Priročnik prevajanja strani ne shranijo, ko uporabite priročnik prevajanja in kliknite Uredi in nato shranite besedilo. Izvirno besedilo po osvežitev strani je še vedno tam.tudi v zgodovini vbet v admincp Uredi ni tam. Tako, da kliknete gumb Shrani je dovolj pravico?


Odgovori s citatom
