Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 7 od 7

Thread: Poslovanje z velikimi predpomnilnika

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post
    Brezupen

Default Poslovanje z velikimi predpomnilnika

Imam trenutno svoj sistem nastavljen tako, da izbrišete celotno cache vsak teden. Z prazno cache, moja zbirka podatkov je približno 1.1Gb, medtem ko s polno cache, to je okoli 4.5Gb.

Opazil sem, da večji predpomnilnik, večja moje povprečje obremenitve strežnika bolnikih. V danem trenutku moj forum je med 650 in 1300 uporabnikov, vendar to ne zdi, da vplivajo na obremenitev, kolikor je velikost predpomnilnika.

Z velikim cache, obremenitve strežnika je 3,3-3,8, medtem ko s prazno eno, da ostane v razponu 2,0-2,5. To ni slabo sploh, kot sem že 16-core strežnik, vendar sem bil šele začuden če je tako vedenje je pričakovati z nihanja velikosti baze podatkov!

Hvala,
    Adam

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

vBET je indekse za cache mize in uporabi najhitrejši MySQL motor za hat - MyISAM. Torej imamo najboljše možnosti za cache DB. Cela razliko, ki vam obvestilo ni na strani vBET, ampak v delu MySQL, ki izvaja poizvedbe. Indeksi omogoča hitrejši odziv, in zagotavlja, da je čas za odgovor je ne bo dramatično gor z večjo količino podatkov. Še vedno MySQL bo treba iskati večjih indeksov in, kot mislim, je potrebno več sredstev. To je razlog, zakaj ste opazili večje obremenitve strežnika.

Prav tako - če prevod v cache potem je vzet iz tam. Če ne, potem je Google prosil za prevod. To traja več časa potem, pa verjetno traja tudi manj sredstev iz vašega strežnika. To traja več časa, saj je komunikacija s strežnikom Google, ki je potreben čas, da je prevod, ki je potreben čas in da je pošiljanje rezultatov iz Google s strežnikom, ki prav tako zahteva čas. To traja manj sredstev, saj strežnik čaka na odgovor pasivno in ko postane obstaja le preprosto razpakiranja odziva. Getting prevod iz predpomnilnika je veliko, veliko hitreje - prevod je že storjeno in je na svoj strežnik, še vedno je treba vzeti iz zbirke podatkov, poizvedbo, je treba izvršiti, MySQL traja nekaj CPU in spomin na to.

Ob predpostavki, - z uporabo predpomnilnika je zelo dobra ideja. Če se vam zdi, da ima strežnik vprašanja, s tem da lahko poskus, da onemogočite cache za nekatere jezike in primerjanje delovanja strežnika. Mi ne svetujemo, da odstranite cache v celoti.

Brezupen

To je približno tisto, kar sem pričakoval

Uspešnost je v redu, prav zdaj, to je samo, da sta tovor nikoli šla precej višji od 2,0 do vBET. Mislim, da je vredno, čeprav!

Dokler je tovor pod 16,0 potem je strežnik ni obdavčen, zato mislim, da so v redu

Text automatically translated from: Russian to: Slovenian
    Translated text
    Ali je mogoče, ali so potrebni za shranjevanje predpomnilnik v datoteko - za zmanjšanje obremenitev na baze MYSQL?
    Jaz samo uporabo dveh jezikov, kot število delovnih mest veliko in ne želite, velikosti baze podatkov

Ali bo boljši stran z vBET delo po namestitvi Nginx, eaccelerator?
    Ste pomislili predelava modula, da pospeši svoje delo na velikih forumih? Uporabite predpomnilnika velikost 1-2Gb v mojem primeru, ni rešitev. Morda obstajajo načini za čim boljše delo?
    Ali je možno postaviti modul vBET 3.3.1 forum vb3.8.4 + vbseo 3.5RC2?
    Zakaj je tako draga, verzija brez avtorskih pravic? (220 $)
    Uporabljam vBET 2.4.3 in bi radi kupili vBET 3.3.1. Moja forum je prodaja povezav za izmenjavo SEO. Copyright podvojene sklic na 15 000 strani zame desno - 90 $ pripravljeni plačati, ampak 220 $ je preveč

Original text
    Nazadnje urejal Konstantin; 18-02-10 pri 23:34.

Quote Originally Posted by Konstantin View Post
    Translated text
    Ali je mogoče, ali so potrebni za shranjevanje predpomnilnik v datoteko - za zmanjšanje obremenitev na baze MYSQL?
    Ali bo boljši stran z vBET delo po namestitvi Nginx, eaccelerator?
    Ste pomislili predelava modula, da pospeši svoje delo na velikih forumih? Uporabite predpomnilnika velikost 1-2Gb v mojem primeru, ni rešitev.
    Zakaj je tako draga, verzija brez avtorskih pravic? (220 $)
    Uporabljam vBET 2.4.3 in bi radi kupili vBET 3.3.1. Moja forum je prodaja povezav za izmenjavo SEO. Copyright podvojene sklic na 15 000 strani zame desno - 90 $ pripravljeni plačati, ampak 220 $ je preveč
    Jaz samo uporabo dveh jezikov, kot število delovnih mest veliko in ne želite, velikosti baze podatkov
    Original text
    Načrtujemo, da dodate tudi datoteko cache, da vBET. Ker je zdaj naša prednostna naloga, in večina prizadevanja so na vBET4.0 nimamo urnik za datoteko predpomnilnika funkcionalnosti. Ne pozabite, da lahko prilagodite, ki bo jeziki delo z predpomnilnika. Torej, če želite lahko uporabite cache samo za nekatere od prevajanja, ki jih boste lahko na voljo. Prav tako upoštevajte, da so plačani različica vBET izboljšane baze podatkov predpomnilnika, zato je hitrejši, da je v brezplačno različico. Obstajajo tudi druge izboljšave v plačljivo različico - na splošno pa je hitrejši in ob manj spomina. Že zdaj imamo stranke, ki so jo uspešno uporabljajo na velikih plošč.
    Nismo se preizkusov Nginx s stopalke za plin, da se ne more primerjati.
    Prosimo, upoštevajte, da kupujejo blagovne znamke brezplačne licence ni obvezna in lahko vedno nadgradite licenco kasneje.

Translated text
    Hvala za odgovor. Nginx je server kot apache. Svetujem vam, da se glasi - predpomnjenje najbolje deluje v php + Nginx + eaccelerator in vaše vBET lahko veliko hitreje
    Original text
    Nazadnje urejal Konstantin; 19-02-10 pri 01:54.

Quote Originally Posted by Konstantin View Post
    Translated text
    Hvala za odgovor. Nginx je server kot apache. Svetujem vam, da se glasi - predpomnjenje najbolje deluje v php + Nginx + eaccelerator in vaše vBET lahko veliko hitreje
    Original text
    V tem trenutku, smo zelo blizu vBET4.0 javnost in smo imajo veliko dela s tem. Če želite, da nas test vBET pod nginx, nato odprite novo nit v funkcija zahteva. Če se izvaja nginx php, potem bo delo vBET. Eno vprašanje - če želite uporabiti prevod SEO povezave potem Reportaža pravila bodo potrebne. Imamo tiste, ki so pripravljene samo za apache v .htaccess pila v tem trenutku, ampak če ne mogli Reportaža od apache za nginx nato lahko vedno uporabite povezave z jezik atribut - to je zelo enostavno. Lahko poskus z brezplačno različico da ne pride do nepričakovanih težav, preden kupiš plača enega.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •