Nazadnje urejal vBET; 19-10-11 pri 16:36. Razlog: BBCode popravek
Ta prevod ZANIČ.
sem kupil 2 kopije vbet do sedaj, to je veliko denarja za mene. Dokler nekaj tednov je bilo OK, ampak zdaj ni več, ni prevod tudi s API1, sem mislil redu namestim API2, vendar sem lahko uporabijo samo s kreditno kartico, tukaj v Evropi nihče ni kreditne kartice tako ni mogoče uporabiti vbet več, poljuben pomoč?
KiM Vemo,-je zanič, da Google ni prosta več. Verjamem nas - je toliko pomembno za nas, če ne več (ker prodajamo vBET) da so brezplačne prevode. Še vedno to ni do nas - to je do 3rd stranka prevod ponudniki.
V tem trenutku še vedno lahko uporabite Google v1 in Microsoft API. Booth so še vedno prosta. Stojnica je omejitev. Zadnji sprostitev vBET je celo ponudniki čakalno vrsto - tako ko pridete omejitev v en ponudnik, vBET nato preklopi v še eden. Tako lahko še vedno uporabite brezplačne prevode.
Google v1 zapre 1. decembra 2011.
Microsoft API prevod je prost samo do marca leta 2012.
Dodali boste kmalu možnost uporabe plača Microsoft prevod API (smo nisem preverite še kako tam plačila - prosto check).
Prosimo, naslov vaše vprašanje na Google - ne moremo storiti ničesar o metodah plačila v Google v2. Mogoče, če bodo dobili dovolj povratne informacije, bodo dodamo druge možnosti plačila.
Osebno imam nekaj kaj dejanja, kot so kreditne kartice, vendar morem so kreditne na njem. Nimam pojma, kako je imenovan, vendar zunaj, je enako priznana kot kreditne kartice. Jaz sem živi v Evropi in vem ljudi s kreditnimi karticami, zato lahko rečem, da so na voljo. Prosite vaši banki, kakšne možnosti imate. Je območje, ki je izven našega nadzora. Načini plačila Google ne morete spremeniti. Mi ne morem vam povedati kaj možnosti imate v vaši banki.
Torej v tem trenutku:
-Si lahko še vedno ostati z brezplačne prevode. Tistih, ki imajo omejitve.
-Si lahko sprejme Google v2 plačila metodami. Če ne uporabljate Google v1, ki se priporoča onemogočiti predpomnilnika Čistejša - želite znova plača za isti prevod.
Ali potrebujete dodatno pomoč tukaj?![]()
Ne potrebujete kreditne kartice, tako ne kupite eno samo za eno storitev. Google API1 ne deluje več, ker tednih zdaj! Bom poskusil zdaj microsoft.
OK, Microsoft delal približno 10 minut, zdaj ni nobenih prevod. Če to ni boljše do jutri hočem nadomestilo! (moj prvi!)