Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 4 od 4

Thread: Cpu problem in počasnejši forumih, manj prihodkov

Default Cpu problem in počasnejši forumih, manj prihodkov

Kupil sem ta mod z licenco, in pričakuje, da bo moja adsense dohodka bolje.
    Toda v zadnjih 10 dneh moje strani so tako počasi, da je postal moj adsense prihodki half ..
    Vsak dan sem dobil 10 dolar manj income.So sem izgubil vsaj 100 dolarjev.
    Za manjše forumih bi ta mod se good.But, če imaš 5 let star velik forumih, nato pa jo poje vaš cpu.
    Moja strežnik ni slaba server.It ima 4 GB rams.Although, da je zelo močna sem dobil ta problem.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Prosimo, da se konfiguracija optimizacije. Če imate veliko vsebine nato pa ga je treba prevesti, in veliko novih povezav proizvaja veliko novih prometa. Prav tako upoštevajte, da se stran ustvari veliko hitreje po tem, ko je prevod cached. Tako bo prvi prevod je počasnejši, saj so Google, da nam prevedenih besedil. vBET se uspešno uporablja za res velik forumih.

Bom napisati članek o vBET konfiguracije, ki vam lahko pomagajo prevedeni cenejše (I bo dodal povezavo v novem odzivu tukaj). Prav tako upoštevajte, da se bodo 3.3.0 ima veliko dodatne optimizacije, ki bo na to še hitreje in da ne virov drago (predvsem za cache in preusmeritve).

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Tukaj imate Pogosta vprašanja o učinkovitosti delovanja. Prosimo, neobdelana teh navodil (predvsem o zagotavljanju manj prevodov na začetku in blokiranje roboti, ker ni ustrezno prevedenih strani):
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Prav tako vas prosimo, poglej tukaj, da verjamejo, da je nakup vBET je bila res dobra odločitev, tudi če niste vedeli, kako jo nastavite na začetku:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Upamo, da bodo navodila, pomoč in še enkrat - 3.3.0 bo imela številne dodatne izboljšave zmogljivosti z novim sistemom predpomnilnika (ločeni tabeli za vsak prevod, ki bo indeks manjši in hitrejši + menimo, da podpirajo 2. stopnja predpomnilnika) in izboljšano preusmeritve (nežno ubijanje prihodnje generacije, če preusmeriti stran že pride - to bo varen vaš CPU za odhod v nova delovna mesta v prevedenih strani in spreminjanje prevod nit na strani).

Brezupen

Jaz bi priporočal, vam le omogočiti top 10 internet jezike največ. Top Ten Internet Languages - World Internet Statistics

Boste morda želeli, da pogled na optimizacijo vašega strežnika. Ugotovil sem, vb Optimizacijo bila tudi velika pomoč. vB Optimizirajte 1.3.2 - vBulletin.org Forum

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •