Tako zdaj brisanje mojih objav
Dal gor, čas je izgubljeno in moj denar
FYI oni ponujajo pomoč, vendar tveganje možnosti in kodo manipulacij, sem imel upad
Zakaj presenetil - je povedal, da bo več dopuščala morebitne lažne izjave. Mi ni več nepakirana našega časa za odgovor na lažnih stavkov. Smo uradno napisal vam na tem zelo nit. Nimate da narodi pozornost na to - smo že napisal v uradni izjavi. Tudi zunaj povezav je samo spam - ni povezan s tem nit. Ste prosto vključuje povezave na vaše strani z vprašanji ne bi več zunanjih storitev.
Ti si =
Vam ponujajo podporo, vendar ne more tveganja kodo manipulacijski [* SPAM IZBRISANA *]
Ta izjava je iskren, in njegovo z vidika me kupca, ne želim koda spremembe, da tveganja podporo sporazumov na drugo spremembo, to mogoče trditi.
Im ne žali vaš izdelek, osebno hočem nekaj podobnega, vendar njegovo trenutno ne bo mešanica tudi z naše forume. Ne krivijo software: P
[* SPAM, ODSTRANITI *]
Nazadnje urejal vBET; 12-10-11 pri 22:11. Razlog: Odstraniti SPAM
Si že dobil informacije, da ne bo nobenih sprememb, tako da kaj govoriš? Boste preprosto noče nam dostop da vaš forum, ker ste iskali na izgovor zaprositi za nadomestilo, kaj si naredil na začetku, kjer ste imeli težave z napačno konfiguracijo in vam ni všeč način povezovanja z vBSEO.
Kot je napisal pred moramo zmanjšati nepotrebno pogovor - prinaša nam nikjer in ga je obračanja okoli. Vsa sporočila ni pomembno za vprašanje in tudi ponavljajoče štejejo SPAM in odstraniti. Prosimo upoštevajte, da opisujejo thins od temo šteje SPAM. Prosimo, upoštevajte, da se ponavljajoča se sporočila kot SPAM. Nismo tukaj, da bi razpravljali vaše sodelovanje z drugimi - se ne nanaša na vse na temo. Nismo tudi tukaj ponavljati znova iste stvari, ker ste kot SPAM sporočila in ga ponovi.
Prosimo, povejte, potrebujete kakršno koli pomoč vprašanje? Če pomoč vprašal potem temo zaprta - to ni vaše zasebne SPAM. Mi bo vesel slišati dodatno vprašanje podrobnosti in vam pomaga, vendar to ste ne zainteresiranim v podporo potem temo zaprta. Potrebujete več podpore tukaj? Kako smo vam lahko pomaga?
PS.
Temo, zaprta - namesto odgovor imamo spremenjene prejšnje sporočilo - to ni igra in iščejo igro. Tu smo razpravljali o vprašanju, ki razumem, da nimate več - tako če vprašanje ne obstaja, potem je rešiti. Odločite lastno rešitev. Res radi bi vam pomagal z boljšo rešitev, vendar bomo spoštovali vašo odločitev.