Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 6 od 6

Thread: Zadnji obiskovalcem na vašo stran s profilom blok, uporabniška imena prevedena.

Brezupen

Default Zadnji obiskovalcem na vašo stran s profilom blok, uporabniška imena prevedena.

Samo ena majhna stvar, sem opazil. Na dnu sidebar na strani s profilom, je blok z navedbo "Last obiskovalce v svoj profil. Vidim tam so uporabniška imena vedno prevedena. Žal mi je za nevšečnosti!

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hvala bomo, jih preveri in ga rešiti To ni nujno niti škodljivih vprašanje tako zdi, da je dober trening za našega novega zaposlenega, ki bi se morala začeti jutri

Brezupen

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Hvala bomo, jih preveri in ga rešiti To ni nujno niti škodljivih vprašanje tako zdi, da je dober trening za našega novega zaposlenega, ki bi se morala začeti jutri
    OK, ni problema. Hvala.

Brezupen

Vse najnovejše informacije o tem prosim?

Žal mi je - še ni. To domnevam, da je preprosta naloga za našega novega člana ekipe, vendar smo imeli slabe zaklepanje wit njega in zdaj iščemo novega sodelavca.

Najverjetneje bomo naslednji teden na novo vBET4.x javnost s vključeni vsi zadnji popravki. To domnevam, da je tudi tam. Mi bomo tu napisali, ko smo ga rešili.

Še enkrat opravičujem - to vprašanje je zdelo, kot majhno prednost, ampak seveda bomo poskrbeli za to

OK rešiti. New plugin bo dodano v naslednji izdaji za kljuko fetch_musername - To bi moralo rešiti vprašanje uporabniško ime prevajanja za mnoge kraje, saj se spreminja musername za vsak kraj, kjer se musername, ki jih uporablja funkcija vBulletin fetch_musername.

Preverite lahko, da delajo sedaj na našem forumu. Nova različica je treba kmalu sprostijo.
    Nazadnje urejal vBET; 06-08-11 pri 20:16.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •