Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast
Rezultati 11 do 20 od 26

Thread: Ljudje, ki so obiskali mojo spletno stran prvič prosi vprašanje Ruske?

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post
    Upokojeni;)

I prijava/logouat, poiščite nekaj delovnih mest, in nisem videl koli pojavno okno. Lahko opišete mi korak za korakom kaj želite videti pojavno okno?

Brezupen

verjetno boste imeli, da počistite piškotke, zdaj, vendar, ko je bilo navedeno, da me (in sem videl a malo krat sebe) i prijavljeni out kliknili povezavo želite vrniti na stran zadnjega ogleda in polje izstrelil gor in stran ne bi naložiti pravilno do enega od gumbov, ki je kliknil, sem doživela v IE9 uporabnika, ki je bilo z uporabo Firefox

Upokojeni;)

Še vedno ni pojavno okno. Prosim dajte mi točno "kaj storiti" seznam, ko kaže, da si. Točen url, točen prevod (po potrebi), kdaj (v katero nit) odjava, v katerih začeti v prepričevalnost - vse, kar lahko pomembno

Upokojeni;)

Ok jaz hoteti skušnja v teh brskalnikih

Brezupen

Korakov sem dal je kako se to zgodi, ne morete ustvarjati znova, uspelo ponovno ustvariti enkrat po napotitvi problem tukaj, vendar ne morete znova, uporabnik didnt navedite url, od katerih je bil preusmerjen v Справка по Microsoft Office - программирование Microsoft Office обсуждения-Excel VBA программирование - доступа in ko se je zgodilo za njim zelo dvomim da sem uspelo pick točen nit je naredil se preusmeri sporočilo.

EDIT: je pravkar mi je rekel, da on ni bil prijavljen, je preprosto vstopil na spletno stran url v svojem brskalniku zadobiti njega tam in pop do pojavil!

Upokojeni;)

Vem je to vprašanje za vas, ampak zdaj je težko uganiti kaj bi lahko couse. Bi lahko prosim ga vprašati kaj njegov uporabniški jezik s?

Brezupen

Dal sem ti vse te informacije na začetka nit, ni imel forum objavljate jezik on ni bil podpisan, njegov brskalnik nastavljen na angleščino in on je indijski živi v New Dehli ******

Upokojeni;)

prav, hvala. Bo preveril spet, kot sem rekel, to je težko uganiti kaj coused, vBET-Michal je ven ta teden, vendar po vrnil se bomo govorili o tem vprašanju. Če ste dobili dodatne informacije o napaki, prosim pustiti mi znanje.

Brezupen

OK, ampak sem imel stalno dobro pred nekaj tedni, potem je izginila, ko sem naredil nadgradnjo, toda zdaj se zdi, da je še vedno treba doživela, sem lahko samo onemogočite ruski jezik, ne more sklicevati na vprašanje ni prisotna in ko moja alexa razvrstitev je odšel iz 79,000 za več kot 300.000 potem je resna, moja razvrstitev je začetni priti nazaj, ampak kot sem rekel, ne more sprejeti možnost, tako da bom jo onemogoči.

Upokojeni;)

Medtem ko smo ne more preveriti tega pop iz notranjosti je en explenation, zakaj se pojavi v ruski (v onesposobiti to completly, kot sem rekel v prejšnjem delovnem mestu, naredite: ):
    -Po Odjava - uporabnik nima in ne njegove nastavitve-, da se obravnava kot gost, popup prebral piškotke iz nastavitve brskalnika

Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •