Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 12

Thread: Nobenega načina, da bi videli, koliko več potrebe prevedeni?

Brezupen

Default Nobenega načina, da bi videli, koliko več potrebe prevedeni?

2 vprašanja, kot sem plačuje zelo velike vsote denarja vsak mesec za google translator zdaj.

Ne vbet prevede celo stran? kot sem že menije in takšna, da očitno ni treba, da so prevedeni 35000 krat.

Lahko preverim, za zagotavljanje začasnega dela correclty in esimate, koliko strani so v predpomnilniku že vs koliko exsist?

Thanks
    Chris

Tudi moja stran ni v celoti preveden v drug jezik? Preden sem spenf 50K letos na prevode želim, da bi resnično prepričani, da je njihovo delovanje, kot bi morala.

Prepovedani

Zmanjšati stroške prevodov prosimo, da imajo pogled tukaj: Http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html in tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html. Prepričajte se, da je začasni je napisan z zbirko podatkov in goste, datoteko predpomnilnika so ustvarili. Glavna stvar je, da uporabite baze cache, gostje začasni pomnilnik, prost prevajalcev in ne jasno baze cache.
    Strani, ne more biti v celoti prevedena po izčrpanju omejitve prevode.

Brezupen

Ampak ni nobenega načina, da preverite na te stvari, ali vidite, kaj je levo, če želite prevesti?

Prepovedani

Št. Če ni na voljo prevajalcev vBET nato samodejno prikaže izvirno besedilo. Lahko ročno prevesti neko besedilo, ki ni bila prevedena v prevedenih strani, ki uporabljajo http://www.vbenterprisetranslator.co...nslations.html.

Brezupen

OMG .. Koliko dni so v predpomnilniku, prevodi bodo obstajale v začasni pomnilnik, preden bo samodejno odstranjena (za razporejeno opravilo). Nastavite 0 onemogočiti.

To je nastavljena na 5, tako da so vsi moji prevodi beiong odstrani po 5 dni******

Če tako so vsi začasni možnosti spodaj, onemogoča pa tudi, če to možnost nastavite na 0 ?

Prosim, pustite me asap kot sem majhen fortuine vlagali v prevode že, da mislim, da so samo, da vrže stran

Prepovedani

Če želite onemogočiti čiščenje baze cache nastavite:
    • AdminCP->vBET Cache->Baze Cache->Začasni Čas, Da Live (TTL) do 0
    • AdminCP->vBET Cache->Baze Cache->Začasni obračun strategije do Invalidi

Informacije o uporabi podatkovne zbirke cache so opisane tukaj: Uporaba zbirke podatkov predpomnilnika in tukaj: Ne izbrišite podatkovni bazi predpomnilnik.
    Nazadnje urejal Marcin Kalak; 10-10-15 pri 10:27.

Brezupen

Dobesedno na tisoče dolarjev izbrisani.. nikoli nisem imel srečo dobili nobenega prostega prevodi

Prepovedani

vBET vedno na prvem uporablja brezplačno prevajalcem, če je nastavljena, ki so na voljo in podporo tega jezika par. Več informacij: Uporaba številnih strojno prevajanje ponudniki (API).

Brezupen

Sem poskušal večkrat apertium ampak vedno dobili napako, da poskusite znova ali poskusite uporabiti drugo ime?

Prepovedani

Apertium strežnikov na žalost so včasih ni na voljo.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •