Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 5 123 ... ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 48

Thread: Odgovori s Qoute ustavil delovna

Države

Default Odgovori s ponudbo prenehal

Ni napak sem Apache dnevniki, dostop napake ali drugače

Odgovor z qoute, youll prikaz ponudba in ko shranite knjižiti citat je odšla, ob onemogočenje VBet vse delal
    Nazadnje urejal techanalyst; 11-10-11 pri 21:17.

Michał Podbielski (vBET osebja)

Prosimo, povejte točno kako reproducira.
    -Kako si odgovor (hitro ali Napredno ali vprašanje je za govorilnice)?
    -Ne zgodi za vsako sporočilo ali za nekatere posebne (navedite URL točno primer sporočilo kjer smo lahko videli po odzivati s ponudbo)? (v tem trenutku smo potrebovali nekaj vsebine, vemo, da je odmori na vaš forum)
    -Ali se zgodi, ko kot boste odgovor na prevedeno stran ali na ne prevede stran ali govorilnice?

Smo bo najprej poskusite reproducira na naše preskušanja forum (tukaj smo ni posodobil še v vBulletin 4.1.7 smo so še vedno preverjanje na naše preskusni primerek).

Države

Samo kliknite post, odgovor s ponudbo, youll vidim potem ko knjižite svoje ni tam, nič posebnega

1.) Kliknite Odgovori s Qoute
    2.) Shrani
    3.) samo odgovor se shrani, citat je odšla

Polovica plugins, razmišljanje je bilo drugo, brez sprememb, je nesposoben VBet in bum, delal onemogočen

Prosimo odgovoriti na vsa vprašanja tako bomo lahko nastavite to točno isti v naši preskus forum. To bo shrani ste pošiljanje nam do podrobnosti, če bomo lahko reproducira na našem forumu preskus. V tem trenutku ste odgovorila samo 1 3 vprašanja.

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Prosimo, povejte točno kako reproducira.
    -Kako si odgovor (hitro ali Napredno ali vprašanje je za govorilnice)?
    -Ne zgodi za vsako sporočilo ali za nekatere posebne (navedite URL točno primer sporočilo kjer smo lahko videli po odzivati s ponudbo)? (v tem trenutku smo potrebovali nekaj vsebine, vemo, da je odmori na vaš forum)
    -Ali se zgodi, ko kot boste odgovor na prevedeno stran ali na ne prevede stran ali govorilnice?

Smo bo najprej poskusite reproducira na naše preskušanja forum (tukaj smo ni posodobil še v vBulletin 4.1.7 smo so še vedno preverjanje na naše preskusni primerek).
    1.) Bodisi ali
    2.), sem imel, da onemogočite VBet na moj forum, povzroča veliko vprašanj: P tam Preprosto rečeno isnt citat
    3.) Za en prevodi ne dela, vendar z je jezik nastavite rezultat je enako

Upokojeni;)

Zdravo sem poskušal razmnoževati thiss izdaja v moj preskus forum, in vedno dobim vsa sporočila (kotirajo in odgovor)
    Lahko nam več informacij - pm Accessovega podrobno in bo pogledat ven na kraju

Države

Ive izgubljen skupnega interesa to delajo, njegovo samo bila tri dni, vendar slabo imajo sprejem 200 + izgubo, sem rekel nobenega nadomestila, posodobite vaše FAQ "Ne nadomestila"

Ne morem nadaljevati z znižati forumih, če vaš plugin ne dela zame (obdobja), Im ne bo dovolijo, da greš na moj forume, je smeti, dobite samo vaš plugin delovnih slišim reči "naša tovarna stik drugih", lahko živi withlut prevajalec storitev, jaz vekanje živeti brez drugih plugins

Slabo pridejo nazaj, ko deluje na način, da je treba do takrat izbrisati moje uporabniško ime, račun in vse ostalo prosimo, Im način razdraženo
    Nazadnje urejal techanalyst; 12-10-11 pri 13:28.

živjo. Nimamo posodobiti FAQ ni FAQ - celotno politiko je opisano v licenčni sporazum, ki ste jih sprejeli. Ne razumem vašo izgubo 200 + - ne vem točno kaj misliš, ampak vBET ni crash vaš forum, ki je funkcionalno in da je vaša odločitev začeti delati na resnično forum. Najbolj ven stranke nimajo težave s vBET, sam, ki je odlična kakovost (v tem trenutku ni nobenega koli bug poročila, ki je odprto). Mi smo ne zmožen, kaj je vzrok vaše težave brez dostopa do vaše forum - ni ponovljivo na našem forumu, preskus. Prosimo Opomba, da ima vsakdo drugačen nabor plugins in morda je nekaterih v nasprotju z drugimi mod, ali samo nekaj naredil narobe med namestitev in konfiguracijo. Seveda, mogoče je to vBET bug, ampak smo ne morete potrditi, dokler ne bomo mogli reproducira na naše testno okolje.

Danes/jutri Radek posodobi ta zelo forum v vBulletin 4.1.7 - ste dobrodošli, da poskusite, ali vaše vprašanje tukaj. Če boste e niso mogli storiti tukaj tudi bomo morali dobiti dostop podrobnosti za delo z izdajo, ker to pomeni, da vaša težava povezana, ne vBET, ampak vaše posebne okolja (konfiguracijo, drugih plugins, mogoče narobe namestitev). Tudi ne poskusite napovedati prihodnosti - da ne moreš. Torej prosim samo palico, da izdajo namesto pisanje fantazija o kaj je - to nas pripelje nikjer. Nihče povedal onemogočite vse plugins - ste histeričen tukaj ali samo poskušam, da bi hrup (kaj za?). Verjamem, da ste imeli slišati nekaj takega pred - morda iz vBulletin ekipe, mogoče s vbseo ekipa, morda nekje drugje. Ampak nisem ga slišiš tukaj. Torej, prosim ne da zgodbe. Prosimo držijo vprašanje - nihče ne ve, kaj bo. Morda res mi bo povedal nekaj podobnega, vendar kot si lahko ogledate v našem oddelku povezovanja smo porabili veliko časa za pomoč uporabnikom z drugimi Modovi in vBET.

Torej prosim pridi nazaj, ko vBulletin 4.1.7 bo na našem forumu ant poskusite, ali vaše vprašanje. Zdaj glede na naše znanje to vBET je ki dela lep v vBulletin 4.1.7 na naše preskusni primerek. Lahko preverite osebno. Tako deluje na način, naši uporabniki potrebujejo - deluje pravilno. Bomo pošteno vesel če najdete napako v vBET in z nasmehom bo premaknete to nit bug poročanja oddelek-saj bo pomeni, da bomo lahko izboljšali vBET, eden več časa za naše uporabnikom veliko kakovosti. Tako ste dobrodošli, da pojdi nazaj tukaj in pokaži nam vprašanje. Bomo lahko ne da rešiti nič brez možnosti za reprodukcijo. Če se lahko razmnožujejo samo na vaš forum (ni eno terjatev je imeti iste izdaje in nikoli ni zgodilo pred kaj podobnega) potem smo morali vaš forum najti našega kaj se dogaja in je tam vsako vprašanje na vseh.

Države

Daj mi informacije umakniti ter uninstall vsak del to stvar, datoteke kodo, vse brez povzročajo koli vprašanja na moje trenutne FORUM prosimo

STOP POVEM KUPCA, KAJ HOČEJO, IM KUPCA IN VAM POVEM, KAJ HOČEM

Ali moram dati, da v 52 jezikih?

Zdravo - prosim točka kjer sem ti rekel, kaj hočeš - ne vem, kaj ste se nanašajo na in se že potrdi, da ste povedi brez kakršne koli kritje, tako bi želela vprašati, kaj točno pišete o. Na tem zelo niti besede "želim" in "kupec" so samo v vaš zadnji post. Zdaj, ne vem, kaj ste pisno o.

V uninstall prosim:
    1. Odstranite z Admin Kp
    2. Odstranite vBET pravil iz .htaccess če tak je bil dodan
    3. Odstranite vse datoteke naložili na FTP (je dovolj, da odstranite samo datoteke naložili na / vključuje/xml bo vplivala na vaš meniju Admin Kp celo po uninstall, celotni preostanek lahko samo bivanje)

Strani 1 od 5 123 ... ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •