Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 18

Thread: Uninstall in Rezultati

Default Uninstall in Rezultati

Po uporabi vBET4 za nekaj mesecev, vse se zdi dobro, vendar sem sklenil, da želim odstraniti iz moje forum.

Razlogov:
    1. Moj namenskega strežnika zbirke podatkov je postala zelo velik, in vse funkcije v forum postane zelo počasen. Sem imel, da nadgradite trdi disk mojega strežnika SSD, tako da vse postane normalno znova. Verjamem, da to je šele a začasno raztopina in vse, kar bi postal počasen znova ko velikost zbirke podatkov raste nekaj več.
    2. Bodo morali plačati ko Google začeli bremeniti denar za uporabo njihovih v2 API.
    3. Ni nikoli res dobro teči avtomatsko prevajanje s predpomnjenje, da je videti kot vaš forum ima več niti. Včasih sem teči podobna plugin v Wordpress in en dan, Google pravkar odstranili vse indekse na auto prevedeni strani.

Iz zgoraj navedenih razlogov ne sme biti desno, vendar so moje razloge in ne želite sprejeti vseh tveganj.

Ker vBET je zelo predplačila in prefinjene plugin, sem prepričan, da uninstallation je ne bo enostavno saj same namestitve ni bilo bodisi zelo enostavno.

Imam 2 zadeva zdaj:
    1. Uninstall (lahko ponudite plačane "uninstall storitev")
    2. 404 napak. Čez uninstallation, bo veliko 404 napak po odstranitvi prevedenih strani. Je tam itak da skript za samodejno preusmeritev iskalnik pošto in gostje nazaj izvirne niti s šifro 301 trajno premaknjen?

V vBSEO, je na voljo možnost v splošne nastavitve > vBSEO nastavitve. Mogoče to lahko pomagalo?
    »Datoteke ni mogoče najti« zahteva ravnanje?
    Izberite, kako "Datoteke ni mogoče najti" se ravna:
    -Preusmeri domača stran
    -Pošlji 404 HTTP kodo in prikazati sporočilo »Strani ni mogoče najti«
    -Vključuje strani o napaki po meri. Opomba: Filename vključevati absolutno pot. (primer: /home/user/public_html/error.php)

Posodobitev.

Sem naredil naslednje:
    1. Invalidnih vBET
    2. Povrnitev .htaccess
    3. Obnoviti functions_vbseo_createurl.php in functions_vbseo_url.php

Ko poskušam, da obiščejo prevedenih niti, kaže stanje: HTTP/1.1 301 preselil trajno in me preusmeri prvotna nit. To je dobra novica!

Vendar, samo onemogočili vBET, vendar niste uninstall to.
    Kaj če odstranim? Bo na 301 prestavljeno trajno preusmeriti odšla kot sumim, da trenutno to opravlja vBET.

Nekaj drugih stvari, da preuči, dodatne uporabniške skupine in itd...

Upokojeni;)

Ko odstranite stvari, kot so dodatne usergroups(ustvaril vBET) se bo odstranilo iz svoje baze podatkov, tudi zdaj je na voljo beta različica PHP robot, ki bo odstraniti vse vaše BBKode - povezave tudi

Hvala vam.

Lahko kdorkoli potrditi, da je 301 trajno premakniti glave in preusmeriti končali z vBET?
    Če je to storjeno z vBET, bo samo onesposobiti to (ne odstranite) ker če odstranim, bo to povzročilo veliko napake 404 ni našel.

Michał Podbielski (vBET osebja)

Ni vaš 301 preusmeritev ne izvede vBET - ste vBET, onemogočena, tako da ni nič. VBET lahko odstranite.
    Prosimo, upoštevajte, da lahko nastavite pravila .htaccess imeti preusmeritev - zdaj je verjetno naredil z vbseo.

Prosimo, povejte, ali potrebujete več pomoči tukaj?

PS.

To je zanimivo, da vBSEO ve, kje preusmeri prevedenih nit prvotna nit.
    Bom urnik, da popolnoma odstraniti vBET jutri. Prosim, pustite to nit odprta za zdaj.

Čeprav se strinjam s tabo, da vBET je sposoben narediti naše forum podporo večjezične, vendar žal Google lahko ne vidite tako.
    vBET je doslej je najpametnejši, ker prevede URL in vsebine, in Google je še vedno ne zavedajo tega.
    Veliko Wordpress plugins ne prevede URL in so bile vse kaznovan.
    Na primer, vbet.com/blog/test, ruski prevedenih SEO url bi bilo vbet.com/blog/test/ru ali vbet.com/blog/ru/test, ki ga preprosto avtomatizirano prevedeno stran.

Bodite dobro delo, čeprav sem sklenil, da preneha z uporabo, vendar še vedno bi rekel, to je dober mod.

Michał Podbielski (vBET osebja)

vbseo priznava nit z ID, ki je vključena v URL, potem pregledi does URL kot je treba in če ne preusmeritev - ista stvar zgodi, ko nastavite slovnične napake v URL.

Verjamemo, da internet brez jezikovnih ovir je prihodnost In vsakič, ko prevajanje motorji izboljša njihovo kakovost prevoda je zaprt. Spreminjajo prosta APIs plačati ena bo upočasnilo to, vendar to ne bo ustavil. Tako dolgo, kot ljudje želijo biti zaslišane povsod. Tako dolgo, kot ljudje želijo komunicirati z vsemi. To je, kaj za internet obstaja

Za vsa vprašanja med odstraniti samo pišite tukaj - vam bomo pomagali.

Doslej uninstalled globe. Dodatne uporabniške skupine so bili uspešno odstranjeni.
    Zdaj sem samo videnje naslovov z
    Našel sem nit nekje, da je skript ali SQL ukaz, da odstranite. Bom dal to poskusil.
    Nazadnje urejal r.dziadusz; 11-10-11 pri 06:10.

Upokojeni;)

Mislim, da si ogledate "[langtitle =]" itd
    Ja skript lahko najdete tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10556

Sem bumping to nit, ker sem videl tisoče napak iz Google Webmasters po popolna odstranitev vključno čiščenje predpomnilnike iz zbirke podatkov.

Si oglejte pripete sliko.

Prevedeno naslove z ID-jem ni dobil trajno preusmerjena prvotna nit.

Poskušal ponovno namestite vBET ali oni so preusmeriti pravilno, vendar ni bil zmožen umestiti ker forum, končal kot prazno stran. Sem opazil to zgodi takoj po I posodobitev vBSEO datotek. .Htaccess je definitivno pravilna, ker sem obnoviti starejšo ko vBET še vedno prikazujejo.

Sem tudi ugotovila, da naložite najnovejšo vBET 4.4.5 ZIP vsebuje-enkrat mapo.
    Mogoče je vzrok od naloga?
    Nazadnje urejal raymond; 14-12-11 pri 04:22.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •