Zdaj sem imel ni pogledal, preden sem se spremeni, ampak po tem, ko se zdi, da je videti kot pričakovano! Jaz obvestilo za zdaj neznanega razloga, ko im na forumu in pojdi na zunanji strani jezika spremembe nazaj v angleščino
Zdaj sem imel ni pogledal, preden sem se spremeni, ampak po tem, ko se zdi, da je videti kot pričakovano! Jaz obvestilo za zdaj neznanega razloga, ko im na forumu in pojdi na zunanji strani jezika spremembe nazaj v angleščino
prikaže se, da se v notranjosti forumih ne obstaja re-direct zanke pri odpiranju forum.. jaz lahko potrdim to ni zgodilo, preden sem zadnje posodobitve
Če besedilo je bilo prevedeno nato prikaže prevajanje. Če besedilo ni prevedena in bo treba upoštevati omejitve nato prikaže izvirno besedilo.
Bodite eno vprašanje v eno nit.
Preusmeritvena zanke verjetno zaradi nepravilne nastavitve vBET, .htaccess in ne podpira DBSEO. Nastavitve AdminCP->vBET->Glavni ste nastavili vBulletin povezave, vendar pravila .htaccess imate za vBSEO. Poleg tega jih ne uporabljate vBSEO vendar DBSEO. DBSEO verjetno ne preusmeriti na druge povezave, kot vBET in ni zanke.
Nazadnje urejal Marcin Kalak; 21-07-15 pri 18:37.
bil deluje pravilno, ko sem namestil DBSEO.. naj me suniti okrog
Poskusite nastaviti AdminCP->vBET->Glavni->Vrsta Povezave do vBSEO povezave.
Nazadnje urejal Marcin Kalak; 23-07-15 pri 09:01.
Da se zdi, da so popravljena izdaja! hvala
Bom odprl še eno nit na morebitne težave, kot tudi
Vesel sem, da sem lahko pomagal.