Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 18 od 18

Thread: Forum povezave = neuspeh

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by moman View Post
    Ok, hvala! Bom poskusil to, vendar imam eno vprašanje.

Ali je mogoče, da samo onemogočanje prevajanja na teh območjih in so povezava pravilno opozarjajo na url? Imam slutili, da je oddelek v vprašanje ne bo prevesti, ker ni plugin vBulletin (samo poizvedbe DB posebej).
    Ni treba vB plugin - je le, da bo stran, ki jih vB. Oglejte si na naši glavni strani, Prenesi ali Kupi odsekov - tistih, ki niso, ki jih vsako plugin, vendar so pridobljene z vB. Torej imajo ustrezno predlogo vsebuje global.php in tako naprej. Tako lahko na primer stran enostavno prevesti v tako, kot sem jo opisal.

Jaz bom poskusil to s htaccess datoteko, ampak pet dolarjev, pravi, da ne bo delovalo. Zadevnem odseku ni nujno prevod sploh, saj je zelo tehnična, tako da sem samo želim, da bi dobili okoli bug v vBET, ki prevaja zunanjih povezav, ki niso nujno del vB.
    Preveril sem vašo spletno stran. To je ki dela lep - samo pojdite na vaš forum, dal nekaj prevod in videli, da sledenje ni dodan lensreviews ...

Sem se htaccess pravila, kot je navedeno v readme.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Medtem ko je Strani ni mogoče najti - PentaxForums.com

Torej, kaj je vzemite enostavnejše rešitve in shranite sami glavobol:

Kako preprečim forum povezave s prevajanjem?

Trenutno, Pentax Lens Review in Specifikacija Database - Main Index (Link) se predelajo v http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

Želim povezavo ostala nespremenjena.
    Sem jasno napisal, da stran je treba pridobiti vBulletin da bi lahko to prevesti.

Prav tako - ne vidim, kaj pišete o tem. Bil sem tam in povezava do lensreviews ni spremenilo. Prosim, dajte mi točno povezavo na stran, kjer lahko vidim to napačno povezavo.

Brezupen

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Prosim, dajte mi točno povezavo na stran, kjer lahko vidim to napačno povezavo.
    Pojdi na PentaxForums.com - Pentax Photography Forum in kliknite na Obiektyw Pentax Specyfikacja i weryfikacja danych (To je v 4. kategorije). Boste dobili 404.

Vendar pa ta isti link je v navbar (prvi vnos pod gumb "Mnenja"), in ne boste dobili 404.

Hvala za vašo pomoč. Še vedno mislim, da smo ne na isti strani, kolikor je kaj točno je problem, zato vas prosimo, da mi sporočite, če boste potrebovali dodatna pojasnila. Še enkrat, čeprav, problem je, da

mysite.com / lensreviews je / predelajo, da mysite.com / forums / PL / lensreviews, ko gre skozi forum link.

Sem dal prostore, tako da je URL ni razčleniti.

Brezupen

Mislim, da hitra rešitev za to bi bila uporaba vBSEO je "Zamenjaj" Forum Povezave "neposredne povezave URL tarča". Vendar pa bi, kot sem uporabo hit sledenje za moje zunanje povezave, to prekinil ta sistem.

Tako je v skladu z moj prispevek zgoraj, kaj je najti pravo rešitev za to.

Pojdi na PentaxForums.com - Pentax Photography Forum in kliknite na Obiektyw Pentax Specyfikacja i weryfikacja danych (To je v 4. kategorije). Boste dobili 404.

Vendar pa ta isti link je v navbar (prvi vnos pod gumb "Mnenja"), in ne boste dobili 404.

Hvala za vašo pomoč. Še vedno mislim, da smo ne na isti strani, kolikor je kaj točno je problem, zato vas prosimo, da mi sporočite, če boste potrebovali dodatna pojasnila. Še enkrat, čeprav, problem je, da

mysite.com / lensreviews je / predelajo, da mysite.com / forums / PL / lensreviews, ko gre skozi forum link.

Sem dal prostore, tako da je URL ni razčleniti.
    Zdaj vidim. Tisti 2 links ki pišete o tem niso enaki. Ena je točno - 2. imajo preusmeritve, in vprašanje je tukaj.

To z preusmeritve goes by:
    Code:
    Original:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/forumdisplay.php?f=35
    Then some redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-lens-review-specification-database/
    And next one is by vBET (added language):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/pentax-lens-review-specification-database/
    Then we have next redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/lensreviews/index.php
    And one more time vBET is adding language:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/
    Torej, tukaj vBET je dodal, jezik, ker ste začeli kot povezavo na forum in imate prevod za sledenje. Potem ste jih naredili 2 preusmeritve in vsakič, ko vBET je dodal prevod za sledenje.

Hitra rešitev za vas spodaj (ni testiran - izdelane tako, kopijo datoteke in nam povejte, deluje). Prav tako - bi morali preoblikovati svoj forum, da gredo, kjer želite v prvi preusmeritev, če je to mogoče.

Quick fix. Odpri datoteko vbenterprisetranslator_seo.php, poiščite vrstico:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
    in ga nadomestiti z:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'lensreviews/index.php')) {
    Nazadnje urejal vBET; 25-12-09 pri 18:02.

Brezupen

Hvala! Sem spremenil kodo rahlo, vendar pa je delo. Sprva sem dal "PENTAX-objektiv-pregled-specifikacija-baze" za strpos, vendar sem ga dodatno spremeni v '-revizije ", kot sem tudi PentaxForums.com tretjih oseb Pentax Lens Review Database - Main Index , ki se je preusmerjen na napake.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Torej, zdaj je tako / lensreviews / in / userreviews / se ustrezno preusmerjen.

Še enkrat hvala!

Hvala! Sem spremenil kodo rahlo, vendar pa je delo. Sprva sem dal "PENTAX-objektiv-pregled-specifikacija-baze" za strpos, vendar sem ga dodatno spremeni v '-revizije ", kot sem tudi PentaxForums.com tretjih oseb Pentax Lens Review Database - Main Index , ki se je preusmerjen na napake.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Torej, zdaj je tako / lensreviews / in / userreviews / se ustrezno preusmerjen.

Še enkrat hvala!
    3.3.0 je dodatni parameter "Prezri URLs" - to bo vodila izbrana URL iz sledenja prevod. Prosimo, da preverite,

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •