Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 15

Thread: Samo prevesti nove teme

Brezupen

Default Samo prevesti nove teme

Bi radi kažejo značilnost samo dodate prevajanje povezave do teme, ki so novejše od določenem časovnem obdobju. Če niti so starejši od določenega obdobja, vendar so prevedeni v določen jezik, zagotoviti prevod povezavo.

Kot je, Google in druge pošto obisk vsake strani mesta, po nepotrebnem prevajanje vse vrača 10 let (v mojem primeru). To se izkazali za zelo drago.

Države

Text automatically translated from: Portuguese to: Slovenian
    Translated text
    Excelente sugestão ***
    Original text

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

V tem trenutku vam lahko kaj takega. Ne po datumu ampak po mestu. To imate vse zelo stare teme v nekaterih posebno mesto, potem lahko dodate v konfiguraciji vBET kraj prezreti - potem ni bilo mogoče prevesti.

Ne bi smelo biti problema z dodajanjem starost filter in prevajajo zelo stare teme. Ne bo preveril, če so že prevedena ali ne - to bi bilo preveč drago za uspešnost (lahko razmišljamo po o dodajanju kasneje kot druga možnost).

Zahtevo, sprejeto

Brezupen

Mislim, da obstajajo forumi, ki sem jih, ki vsebujejo star šele niti Arhiv. Edini problem je, ne želite, da izklopite prevodi popolnoma, če že imajo prevodi storiti (torej jaz bi samo zapravljate denar). To ne bi bilo problem, če sem bil početje a nov umestitev vBET.

Hvala za vašo pozornost.

Bo mislimo o tem. Še vedno - Prosimo upoštevajte, da za svoje uporabnike, da bi bilo bolje, če bo treba popolnoma nesposoben ali popolnoma prevedena, drugače bo zmedeno - zakaj so in teh ne...

Brezupen

V mojem primeru, večina uporabnikov ne bo nazaj čez 5 let in branje teme - samo iskalniki so

Še vedno to preiskava orodje hoteti privleči vi novega prometa od real uporabniki iskanj. Kakorkoli že - kot sem že napisal bomo delo na njej

Prepovedani

Po določenem času po datumu nastanka nit ali datum zadnjega post v nit, nit ne prevesti?

Brezupen

Datum zadnjega post bo verjetno delovala bolje. Če delovno mesto je še vedno pomembna in pa odgovoril, potem verjetno je treba prevesti.

Prepovedani

Hvala za vaš komentar. Bomo delo na to funkcijo.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •