Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 10 od 10

Thread: Če je nit naslov presežen z vstavljanjem langtitle stvari odmor

Brezupen

Default Če je nit naslov presežen z vstavljanjem langtitle stvari odmor

Opazil sem, da če nekdo objav nit v drugem jeziku, ki je tik pod min znakov za naslov nit, in langtitle tags iti čez to mejo, to vijaki up prikaz nit v forumdisplay, rezultati iskanja, in na nit strani sama. Enako velja, če je preveden nit naslov, nekdo odgovori na nit, in "Re:" pošlje po naslovu nad svojim znakov.

Ne morem pokazati primer tega, ker sem moral popraviti na mojem forumu. Prepričan sem, da če je na voljo tukaj ponoviti, če vnesete naslov tik pod naslovom nit omejitev znakov, ki je prevedena iz privzetega jezika.

Upokojeni;)

Bi vas prosimo, da nam pokaže problem, saj se komaj razumeti, ko se pojavi problem

Brezupen

Problem je, ko je "langtitle" vstavi v nit naziv, to ni priznava znakov nit naslova omejitev. Če dobi oznako odrezana in ni pravilno zaprta, se zlomi stran, kjer naslov pojavi.

Upokojeni;)

Ok, ampak jaz ne more razmnoževati ta problem na moj test forum, moj [langtitle] ni nikoli zmanjšal.
    Bi lahko prosim spodbuda mi podrobne informacije o tem problemu. Kakšen je vaš langtitle dolžino meje, in kako dolgo Mrvica naj bi (v kateri jezik) za prekinitev linije?
    Nazadnje urejal r.dziadusz; 17-09-11 pri 09:26.

Brezupen

moj naslov dolžina meje je bilo 85, vendar sem se je povečala na 100. Tako, na primer, če uporabnik doda naslov, ki je bil 95 znakov, nato pa potem langtitle tags bi ga poslati čez mejo. Sistem okrnjena tag zapiranje langtitle ki ima za posledico zlom postavitev.

Upokojeni;)

Ok smo lahko reproducirajo to problem, in sedaj delamo na njem
    Nazadnje urejal r.dziadusz; 20-09-11 pri 07:45.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Zdravo. Bil sem sposoben ponoviti. Res je bilo težko posnemajo in sem ga po nesreči, ki delajo na nekaj drugega. Bilo je težko, ker je vBulletin napako. vBET uporablja vBulletin funkcija vbchop, Kar domnevam, da cut niz glede na želeno dolžino v varni način (ob upoštevanju, kodiranih znakov). Na žalost vBulletin ima bug tam in za sporočila, ki so kodirane varne UTF-8 (znaki, kot & # CODE daje napačne rezultate.

Smo poslali bug poročilo vBulletin (vBulletin bug) in ustvaril hitro popraviti na vBET strani. Tako prav zdaj vBET zazna, če vbchop vrne več rezultat in kosi na želeno eno. Prav tako smo enostavno odkrivanje, da preverite, ne črka, kodirane v formatu &#KODO; ni bil rez v sredini, in če je odgovor pritrdilen, potem zadnjo besedo, je tudi cut (preprosto iskanje zadnjih prostora). Prosimo, glejte hitro popraviti spodaj.

Quick Fix:
    • Odpri / Includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
    • Najdi:
      PHP Code:
      $title vbchop($title$vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]'
    • Zamenjajte z:
      PHP Code:
      $desiredLength $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
      $title vbchop($title$desiredLength);
      if (
      strlen($title) > $desiredLength) {
      $title substr($title0$desiredLength);
      $lastOpen strrpos($title,'&');
      $lastSpace strrpos($title' ');
      $lastClose strrpos($title,';');
      if (
      $lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace $lastOpen) && ($lastOpen $lastClose)) {
      $title substr($title0$lastSpace);
      }
      }
      $title .= '[/langtitle]'

To bo vključen v naslednji izdaji.
    Nazadnje urejal vBET; 20-09-11 pri 23:00.

Prosimo, upoštevajte, da prejšnjem delovnem mestu je bil urejen tako, da zagotavljajo bolj sofisticirane hitra rešitev (reševanje vprašanja cut sredi pismo, v obliki & # CODE. Torej, če ste že uporabljajo prejšnjo rešitev, lahko menite, da z uporabo dejanskih eno ali le čakati na novo izdajo

Brezupen

Hvala Michal - Vedel sem, da je nekaj gor. Ali hitra rešitev tudi račun za odgovore, pa tudi? Včasih si: "poslali čez mejo.

Nismo pogledat. Če boste ugotovili, da vprašanje še vedno obstaja, v tem primeru, se obrnite na nas tukaj in mi bo to uredil

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •