Samo ena majhna stvar, sem opazil. Na dnu sidebar na strani s profilom, je blok z navedbo "Last obiskovalce v svoj profil. Vidim tam so uporabniška imena vedno prevedena. Žal mi je za nevšečnosti!
Samo ena majhna stvar, sem opazil. Na dnu sidebar na strani s profilom, je blok z navedbo "Last obiskovalce v svoj profil. Vidim tam so uporabniška imena vedno prevedena. Žal mi je za nevšečnosti!
Hvala bomo, jih preveri in ga rešitiTo ni nujno niti škodljivih vprašanje tako zdi, da je dober trening za našega novega zaposlenega, ki bi se morala začeti jutri
![]()
Vse najnovejše informacije o tem prosim?
Žal mi je - še ni. To domnevam, da je preprosta naloga za našega novega člana ekipe, vendar smo imeli slabe zaklepanje wit njega in zdaj iščemo novega sodelavca.
Najverjetneje bomo naslednji teden na novo vBET4.x javnost s vključeni vsi zadnji popravki. To domnevam, da je tudi tam. Mi bomo tu napisali, ko smo ga rešili.
Še enkrat opravičujem - to vprašanje je zdelo, kot majhno prednost, ampak seveda bomo poskrbeli za to![]()
OK rešiti. New plugin bo dodano v naslednji izdaji za kljuko fetch_musername - To bi moralo rešiti vprašanje uporabniško ime prevajanja za mnoge kraje, saj se spreminja musername za vsak kraj, kjer se musername, ki jih uporablja funkcija vBulletin fetch_musername.
Preverite lahko, da delajo sedaj na našem forumu. Nova različica je treba kmalu sprostijo.
Nazadnje urejal vBET; 06-08-11 pri 20:16.