Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 11

Thread: Čas je, da prvi bajt - velika razlika, če je Google izklopljen.

Brezupen

Default Čas je, da prvi bajt - velika razlika, če je Google izklopljen.

Je kdo drug opazil veliko razliko v čas, da se prvi bajt z naslednjo nastavitev:

admincp - vBet - Prevod Ponudniki - Uporabite Google LE (BETA) - brez

Če sem jo nastavite na ne bom na koncu s časom na prvi bajt več kot 8secs. Če sem jo nastavite na Da čas gre navzdol, da 1.2secs.

Ive 'preizkušen to v zadnji uri in rezultati so skladni. Vse delam kliče forum strani skozi webpagetest.org v privzeti jezik - noben jezik stikal.

admincp - vBet - Prevod Ponudniki - Uporabite Google LE (BETA) - Uporaba ID za Microsoft Posodobitve API je pravilno vnesli.

Prav tako, z zgornjo nastavitev na " ne " prevodi, se ne prikažejo. Sem gledal francoske države odgovarjanje na objave. Ko mu je rešil post, sem videl, da vbet polje in zastave se je pojavil v postbit, ampak, da je prevedeno besedilo je manjkalo. Šel sem nazaj in nastavite Uporabite Google SAMO (BETA) do yes in voila! vse, kar je delal normalno.

Želel je zanimalo, ali je kdo drug vidi ta problem v svojih upravnih odborih.
    Nazadnje urejal norku; 21-09-11 pri 17:43.

Upokojeni;)

Hi
    Najprej, ali lahko prosim preverite, če ste dobili ustrezno ID za Microsoft prevajanje API?

Brezupen

Hi,

Da, kot omenjeno, Microsoft API številka pravilna in je začela. Prav tako je zagotovo omogočila - sem prijavljen v Bing in preveriti.

Upokojeni;)

Preverite možnost Forum jezik, če je to storjeno pravilno (privzeti jezik nastavljen) Prosim, pokažite mi vaš htaccess datoteko.. Če se vaše nastavitve ok, bomo morali preveriti, da na mestu

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

O prevod časa - ni do vBET - to je odvisno od zunanje prevajalske službe. Kot je razvidno Microsoft Prevajanje API počasnejši od Google Translation API. To lahko spremenite s časom. Kakorkoli že lahko storimo ničesar z njim. Torej nič ne tukaj rešiti.

Približno pomanjkanje rezultatov - opišite točno, kako se razmnožujejo. Natančni podatki, ki je bila v post. URL do strani, kjer se dogaja bo prav tako pomagala

Brezupen

htaccess:

PHP Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
    RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
    #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$[L]

#vbet translator rules start
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$[L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#vbet translator rules end

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]

## Expires
    <ifModule mod_expires.c>

ExpiresActive On
        ExpiresDefault 
    "access plus 1 seconds"

ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"

ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
    </ifModule>

## Compression
    <ifmodule mod_headers.c>
        <
    ifmodule mod_deflate.c>

AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
            BrowserMatch 
    ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
            BrowserMatch 
    ^Mozilla/4\.0[678no-gzip
            BrowserMatch 
    \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html

</ifmodule>
    </
    ifmodule>

#Remove index.php from xxx.com/index.php
    #rewrite engine on 
    RewriteCond %{THE_REQUESTindex\.php
    RewriteCond 
    %{QUERY_STRING} ^$
    RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301

Forum privzeti jezik angleščina. Preklop Google off in z uporabo Microsoft naj bi nobene razlike med ogledom / forum / (na primer), saj ni potreben prevod. Če me bere / forum / da / bi jaz pričakujem, da vidim razliko, ja, ampak vidim, da 8sec čas za prvi bajt, ko bere / forum / To ni prav.

Uporabnik ni počel kaj posebnega. Imel je francoski nastavite kot njegov privzeti jezik in je en sam stavek delovno mesto v tem jeziku v javnem forumu. Z Google izklopljen sem pogledal na svoje delovno mesto in ni bilo nobenega besedila, le vBET zastave, ki kažejo jezik, iz in na in polja z besedilom, kjer vBET prevod običajno pojavi. Obrnil sem se nazaj na Google in besedilo je bilo vidno.

Preveril sem moje dnevnike prav zdaj, in sem že na stotine teh napak:

[Čet 15 sep 14:04:17 2011] [napaka] [stranko 66.249.72.103] [čet 15 sep 14:04:17 2011] [info] Izvajanje "/ home / xxx / public_html / forum / vbenterprisetranslator_seo.php", kot UID 503, GID 500
    Nazadnje urejal norku; 22-05-12 pri 09:28.

Vaš. Htacess je pravilna. Kot ste napisali vse dobro deluje z Google, tako da so pravila pravilna.

Prosimo, upoštevajte, da je odziv Posodobitve API odzivni čas ni do nas. Ste že dobili te informacije. Ne moremo ničesar storiti s tem. Lahko prosijo Microsoft, o tem, da je njihova storitev hitreje. Če želite, lahko preverite, koliko časa vBET čaka na odzive zunanje Posodobitve API - samo vklop Admin CP -> vBET -> Prevod Možnosti -> Prevod odzivni čas. Potem, če ste prijavljeni kot administrator, boste videli, koliko časa vaš pomočnik je čakal v tem stran generacije. Prosimo, upoštevajte, da boste ne bo čakati, če prevod že cached.

Prosimo, da natančno sporočilo, ki je bila napisana. Bug je mogoče o nekaterih posebnih znakov.

O log - prosim odprta nova tema za novo izdajo in bomo delo, o tem tam

Brezupen

Torej, ko nalaganje strani v jeziku forum default (ni potreben prevod) je še vedno zamuda, ki jih povzroča povezavo z Microsoftom? To nima smisla ..

To je lahko videti, kot da se ni smiselno, vendar le, če se nič ne prevodov. Still - lahko na forum prevodov strani privzeto je treba izvesti. To je zato, ker si lahko ogledate na strani, ki jo je prevod sporočila, napisane v drugih jezikih (uporablja lang in / ali langtitle BBCode).

Zato prosim - uporabite naš namig. Vi že veste, kaj storiti, da preverite čakalne dobe. Zato vas prosimo, da to storite. Pisanje, da nima smisla za vas, nam daje nobenega napredka. Če ne potrebujejo našo podporo, in ne želite uporabljati, lahko označite to vprašanje kot rešeno. Če potrebujete našo pomoč - prosim, uporabite in, da nam rezultati ne mnenj - sicer bo to zanka nikoli ne konča o tem, kaj mislimo

Details - to je tisto, kar potrebujemo za delo z vprašanji

Brezupen

Zavedam se, (d) da je odzivni čas, Microsoft je izven vašega nadzora. To ni moj point. Moja poanta je: zakaj je odzivni čas vprašanje, ko sem nalaganje strani v privzeti jezik, ki vsebuje samo privzeti jezik? Ni zahteve za prevod še ni 8sec zamude, preden stran naloži. Če bi preklopite nazaj na Google stran naloži normalno. Ko cache začne izpolnite za druge jezike, potem Microsoft odzivni čas ne bo morda tako vprašanje, ampak če je stran z zamudo na privzeti jezik, potem je to sranje. Spet sem popolnoma zavedaš, da je to izven vašega nadzora

Again, francoski uporabnik objavili že standardno sporočilo z uporabo standardnih simbolov. Prevod preprosto ni deloval, ko sem bil z uporabo Microsoft. To je bil pravilno preveden, ko sem preklopi nazaj na Google. Jaz preizkušen šele sedaj in Microsoft prevedena delovno mesto v nemščini in jo prikaže pravilno. Stvar s francoskim fant je bil verjetno le napaka.

Mimogrede, Admin CP -> vBET -> Prevod Možnosti -> Prevod odzivni čas NA povzroča CSS vprašanja. Razpravljali smo o tem nekaj časa nazaj.

http://www.vbenterprisetranslator.co...-2-3-mess.html

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •