Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 3 od 3 FirstFirst 123
Rezultati 21 do 26 od 26

Thread: Ljudje, ki so obiskali mojo spletno stran prvič prosi vprašanje Ruske?

Brezupen

Thats ne razlaga, moj brskalnik nikoli ni bil določen z Rusko, vendar sem videl, ko sem prijavljen kot je naredil, ne morejo jamčiti ki svojega brskalnika ni bila nikoli ruski le on je indijski, živi v New Dehli in vrste in govori v angleškem jeziku tako zakaj za vraga bi naše piškotke berejo kot ruski?

Upokojeni;)

moj opravičujem je prebral glave, boste morda celo nikoli nabor/uporabo ruski jezik, ampak brskalnika lahko tanka ste bili. To je vse, lahko sem reči brez preverjanja, to - žal ne morem videti to popup

Brezupen

Imam izklopili ruski jezik, sem videl v pojavno okno ne bo vam pomaga, ko boste to razreši, ne pridejo nazaj (vsaj ne za nekaj časa!), ni mogoče za moj brskalnik "razmišljati" sem določil ali uporabo ruski jezik, samo jezik, ki je kdajkoli bilo nastavljeno v brskalniku je privzeto English UK, kot sem rekel, ne morejo jamčiti za osebe, ki o katerih so poročali, so imeli prej in im precej prepričani, druge pa so preveč.

Da jezikovne napake poteka bodisi bi moral fizično spremenite, uporaba software v spremeniti to (vBET) ali nam je ruski proxy (ali proxy za ponaredek je ruska) samo eden od njiju je mogoče za mene in to vBET.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

živjo. Ne razumem, če boš. Imaš preprosti odgovor - vedenje je prisilno za vas - ste mu v nastavitvah.
    In ga lahko preprosto izklopite .
    Pojdi tja in nastavite Invalidi

To je super, da vBET obnaša, kako ste ga konfigurirali. Bi bilo slabo, če jo prezreti vaše nastavitve. Kateri jezik uporabnik govori ali kaj, on trdi o njegovi nastavitve brskalnika za programske opreme ni pomembno. So dejanski glave, ki prihaja z zahtevo za programsko opremo edina stvar, ki zadev. In tistih, ki se preverjajo z nastavitvami, smo razpravljali o. Nič več. To je, kako vBET deluje tukaj in jo preprosto lahko spremenite, če želite. vaša konfiguracija.

/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php in potrditvena funkcija vbet_getRedirectionLanguage. To je tudi dober kraj za dodati vaš dnevniki, če ste stvar, ki smo jo bug in želite, da dokaže, da za nas.

Če želite onemogočiti polno uporabo namesto enega parametra, (ki ste jih nastavili sami) - storiti kaj mislite, mislim, kaj si naredil... To je vaš forum. Mi smo srečni, da razloži, zakaj to zgodilo in kako ga lahko tudi spremenite. Če vi potreba več pomoč prosim napišite

Brezupen

Michael, hvala za odgovor, da so konfigurirani vBET vprašati in vBET naj dela na ta način brez težav, vendar vprašanje je bilo to neregistrirane ali peopel ki odjaviti se so se preusmeriti vprašanje, vBET, kolikor jaz vem naj ne dela na ta način, tudi jezik je vedno ruski, tako da tukaj je dve scenarij:
    1. Neregistriran uporabnik iz Indije obiskov na kraju, glej 's pop up (v ruski) sprašuje, če hoče nastavite njegov jezik ruščina, zavrne in se lahko ogledate spletno stran kot normalno v angleščini, če on sprejema (vendar imejte v mislih, kot on ne govori rusko, on ne more prebrati tresk ki gre gor) on prevaža Microsoft Office Help - Microsoft Office Razprava - Excel VBA Programiranje - Dostop Programiranje

2. Sem dobil povedal o tem (in imeti doživela tudi sama sebe v preteklosti) ter poleno od forum, izberite povezavo, da me na kraj je bil pregled pred in potem dobim tresk ki gre v ruščini, je isti scenarij kot zgoraj poteka

Če smo se odjavili zakaj bi mi s predložiti tresk ki gre gor? pop up je le za prijavljeni ljudi kajne?

Ne bo moj strežnik kot njene v Združenem kraljestvu in je posvečen, imam popoln nadzor nad to, kot sem sadi čeprav izklopil sem ruski jezik zdaj tako upamo, da bodo prenehali vprašanje.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Če smo se odjavili zakaj bi mi s predložiti tresk ki gre gor? pop up je le za prijavljeni ljudi kajne?
    Ni to zgodi za ljudi, ki se začne novo sejo:
    Quote Originally Posted by Parameter description
    Preusmerjanje se bo zgodilo samo na začetku novo sejo (odjemalec mora imeti omogočene piškotke ali preusmerjeni vsakič, ko).
    In jo prizna piškotke.

Tako kot sem napisal pred samo pomembno za vaš strežnik je kakšen jezik glava prihaja z zahtevo. In zdi se, da v govorilnice vaših scenarijev glava z ruski jezik je prišel z zahtevo. Preverite konfiguracijo strežnika - morda ste nastavili nekaj privzeti jezik doda, ko je nastavljen noben jezik glavo. Nekako dvomim, da imamo bug tukaj. Ta funkcionalnost ni bila prirejena za zelo dolgo časa in to je ki dela lep. Mi lahko preverite, če ne bo zgodilo v dnevnike - najbolj verjetno bo pokazal, kaj sem napisal - ruski jezik zakonika je bilo poslati v ustrezni glavi. Če sem narobe bomo popraviti žuželka, vendar najprej moramo potrdi, da je bug.

Strani 3 od 3 FirstFirst 123

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •