Tudi jaz osebno ne bi niti priporočam downloading to, če imate vbSEO kot dobro. vbSEO naredi URL je iskalnik prijazna .... in vBET naredi vaš forum berljivi v vseh jezikih in tudi indeksira jih v veliko več iskalnikov iz cele države.

Ko iskalnik priznava vsebino vaše strani, ki so sprejemljive za iskalnike (jezik), jih bodo lahko noter
    Ne verjamem, da je res. Te spletne strani so zelo pr rating in so bili na spletu za 10 let.

Im precej prepričan, tam všeč, ki jih Google.

topla zadeva

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •