Po uporabi vBET4 za nekaj mesecev, vse se zdi dobro, vendar sem sklenil, da želim odstraniti iz moje forum.
Razlogov:
1. Moj namenskega strežnika zbirke podatkov je postala zelo velik, in vse funkcije v forum postane zelo počasen. Sem imel, da nadgradite trdi disk mojega strežnika SSD, tako da vse postane normalno znova. Verjamem, da to je šele a začasno raztopina in vse, kar bi postal počasen znova ko velikost zbirke podatkov raste nekaj več.
2. Bodo morali plačati ko Google začeli bremeniti denar za uporabo njihovih v2 API.
3. Ni nikoli res dobro teči avtomatsko prevajanje s predpomnjenje, da je videti kot vaš forum ima več niti. Včasih sem teči podobna plugin v Wordpress in en dan, Google pravkar odstranili vse indekse na auto prevedeni strani.
Iz zgoraj navedenih razlogov ne sme biti desno, vendar so moje razloge in ne želite sprejeti vseh tveganj.
Ker vBET je zelo predplačila in prefinjene plugin, sem prepričan, da uninstallation je ne bo enostavno saj same namestitve ni bilo bodisi zelo enostavno.
Imam 2 zadeva zdaj:
1. Uninstall (lahko ponudite plačane "uninstall storitev")
2. 404 napak. Čez uninstallation, bo veliko 404 napak po odstranitvi prevedenih strani. Je tam itak da skript za samodejno preusmeritev iskalnik pošto in gostje nazaj izvirne niti s šifro 301 trajno premaknjen?
V vBSEO, je na voljo možnost v splošne nastavitve > vBSEO nastavitve. Mogoče to lahko pomagalo?
»Datoteke ni mogoče najti« zahteva ravnanje?
Izberite, kako "Datoteke ni mogoče najti" se ravna:
-Preusmeri domača stran
-Pošlji 404 HTTP kodo in prikazati sporočilo »Strani ni mogoče najti«
-Vključuje strani o napaki po meri. Opomba: Filename vključevati absolutno pot. (primer: /home/user/public_html/error.php)

Odgovori s citatom